lauantai 18. tammikuuta 2014

Liam, Louis ja Harry - 17.1

Liam nähtiin eilen Lontoossa.


Louis nähtiin eilen Manchesterissa.


Harry ja Kendall nähtiin Eaglesin keikalla Los Angelesissa. Mukana keikalla oli myös Kendallin äiti ja kaksi siskoa, sekä muutama Harryn ystävä.










x/x/x/x/x

43 kommenttia:

  1. Seurusteleeko Harry ja Kendall?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä mäki mietin ku Harry pitää siitä tolleen kii ja kaikkee. :-/ Mut ei ne ainakaan oo myöntäny yhtään mitään. Pitää vaan ootella et ne vahvistaa sen. (jos ne siis on yhessä) :)

      Poista
    2. Niih.. ku minusta tuntuu, että ne seurustelee, koska noi kuvat..

      Poista
    3. Tai voihan ne myös olla vaan hyviä ystäviä:)

      Poista
    4. mun kaks directioner kaverii sano mulle eilen et kendall ja harry ois vahvistanu seurustelevansa...

      Poista
    5. Mäki haluisin tähän selvyyden!! Ku en usko noita höpöhöpölehtii ja artikkeleita, ku ne saattaa vaan keksii omasta päästään kaikkee ja muutella muiden sanomisia... Mut kylhän pojat iteki on tolleen toistensa kanssa, et ei toi mun mielest näytä mitenkään erityisen läheiseltä toiminnalta :D

      Poista
  2. Ihanat pojat:*
    Mä en oikeen tykkää tost kendallist...se on vaan vähä sellane...jos joku tajuu:) kommailkaa toho alas mitä ootte ite mieltä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä Kendall on aika...

      Poista
    2. Nii se vaikuttaa aika itsekkäältä ja sillee mut en mä sitä tunne joten en sitä tuomitsekkaan kun en siitä mitään tiiä. :)

      Poista
    3. sama homma mullaki...

      Poista
    4. Mulla kans... Se tuntuu silleen itsekkäältä ja että käyttäs Harryä hyväks, että sais julkisuutta:/

      Poista
    5. Sama täällä.. Ja ittekki mietin tota, siis sehä on saanu julkisuutta ko on ollu Harryn kanssa, ennen sitä en ollu kuullu Kendallista mitää :/ mutta kuitenki, mustaki se on aika...

      Poista
    6. musta tuntuu et se on harrynkaa et se sais lisää julkisuutta tai jotai. kattokaa nyt miten se roikkuu harrys :(

      Poista
  3. Hei saanks mäki muhun valokeilan ku oon jossai keikalla. Eiköhän toi hendall nyt oo aika selvä julkisuustemppu

    VastaaPoista
  4. Louis ♥ pitkäst aikaa

    VastaaPoista
  5. Inhoon kendallii... Pitäis näpit eros meijä harryst :( iiih oon niin mustasukkane mutmut louisss ♡

    VastaaPoista
  6. Aaaaaaw Lou pitkästä aikaa!!!! :D <3

    VastaaPoista
  7. Mitä Liam tekee tossa kuvassa? :D

    VastaaPoista
  8. Mikä paikka toi on,missä Liam on?

    Mulla ois yks kysymys teille muille directioneille; Kuka pojista on teidän lemppari ja miksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harry, jos on pakko valita, mut kaikki pojat on ihan yht ihanii enkä tykkää tälläsist lempparijutuist oikee...

      Poista
    2. Ok,halusin vaan kysyy teiltä! Mäkin tykkään kaikista pojista yhtä paljon.
      Ja tähän mun kommenttiin ei oo pakko vastata.

      Poista
    3. Toi on supermarket Waitrose :)

      Poista
    4. Mun lemppari on Louis, koska se on niin loistava persoona :D

      Poista
    5. Liam koska se on niiin söpö ja saa minut aina iloiseksi <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

      Poista
  9. if harry and kendall are dating that's cool if they're not dating that's cool too it's actually none of our business

    VastaaPoista
  10. Harry ja kendall on hyvii kavereita, harrylla on toinen:-)

    VastaaPoista
  11. Kyllähän ne seurustelee. Ainakin siitä uutisoitiin vasta,en tiiä sitten onko luottamista. Koko ajanhan ne yhesä on :)

    VastaaPoista
  12. Hello, tiedätkö sä, että seurusteleeko Harry ja Kendall? Tai Niall ja Barbara?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukaan ei ole myöntänyt mitään kummassakaan tapauksessa.

      Päinvastoin Kendall ja Barbara ovat molemmat kieltäneet seurusteluhuhut tällä viikolla. Vaikka kuinka näyttäis siltä, että Harry ja Kendall tai Niall ja Barbara seurustelis niin ite uskon vasta noi seurusteluhuhut siinä vaiheessa, kun Harry&Kendall sekä Niall&Barbara ne myöntää :)

      Poista
  13. Tiedättekö onko viagogo turvallinen paikka ostaa keikkalippuja? Kiiitos vastauksista!

