Usein kysytyt kysymykset

Onko One Direction tulossa Suomeen?
One Direction esiintyi Suomessa lauantaina 27. kesäkuuta 2015.

Kuvia kyseisestä keikasta voitte käydä katsomassa täältä.
Videoita voitte käydä katsomassa täältä.

Ketkä 1D-jäsenet seurustelevat?
Niall ja Harry ovat ns. julkisesti sinkkuja. Liam seurustelee Cheryl Fernandez-Versinin kanssa. Louis seurustelee Eleanor Calderin kanssa. 

Mitä kappaleita pojat ovat itse kirjoittaneet?
Mitään kappaleita he eivät ole pelkästään keskenään kirjoittaneet, mutta he ovat osallistuneet seuraaviin kappaleisiin:
Last First Kiss (Louis, Liam, Zayn) 
Back For You (Louis, Liam, Harry, Niall) 
Summer Love (Niall, Zayn, Harry, Louis, Liam)
Still The One (Liam, Louis, Harry)
Story Of My Life (Niall, Zayn, Harry, Louis, Liam)
Diana (Louis, Liam)
Midnight Memories (Louis, Liam)
Don't Forget Where You Belong (Niall)
Strong (Louis)
Happily (Harry)
Right Now (Louis, Liam, Harry)
Little Black Dress (Louis, Liam)
Through the Dark (Louis, Liam)
Something Great (Harry)
Little White Lies (Louis, Liam)
Better Than Words (Louis, Liam)
Why Don't We Go There (Louis)
Does He Know? (Louis, Liam)
Alive (Louis)
Steal My Girl (Louis, Liam)
Ready To Run (Louis, Liam)
Where Do Broken Hearts Go (Harry)
Fools Gold (Niall, Zayn, Harry, Louis, Liam)
Night Changes (Niall, Zayn, Harry, Louis, Liam)
No Control (Louis, Liam)
Fireproof (Louis, Liam)
Spaces (Louis, Liam)
Stockholm Syndrome (Harry)
Clouds (Louis, Liam, Zayn)
Change Your Ticket (Niall, Zayn, Harry, Louis, Liam)
Illusion (Liam)
Perfect (Harry, Louis)
End Of The Day (Liam, Louis)
If I Could Fly (Harry)
Long Way Down (Liam, Louis)
Never Enough (Niall)
Olivia (Harry)
What A Feeling (Liam, Louis)
Love You Goodbye (Louis)
History (Liam, Louis)
Temporary Fix (Niall)
Walking In The Wind (Harry)
Wolves (Liam, Niall)
A.M. (Harry, Niall, Liam, Louis)

Voiko One Directionille lähettää fanipostia?
Voi. En osaa sanoa mitään "luotettavaa" sähköpostiosoitetta, mutta etanapostille (kirjeet yms.) löytyy ainakin osoite. Ja jos haluat vastauksen, muista laittaa oma osoite mukaan. Omaa kokemusta minulla ei ole fanipostin lähettämisestä, mutta vastaus tulee yleensä noin kolmen kuukauden kuluttua lähettämästäsi fanipostista. Ja osoite on seuraava:
  One Direction
  Modest! Management
  The Matrix Complex
  91 Peterborough Rd
  London, SW6 3BU 
  UK

Keillä One Direction -jäsenillä on tatuointeja?
Kaikilla muilla paitsi Niallilla on tatuointeja. Tsekkaa täältä tarkemmin muiden poikien tatuointien määrä ja se, millaisia ne ovat.

Kuinka pitkiä pojat ovat?
Kesällä 2012 Niall vahvisti olevansa noin 178 cm pitkä. Syksyllä 2013 Harryn pituudeksi taas on ilmoitettu noin 180 cm A League Of Their Own -ohjelmassa. Näiden perusteella muiden poikien pituudet ilman korotettuja hiuksia/kenkiä on arvioitu, sillä niitä ei virallisesti ole ilmoitettu missään. Arvioiden perusteella Liam on noin 178-179 cm ja Louis 173-175 cm.

Onko pojilla Facebook-profiilit? Jos on, mitkä ovat poikien oikeat profiilit?
Viimeaikaisimpien tietojen mukaan vain Niallilla ja Louisilla on profiilit Facebookissa, mutta ne ovat yksityisiä. Muilla pojilla ei siis ole minkäänlaisia profiileja, ei yksityisiä eikä julkisia. Tällä hetkellä emme tiedä poikien oikeita profiileja ja vaikka ne joskus selville saataisiinkin, ei niitä tulla koskaan blogissa julkaisemaan, koska ne ovat varmasti syystäkin yksityisiä. Muistakaa siis, että pojista on tehty todella monta feikkiprofiilia ja todennäköisimmin kaikki löytämänne profiilit ovat tällaisia!

