tiistai 17. syyskuuta 2013

Harry ja Liam 16.9

Liam nähtiin eilen Birminghamissa.

Harry nähtiin LouLou's klubilla, Lontoossa.


15 kommenttia:

 1. Polttaako Liamki ku näyttäis et sil on tos sen alimmas kuvas tupakka :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että polttaa. Hän on kuitenkin aikuinen ihminen, joka tietää mitä tekee ja tekee itse omat päätöksensä. Meidän on siitä turha valittaa :)

   Poista
  2. nimenomaan ! aikuine mies saa tehä elämällään mitä haluaa, vaikka polttaiskin nii kukaa meistä ei voi saada sitä lopettamaan. :)

   Poista
  3. Ei se tupakointi tee kenestäkää huonompaa ihmistä.. Ja pojat on jo aikuisia, joten ne tekee omat ratkasunsa..

   Poista
  4. Juu, kaikki tekevät omat päätöksensä! Mutta siitä ei pääse mihinkään, että tupakointi tappaa. Ja eihän se mikään hyvä juttu ole äänellekään. :(

   s

   Poista
  5. No kaikkiha me kuollaa joskus..

   Poista
  6. Anteeks nyt vaa, mut ei tupakointi välttämät tapa !!!! D:<

   Poista
 2. Mielestäni tupakointi ei tee ihmisestä sinäänsä pahempaa, mutta en oo kovinkaan monen ihmisen kuullut koskaan sanovan että se olisi tehnyt ihmisestä viehättämän, päin vastoin. (älkääkä nyt kukaan käsittäkö väärin, mielestäni Liam on edelleen todella ihana:))

  VastaaPoista
 3. Onko toi Liamin viimeinen kuva kuinka luotettavasta lähteestä vai voiko se olla muokattu? Koska olen vahvasti sitä mieltä että tuo "toppa"on oikeasti Liamin puhelin kuten ylemmässäkin kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En siihen osaa yhtään mitään sanoa. Monet luotettavat updates- tunnukset ovat tuon samaisen kuvan jakaneet ja tuona päivänä Liam oli nähty ostamassa tupakkaa, joten siitä voi jokainen itse päätellä :)

   Poista
  2. Okei, kiitos ystävällisestä vastauksesta :)

   Poista
  3. Okei, kiitos ystävällisestä vastauksesta :)

   Poista
 4. Onko toi Liamin viimeinen kuva kuinka luotettavasta lähteestä vai voiko se olla muokattu? Koska olen vahvasti sitä mieltä että tuo "toppa"on oikeasti Liamin puhelin kuten ylemmässäkin kuvassa.

  VastaaPoista
 5. Voi ei Liam!! :( Toki hän on aikuinen ja saa itse päättää mitä hän tekee, mutta en halua että hän pilaa terveytensä :( Kuva näyttää kyllä muokatulta, mutta jos hänet oltiin nähty ostamassa tupakka niin en usko että kuvaa olisi muokattu! Toivottavasti Liam olisi järkevä ja lopettaisi pian tupakoimisen :)!

  VastaaPoista