Onko pojilla Snapchattiä? Jos on, mitkä ovat poikien Snapchat nimet?
Niallin löytää Snapchatistä nimellä niallhoran. Liamilla, Louisilla ja Harrylla ei ole Snapchattia lainkaan, tai se on yksityinen. Bändillä on oma Snapchat: OneDirection, mutta bändin My Storya ei ole päivitetty vuoden 2015 loka-/marraskuun jälkeen. Zaynin löytää Snapchatista nimellä zayn.

Onko pojilla Ask.fm -tilejä? Jos on, mitkä ovat poikien oikeat tilit?
Kenelläkään pojista ei ole Ask.fm -tilejä.

Usein kysytyt kysymykset -osio täyttyy sitä mukaa, kun samoja kysymyksiä tai muuten vain sellaisia asioita, jotka on hyvä tietää, alkaa tulla. :)

177 kommenttia:

 1. oon täs viime aikana seurannu Harryä, ja se viettää aika paljon aikaa Lou Teasdalen kanssa. Tiiätkö yhtään, deittaileeko ne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskaanhan ei voi 100% varmuudella mennä sanomaan mitään poikien yksityiselämästä. Mutta kyllä olen 99% varma, että Lou Teasdale ja Harry ovat vain hyviä ystäviä :)

   Poista
  2. Itse olen kuullut haylorista ( Taylor Swift+ harry styles) onko se totta

   Poista
  3. Taylor ja Harry seurustelivat vuoden 2012 loppupuolella :)

   Poista
  4. Haluaisinn sanoa, että Lou on poikien stailaaja, eli ovat vain hyviä ysräviä. Mitä Hayloriin tulee, heidän suhteensa oli vain feikki, sillä yritettiin piilottaa Harryn ja Louisin suhdetta.:)

   Poista
  5. Harryn ja Louisin suhde ei ole varmaa. Sitä he eivät ole ilmoittaneet julkisesti.

   Poista
  6. Lou Teasdale on naimisissa Tom Atkinin kanssa :)

   Poista
  7. Anonyymi 2.tammikuuta klo: 16.38. Lou ja Tom eivät ole naimisissa. Lou ja Tom olivat kihloissa, mutta erosivat vuonna 2014. Nykyisin Lou seurustelee Adam nimisen miehen kanssa :)

   Poista
 2. Tää on jo vanha juttu mutta siis on totta että Zayn ja Louis on ottanut huumeita?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten sanoit, tää on jo melko vanha juttu ja oon jo aiemmin näihin kommentteihin vastannut, joten laitan tähän nyt ton saman vastauksen, jonka olen laittanut myös noihin aiempiin kommentteihin :)

   "Jotkut teistä oli tästä pyytäneet ihan postausta, mutta en sitä ala tekemään, joten voin näissä kommenteissa selittää sen verran, mitä oon lukenut.

   Ihan näin aluksi haluan sanoa, että toki asiasta saa keskustella, mutta pyritään pitämään ne kommentit kuitenkin asiallisena :)

   Eli DailyMail oli viime yönä saanut jostain käsiinsä Louisin kuvaaman videon (kuvattu poikien ollessa Perussa), jossa hän ja Zayn polttavat ilmeisesti marihuanaa. Toi video oli vajaa 5 minuuttia pitkä ja siitä näkee ihan selvästi ton polttamisen + etenkin Louisin kielenkäyttö on melko värikästä.
   Tietenki tosta polttamisesta on noussut melko iso kohu, mutta myös Louisin sanomisista on puhuttu paljon. Eihän tämä eka kerta ole, kun pojat marihuanaa ovat käyttäneet, sillä viime vuonna Miamissahan Zayn, Louis ja Liam polttivat marihuanaa.

   Linkithän ei toimi näissä kommenteissa, mutta laitan linkin tohon DailyMailin alkuperäiseen uutiseet + YleXn uutiiseen, joten voitte halutessanne kirjoittaa nuo osoitteet itse ja käydä lukemassa tästä vähän tarkemmin:

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2637722/ONE-DIRECTION-EXCLUSIVE-Joint-lit-Happy-days-Watch-Zayn-Malik-Louis-Tomlinson-smoke-roll-cigarette-joke-marijuana-way-tour-concert.html

   http://ylex.yle.fi/uutiset/popuutiset/one-directionin-jasenet-possyttelevat-videolla-huumeita

   Kukaan ei siis tiedä, että mistä tuo video DailyMailin käsiin on päätynyt. Monet veikkaa, että se on ihan poikien tiimiltä lähtösin, koska Louis ja Zayn puhuvat asioista siihen tyyliin, että ovat tietoisia siitä, että video tulee leviämään julkisuuteen jossain vaiheessa.
   Nythän on myös paljon liikkunut huhuja siitä, että poikien ja managementin välit olis melko huonot, joten osa ihmisistä on perustellut tota videon leviämistä sillä, että pojat haluais eroon managementista. Poikien sopimuksessahan lukee, että pojat eivät saa käyttää huumeita, ja jos joku heistä sortuu huumeisiin, saa management päättää tiputtaako se pojat pois listoiltaan vai ei.
   Onhan tuo varmasti melko kaukaahaettu selitys tolle videolle, enkä ainakaan ite usko, että pojat kokeilis huumeita pelkästään sen takia, että pääsisivät eroon managementista.

   Tottakai se on varmasti monelle pettymys, että pojat ovat sortuneet käyttämään marihuanaa, mutta se on heidän oma asiansa niin kauan, kun se on sallittua kyseisissä maissa, tosin ehkä sen kuvaamisen voi jättää pois, mutta tehtyä ei saa tekemättömäksi. Toistaiseksihan on varmaa, että he ovat polttaneet marihuanaa ainoastaan Miamissa ja Perussa (molemmissa sallittua), eikä kenelläkään ole todisteita siitä, että he polttaisivat marihuanaa säännöllisesti (esim. Britanniassa).

   Ite en osaa sanoa mitään tohon videoon, sillä suoraansanottuna: mulle ei tullut tuo yllätyksenä, tavallaan osasin sitä jo odottaa. On sanomattakin selvää, että poikien aikataulu on tiukka ja heillä on vähän vapaa-aikaa, ja ite oon saanut pojista sellasen käsityksen, että osa heistä osaa käsitellä julkisuuden yms. tuomat paineet paremmin kuin toiset.
   En missään nimessä kannata huumeiden käyttöä, sillä tiedän millaista on olla huumeita säännöllisesti käyttävän ihmisen seurassa. En voi sanoa, että Zayn ja Louis tekivät jotain väärin polttaessaan marihuanaa, koska se on silti salittua kyseisessä maassa. Omasta mielestäni he olisivat kuitenkin voineet tehdä jotain toisin, ja jättää polttamisen väliin. Mun mielestä oli kuitenkin väärin kuvata tosta polttamisesta video, koska etenkin Louisin sanomisista on löydetty loukkauksia tummaihoisia kohtaan.

   JATKUU

   Poista
  2. Mutta kuten sanottu: Zayn ja Louis ovat aikuisia miehiä ja varmasti tietävät millaiset seuraamukset heidän teoillaan on/tulee olemaan, jos jatkavat polttamista säännöllisesti. Ihmisiähän hekin vain ovat ja jokainen meistä tekee virheitä jossain vaiheessa elämää, osa tekee suurempia kuin toiset. Noista virheistä kuitenkin opitaan, ja seuraavalla kerralla mietiään enemmän tekemisiä. Mahtava juttuhan olis kuulla Zaynin ja Louisin kommentit tästä asiasta ja saada vähän selitystä ylipäätäänsä noihin videolla nähtäviin ja kuultaviin asioihin, mutta se jääköön nähtäväksi, että kuullaanko heiltä sitten loppujen lopuksi mitään. Jokainen päättäköön itse mitä mieltä ovat Louisista ja Zaynista, mutta ainakaan toi polttaminen ei mun mielipidettä heistä muuttannut millään lailla :)"

   Poista
 3. Onko One directionilla instagram?

  VastaaPoista
 4. Tiiätkö, milloin Perrie ja Zayn menevät naimisiin? En oo löytänyt tarkkaa aikaa mistään, ja olisi tosi kiva tietää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trisha (zaynin äiti) vahvisti että zayn ja perrie menee naimisiin tän vuoden lupussa kai samoihin aikoihin kun poikien neljäs albumi julkaistaan

   Poista
  2. Onksne muka sit menny jo��

   Poista
  3. Ei koska ainakin mun saamien tietojen mukaan ne on eronneet.

   Poista
 5. mikä on poikien neljännen albumin nimi? en löydä sitä mistää

  VastaaPoista
 6. Onko toi Louisin instagram @louist91 käytössä vai onko joku toine mitä hän päivittää useammin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan mun tietoon ei ole tullut mitään uutta Instagramia. Mitä luultavimmin toi on ainoa :)

   Poista
 7. Onko Harry oikeesti jättämässä One Directionin? :'(

  VastaaPoista
 8. miks kaikki puhuu et 1d ois lopetamassa? onko se totta????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin ne on lopettamassa kun niillä on tullossa neljäs albumi ja niillä on kiertue ens vuonna

   Poista
  2. Eivät he ole lopettamassa! Olen suunnilleen 95% varma siitä:)

   Poista
 9. Onko kellää tietoo one dirctionin uudesta levystä/biiseistä?? Anteeks ku oon näin vähä älynen!!xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudesta levystä ei ole vielä mitään tietoa :)

   Poista
 10. Kiitos tiedosta!!:)

  VastaaPoista
 11. onks pojat millon tulossa suomeen? ärsyttää kun ei oo vielä päässy tulemaan, aattelin, että jos ne nyt sen uuden albuminkin julkasee tänävuonna niin siitähän seuraa uus kiertue, vai ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens vuodeksi on jo julkaistu kiertue, mutta Suomi ei ole ainakaan vielä mukana. Ilmoittelen kyllä, jos Suomi tuohon kiertueeseen ilmestyy :)

   Poista
 12. Onko Liamin instagram @real_liam_payne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tietääkseni se on @fakeliampayne
   en tiedä onko se oikea, mutta seuraajia siltä ainakin löytyy ja kuvia tulee tapahtumien kanssa samaan aikaan :)

   Poista
  2. Joo se on @fakeliampayne , niinkuin tuolla sivussa lukeekin :)
   T: tuo sama ano :)

   Poista
 13. lopettiko Zayn tupakoinnin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä ei kai ole varmaa tietoa minulla mutta tietääkseni Zayn on lopettanut tupakoinnin

   Poista
  2. Siitä ei kai ole varmaa tietoa minulla mutta tietääkseni Zayn on lopettanut tupakoinnin

   Poista
 14. Missä se ilmoitetaan ensimmäisenä jos 1D tulee Suomeen?;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo nyt varma, mut kai se sit ilmotettais siellä mihin tulee kaikki keikka-aikataulut :)

   Poista
 15. Onko totta, että 17. marraskuuta olisi jälleen 1D Day? Kiitos :)

  VastaaPoista
 16. Onko totta että One direction on tulossa ENSIMMÄISTÄ KERTAA Suomeen kesällä 27.6 2015 sillä radiossa ja mainoksissa on ilmotettu siitä♡ Aa joo siis tarkoitan sinne Helsinkiin:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, se on tulossa ensimmäistä kertaa suomeen sillon :).

   Poista
  2. Miks sit tos ekassa kohassa sanotaan et siit ei oo mitää tietoo?

   -Anonyymi 15.41

   Poista
  3. Sillon ei viel oltu ilmotettu siitä ;) Ku toi on jo aika vanha juttu toi eka...

   Poista
 17. Eikö pitäisi päivittää nämä usein kysytyt kysymykset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis toki, mutta itse en voi niitä päivittää. Pitää odottaa, että virallinen ylläpitäjä tekee sen :)

   Poista
 18. One direction on tulossa suomeen kesällä 2015

  VastaaPoista
 19. okei tuli kyl vähä järkutuksenä kyl mä tiesin et oli huhuja et ne olis yhes mut uskoin vain huhuina mut ny kaikki kokoajan sanoo et ne on yhes joten pakko kai vaan uskoo xd

  VastaaPoista
 20. tuli nyt jostain mieleen mut oisko mahollista et niiden uuden levyn biisien suomennokset tulis pian tänne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi siihen mitenkään vaikuttaa :/ Pitää odottaa, että virallinen ylläpitäjä hoitaa noi suomennokset :)

   Poista
 21. Uuden levyn nimi on Four joka on tullu jo ulosxD mulla on sitä sanottavaa että Zayn ja Perrie on kihjoissa ja MYÖS Louis ja Eleanor

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, levyn nimi on ollut tiedossa jo melko kauan, ja tiedossa on kyllä myös se että on tullut myyntiin.

   Mitä tuohon loppuun tulee niin tiedetään kyllä, että Zayn ja Perrie ovat kihloissa. Huhuja Eleanorin ja Louisin kihlautumisesta on liikkunut jo kauan, mutta kummaltakaan ei ole tullut vahvistusta asiaan, joten myöskään blogin puolella ei voida puhua, että he olisivat kihloissa :)

   Poista
  2. Mul on se levy jo ja se on aivan ihana

   Poista
 22. 1D on kyllä tulossa suomeen kesäkuussa, onko vanha tieto vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tiedetään että on tulossa. Postaus Suomeen tulosta on kyllä tehty heti, kun se tietoon saatiin. En vaan pysty itse päivittämään näitä usein kysyttyjä kysymyksiä, joten siksi lukee vielä, ettei poikien suomeen tulosta olisi mitään tietoa :)

   Poista
  2. Insta @otraofficiall twitter @otraofficial

   Poista
 23. Onks Eleanor maxin kaa yhes?! Eikai!

  VastaaPoista
 24. Onks tulos uudestaa se 1D day? Kuulin vaa huhui et tulis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ite kuullut tuosta mitään, joten en osaa valitettavasti mennä sanomaan mitään :/

   Poista
 25. Siis kenen kaa harry ja niall seurustelee��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpikin on omien sanojensa mukaan sinkkuja, eivätkä ole vahvistaneet seurustelevansa kenenkään kanssa :)

   Poista
 26. Onko totta että Niall ja Melissa seurustelee? Ja onko Harryllä tyttöystävää/ tiedetäänkö Harryn tapailevan ketään? Kiitos jos vastaat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niall ja Melissa eivät ole vahvistaneet seurustelua, joten tällä hetkellä kyseessä on vain huhu.
   Harry on omien sanojensa mukaan sinkku, eli ei seurustele tällä hetkellä, eikä ole tiedossa, että hän tapailisi tällä hetkellä ketään :)

   Poista
 27. voisiko joku kertoo mulle et mikä se musavidi juttu on tai jotain muuta siihen keikkaan liityvää koska olen menossa sinne ja oisi kiva tiätää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkoitat OTRA-fanimiittiä joka on 11.5.15 niin siellä katsotaan n.2h pitkä 1D musavideo maratooni. Eli kaikki bändin musavideot 5 vuoden ajalta. En ole ainakaan kuullut että keikalla olisi mitään sellaista? Keikka on siis 27.6.15 ja fanimiitti jossa katsotaan kyseinen maratonvideo on 11.5.15 :) toivottavasti oli jotain apua !

   Poista
  2. Tietääkö joku missä katotaan toi maratonvideo ja mihi aikaan ?

   Poista
 28. Onko mahdollista että 1D voisi lopettaa jossakin vaiheessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan se mahdollisuus on olemassa jokaisen bändin kohdalla, myös One Directionin. Itse en kuitenkaan usko, että bändi on vielä ainakaan muutamaan vuoteen lopettamassa :)

   Poista
 29. Onko ketkään 1Dn jäsenistä ottanu uusia tatuointeja, esim onko Niall ottanu tatuointeja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat ovat ottaneet uusia tatuointeja, uusimmat tatuoinnit olen ilmoittanut aina postauksissa. Niall ei ole ottanut tatuointeja :)

   Poista
 30. onko sitä keikka ilmotusta julkastu viellä koska mulla ei oo facebookii niin en voi katoo siel mitään niin onko jotain muutakin keikkaan liityvää päätetty ja sitku yritin äänestää sitä keikka yllätystä niin ei se suostunnut avaamaan sitä sivuu. Ja sitkans ois tosi kiva joss mystyisit tehä erilisen postauksen keikkaan liityen et siell ois kaikki mainituna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erillinen postaus ennen keikkaa on tulossa. Tuosta postauksesta löytyy sitten kaikki oleellinen asia :)

   Poista
 31. Jos lähettää fanipostin lukeeko pojat itse sen vai joku manageri tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkään varmuudella ei voi menna sanomaan, mutta luulen että ainakin valtaosan kirjeistä lukee managerit, perheet, ystävät yms. Näin ainaki tiedän tapahtuvan monen muun tunnetun ihmisen kohdalla :)

   Poista
 32. Onko totta että 1D:n Helsingin stadion keikka on 1D:n uran päätöskeikka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole totta. Helsingin keikan jälkeen pojat suuntaavat Yhdysvaltoihin, jossa On The Road Again -kiertue jatkuu :)

   Poista
 33. En todellakaan usko että Harry ja Louis seurustelee sillä he ovat 99% varmuudella vai tosi hyviä ystäviä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep en todellakaan usko. Heidän väliseen toimintaan kiinnitetään vaan paljon enemmän huomiota kuin muiden poikien. Samanlaista on myös muiden poikien välillä eli he ovat parhaita ystäviä. http://youtu.be/SmrG-UxA3xI Tässä linkki hyvään videoon mikä todistaa asian. Mutta jos uskot Larryyn niin kerro miksi? :)

   Poista
 34. Siis hyi, tuo Harryn mermaid tattoo! tajusin vasta äsken ton ja nyt mua inhottaa..
  en tiiä tykkäänkö harrystä enään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sen takia ku se otti tatuoinnin mistä et tykkää, tarkottaa ettet tykkää koko ihmisestä enää?

   Poista
 35. Onko One Direction lopettamassa 2016 ?

  VastaaPoista
 36. Missä näkyisi One Direction 2016 kiertuelista tai kalenteri? Vai onko sitä edes tullut vielä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei missään, sillä kiertueesta ei ole ilmoitettu vielä mitään ja edellinenkin on vielä kesken. Vielä ei ole edes varmaa, tuleeko ensi vuonna kiertuetta ollenkaan. Täällä blogissa kyllä ilmoitetaan heti, kun saadaan tietoa mahdollisesta kiertueesta :)

   Poista
  2. He jäävät 18 kuukautta kestävälle tauolle

   Poista
 37. Tuleeko Louista isä oikeesti?????

  VastaaPoista
 38. Jos lähettää fani postia niin pitääkö laittaa mukaan vastaus kirjekuori? Vastaathan pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukaan vastauskuori, jossa on sun nimi, osoite yms. , sekä 1-2kpl kansainvälisiä vastauskuponkeja :)

   Poista
  2. Mitä ne vastauskupongit on? Ja mistä niitä saa? Postistako?

   Poista
  3. "Vastauskuponki on oivallinen tapa saada vastaanottaja kirjoittamaan sinulle! Se on suosittu esimerkiksi kirjeenvaihtoystävien keskuudessa.

   Lähettäjä, joka lähettää kirjeen ulkomaille, voi maksaa vastauskirjeen postimaksun vastaanottajan puolesta kansainvälisen vastauskupongin avulla. Suomesta ostettu vastauskuponki lunastetaan kaikissa maissa ja siitä annetaan ulkomaan alimman painoluokan kirjemaksun arvosta postimerkkejä tai ehiöitä.

   Suomessa lunastettava vastauskuponki vaihdetaan 1,10 euron arvosta postimerkkeihin. Vastauskuponki on aina Maailman postiliiton (UPU) hyväksymä ja samannäköinen kaikissa maissa. Vastauskuponkiin on painettu sen voimassaoloaika."
   - Posti.fi

   Vastauskuponkeja saa postista :)

   Poista
 39. Onko Briannan raskaus menny kesken vastaa nopee ku haluisin olla varma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Twitterissä liikkuu paljon huhuja, mutta tuskin on mennyt kesken, sillä kyllä siitä uutisoitais varmasti melko näyttävästi, mikäli hänelle olisi tullut keskenmeno.

   Poista
 40. Mikä on 1D day ? T tietämätön ������

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1D Day oli poikien järjestämä 7 tunnin livestream, jonka aikana pojat suorittivat erilaisia haasteita yms. :)

   Poista
 41. Tuleeks siis Lousta ihan 100% varmasti isä??? Koska en oikeen usko, tai ainankaa halusi uskoo, siis oon onnellinen Louisin puolesta, mut mitä jos vaikka koko bändi hajoaa sen takia..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Louis on vahvistanu tulevan isyytensä Good morning America - ohjelmassa:)

   Poista
  2. Kyllä. Louisista tulee 90% isä ja se on 50% syynä siihe miksi ne direcrtion hajoaa.

   Poista
  3. Ei se hajoa! Se jää vaan tauolle. Uskokaa nyt jo!

   Poista
 42. vaikka 1D jääkin tauolle, niin voiko niille lähettää siltikin postia? Ja vastaaks ne siihen vaikka ne oiskin tauolla? ???????????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mene varmuudella sanomaan mitään, sillä se riippuu monesta eri asiasta. Eiköhän asiaan saada varmistus viimeistään ensi vuonna :)

   Poista
 43. Onko pojilla snappejä?

  VastaaPoista
 44. Tuleeko uusi albumi ennen jouluaattoa???????

  VastaaPoista
 45. Hello mitä luulet että tuleeko 1D vielä toisen kerran suomeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mene arvuuttelemaan poikien mahdollisista kiertueista, niiden ajankohdista tai pituuksista yms. mitään :)

   Poista
 46. HELLO jatkatko tämän blogin pitämistä vaikka 1D jääkin tauolle? Toivottavasti jatkat koska olisi kiva tietää miten pojilla menee, koska mulla on huono englanti niin suomeksi nää on paljon helpompia lukea. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasinkin jo aiemmin tämmöiseen kysymykseen niin laitan tähän nyt saman vastauksen: "Se riippuu vähän siitä millanen mun oma elämäntilanne on sillä hetkellä + siitä haluaako lukijat kuulla poikien kuulumiset myös tauon aikana. Näillä näkymin jatkan, mutta mitäänhän ei voi vielä varmuudella mennä sanomaan :)"

   Poista
 47. Toivottavasti jatkat!♡

  VastaaPoista
 48. Mistä lähtien Liam on polttanut tupakkaa???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskohan ensimmäiset paparazzi kuvat ilmestyneet kesäkuussa 2013, joten varmaan vuoden 2013 aikana aloittanut.

   Poista
 49. Tietääkö kukaan että saako poikien studiolla vierailla et ottaako ne sinne ketään ulkopuolisia henkilöitä???

  VastaaPoista
 50. assuuko niall hertfordshiressä vai lontoossa?

  VastaaPoista
 51. tiedäks mihi aikaan uusin biisi julkastaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaisin että samaan aikaan kuin itse levykin eli 13.11. Ainakin itse uskoisin asian olevan näin.

   Poista
  2. Toinen sinkku (Perfect) julkaistaan perjantaina ja sen radiosoitoista yms. tulossa postausta tänään tai huomenna :)

   Poista
 52. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 53. Heii mietin et ku briana oottaa louisille lasta nii onks louis ja briana seurustellu jossai vaihees vai onks ne ain ollu kavereit ja sit toinen kysymys ketkä pojista seurustelee ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ole seurustelleet, ainakaan virallisesti.

   Vastaus toiseen kysymykseen olisi kyllä löytynyt tästä samasta osiosta (UKK-osiosta), heti toinen kysymys. Mutta kaikki pojista ovat siis sinkkuja tällä hetkellä :)

   Poista
 54. Onks pojat tehny justinin kaa yhteistyötä musiikin tai jonkun muun yhteydessä?

  VastaaPoista
 55. Missä maassa pojat asuu täl hetkel :) ja sit ku fanit julkas sen artikkelin lehtee kiittäkeen one directionii ja sit jotkut sano et pojat teki faneille mainoksen mut onks se totta koska en oo löytäny sitä mainosta miStää:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virallisesti taitavat jokainen vielä asua Iso-Britanniassa, mutta toki heillä on asuntoja muissakin maissa.

   Toiseen kysymykseen: on totta. Pojat maksoivat mainoksen, jossa kiittivät fanejaan. Tuon mainoksen löydät esim. Youtubesta nimellä: Thank you advert on iTV from One Direction :)

   Poista
 56. Tiiiätkö miks louis ja eleanor eros :(

  VastaaPoista
 57. Kuka on one directionin manageri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikien kiertuemanagerin nimeä ei mun mielestä ole kunnolla kerrottu julkisuuteen. Ennen kiertuemanagerina toimi Paul Higgins, mutta hänen lähdettyään tilalle on tullut uusi ihminen, mutta mulla ei ainakaan ole tiedossa hänen nimeään. Poikien managementtina toimii puolestaan Modest Management :)

   Poista
 58. Ryhtyykö harry soolo uralle ? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskaan ei voi mennä sanomaan varmuudella mitään. Tällä hetkellä jokainen pojista keskittyy tämän hetkisiin projekteihin ja jokainen on omien sanojensa mukaan 100% mukana bändissä. Tulevaisuus näyttää, mitä tulee tapahtumaan, mutta ainakin nyt tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, ettei Harry ole siirtymässä soolouralle vielä hetkeen :)

   Poista
 59. Onko totta että louis etsii asuntoa losista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhuja liikkuu kovasti, mutta mikään ei ole varmaa. Eihän tuo nyt kovin ihmeellistäkään olisi, vaikka etsisi, ihan ymmärrettävää :)

   Poista
 60. Tuleeko one direction taas joskus suomeen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ei voi vielä tässä vaiheessa tietää :)

   Poista
 61. Voisitko lisätä Made in the A.M levyn kappaleet tuohon kappaleisiin mitkä pojat ovat itse kirjoittaneet?

  VastaaPoista
 62. Vastaukset
  1. Niallin, kuten myös muiden poikien, sosiaaliset mediat löydät sivun oikeassa laidassa olevan chat-laatikon alapuolella olevasta osiosta:"Linkkejä". Niallin Instagram on niallhoran :)

   Poista
 63. TEDÄTKÖ Milloin one directionilla tulee uusi musiikkivideo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä. History on bändin seuraava sinkku, mutta vielä ei ole varmuutta siitä, tuleeko kappaleesta musiikkivideota :)

   Poista
 64. Ketä on sun lemppari one directionin tyypeistä minun on harry

  VastaaPoista
 65. Onko joku one directionin pojista koskaan värjännyt hiuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niall ja Louis. Louis värjäsi vuonna 2013 nenäpäivän ajaksi hiuksensa punaiseksi, mutta kyseessä oli hiusväri, joka lähti pois jo muutamalla pesulla. Toki myös Zayn on viime aikoina värjännyt paljon, mutta nykyisistä jäsenistä ainoastaan Niall ja Louis ovat värjänneet hiuksiaan :)

   Poista
 66. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 67. Onks niallil muka lapsi?

  VastaaPoista
 68. Näin jonku twitteristä video pätkän jossa pojat kuvasivat musiikin perusteella infiny musavideoo. Onko tietoa että julkaseeks ne sen vai??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä infinyteistä tulee musa video seuraavassa kuussa mut en oo viel ihan varma ☺

   Poista
 69. Luin tänään seiska lehdestä että one direction hajoaa kokonaan niin onko se totta mutta jos se on totta niin luulisin että se hajoaa vasta made in the am kiertueen jälkeen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei oikeesti se on seiska! Ne taki sen viiden vuoden levytys sopimuksenkin!!

   Poista
  2. Anonyymi 17.53:
   Poikien tiedottaja kumosi melko nopeasti nuo kyseiset erohuhut. Eli eivät ole ainakaan tällä hetkellä eroamassa :)

   Anonyymi 18.29:
   Levytyssopimus on tällä hetkellä vasta huhu, kukaan luotettava taho ei ole kieltänyt tai vahvistanut sitä :)

   Poista
  3. Jes onneksi one direction ei hajoa nyt olen tosi iloinen

   Poista
 70. onko kellään pojista snäppiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyisistä jäsenistä kenelläkään ei ole julkista Snapchattia. Zaynin löytää Snapchatista nimellä zayn :)

   Poista
 71. Onko niall ottanut vielä tatuointeja? Jossain luki et niall ois ottamassa tatuoinnin/on ottanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On puhunut, että haluaisi mahdollisesti tauon aikana ottaa tatuoinnin, mutta ei ole toistaiseksi vielä ottanut :)

   Poista
 72. onneks 1D ei hajoa koska se on ainakin mun lempi bändi. Ja jos se hajois niin suurin osa faneista olis varmaan maassa sen takii��

  VastaaPoista
 73. Moikka! Täältä jostain varmaan löytyisi vastaus tähän, ja oon tainnut aikasemminkin kysyä, mut kysynpähän nyt kuitenkin :D : Tiiättekö, onko @loutizzle Louiksen oikea tili, vai jonkun muun tekemä? (en oo aivan 100% varma onko tuo käyttäjänimi loutizzle enää, ainakin joskus oli.) Olis kiva tietää. :)

  VastaaPoista
 74. Moi! Halusin kysyä ku löysin jotaa juttuu, siitä että seuraavana vuonna ois keikka "one direction the aftermath tour 2017" onko tiedossa onko tuo totta ja missä he esiintyvät?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukaan luotettava taho ei ole kommentoinut juttua, joten kyseessä on vain huhu :)

   Poista
 75. Tuleeko One Direction koskaan takaisin? Onko kukaan pojista vahvistanut tietoa? jos on linkkiä kiitos :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoivat lähes jokaisessa haastattelussa, jotka tehtiin ennen taukoa, että tulevat takaisin vielä joku päivä. Tauon jälkeen jokainen on sanonut eri haastatteluissa, että tällä hetkellä jokainen keskittyy omiin sooloprojekteihin, mutta ainakin Niall (myös Liam) on vahvasti painottanut useaankin otteeseen, että ovat palaamassa takaisin yhteen kun sen aika on :)

   Poista
 76. millon pojat tulee takaisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omien sanojensa mukaan jokainen keskittyy tällä hetkellä omiin projekteihinsa, mutta palaavat tulevaisuudessa yhteen sitten, kun siltä tuntuu :)

   Poista
 77. missä maassa jäsenet asuu täl hetkel? lukuun ottaen Zaynin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisella pojista on asunnot niin Iso-Britanniassa kuin Yhdysvalloisakin. Zayn ja Louis ovat nyt jo pidemmän aikaa asuneet Yhdysvalloissa, Louis Los Angelesissa ja Zayn New Yorkissa. Liam, Niall ja Harry asuvat vaihtelevasti niin Iso-Britanniassa kuin Yhdysvalloissa, riippuen heidän sen aikaisista esiintymisistä yms. :)

   Poista
 78. Onko Louis ja Harry yhtään tekemissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyisin heitä ei ole ainakaan nähty yhdessä missään. Kaikki pojat ovat sanoneet kuitenkin pitävänsä yhteyttä keskenään :)

   Poista