    VastaaPoista
  14. http://weheartit.com/entry/97075269/fav-tags HOX YLLÄPITO! HEI KATTOKAAPA TÄMÄ! harryllahan on koko vasen käsi täynnä tatuointeja niin jos nuita harryn ja kendalin "yhteiskuvia" kattoo tarkkaan niin eihän ton jätkän vasemmassa kädessä näy tatskan tatskaa? Pikkusen tarkkuutta toho hommaan, thanks and no hate plz, ei mulla muuta (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minne tatuoinnit hävis????

      Poista
    2. Taitavat vähän huijata...

      Poista
    3. En tiedä kuinka pitkä, tai kuinka sekava tästä kommentista on nyt tulossa, mutta kirjoitan tämän nyt, koska et ole ainoa, joka on noin ajatellut. Itse asiassa myös minä ajattelin noin aluksi.

      Ottakaa huomioon, että en väitä olevani oikeassa tässä asiassa, mutta tukituttuani noita kuvia ja juteltuani monien muiden kanssa olen itse tullut siihen mielipiteeseen, että kuvissa on Harry ja Kendall.

      Jos kuvia (ihan kaikkia tuona päivänä otettuja kuvia) alkaa katsomaan vähän tarkemmin, niin niistä havaitsee pieniä asioista, joihin ei muuten kiinnitäisi huomiota.
      Jos ihan kunnolla alat tutkia noita parikuvia: pienennät, suurennat, vaihdat kontrastia ja kirkkautta niin saat kyllä Harryn tatuoinnin jotenkin “esille”. Eihän niistä mitään selkeitä tule - eikä se olisi edes mahdollistakaan - ,mutta saat ne sen verran esille, että ne on mahdollista tunnistaa tatuoinneiksi.

      On otettava huomioon, että syy siihen, miksei tatuoinnit näy selvästi on se, että kuvat ovat erittäin huonolaatuisia. Huonolaatuisia ne ovat siksi, koska kuvaaja on seissyt monen metrin päästä kuvattavista ja joutunut zoomaamaan kamerallaan niin paljon, kuin mahdollista. Lisäksi tuo valo heijastuu just sopivasti Harryn käsiin, mikä aiheuttaa sen, että ne tatuoinnit on entistä vaikeampi havaita.

      Monet fanit, jotka olivat kyseisellä keikalla, ovat vahvistaneet, että kyseessä tosiaankin on Harry ja Kendall. Osa oli jopa ollut heidän vierellään ja osa oli ottanut yhteiskuvia heidän kanssaan. Tiedän, että aina pitää olla vähän varuillaan noiden fanien “vahvistusten” kanssa, koska useasti ne eivät pidä paikkaansa. Uskon kuitenkin vahvasti, että tällä kertaa ne pitävät paikkansa, koska en jaksa uskoa siihen, että kymmenet fanit valehtelisivat tai heidän olisi käsketty kertoa noin.

      Lisäksi Harryn tatuoinneista ei pitäisi olla nähtävissä kunnolla mitään, koska fanikuvien perusteella olkapään lähettyvillä olevat tatuoinnit peittyivät läheiskokonaan t-paidan hihan alle ja mun mielestä noissa parikuvissa Harryn käsi on rystyspuoli ylöspäin, jolloin kyynärpään kohdalla oleva ruusu-tatuointi osoittaa lähes kokonaan kattoa kohti. Ankkuri- tatuointi puolestaan sijaitsee ranteessa siten, että sitä ei voisi edes noista kuvista huomata. Pienimmät tatuoinnit ranteen sivulla peittyvät rannekkeen alle.

      Myös Harryn ja Kendallin hiukset, vaatteet, korut yms. ovat tismalleen samat noissa parikuvissa, kuin muissakin kuvissa.

      Lisäksi, jos katsot muita yhtä kaukaa otettuja kuvia, joissa suunnilleen sama valaistus ja laatu, huomaat, että ei niistäkään tatuointeja kunnolla huomaa. Ja jos valo heijastuu just tiettyyn kohtaan niin se peittää melko hyvin tatuoinnit (sen havaitsee ku katot joitakin Take Me Home -kiertueen kuvia, joissa valokeilat osoittaa suoraan poikien tatuointeihin).

      En tiedä oletko seuraavaa asiaa itse pistänyt merkille, mutta mun mielestä se on yks vahvistava tekijä. Harryn heiluttaessa kättään (ihan sama onko kyseessä oikea vai vasen käsi), hänen pikkurillinsä taipuu tavalla, jota en ole havainnut kenelläkään muulla. Noissa kuvissa toi taipuminen näkyy ihan selvästi, ja se mun mielestä on suurin vahvistus siihen, että kyseessä on todellakin Harry ja Kendall.

      Teen aina tällaisista erittäin huonolaatuisista kuvista taustatutkimusta ennen, kuin teen niistä mitään postausta. En postaa mitään kuvia tänne, ellen ole lähes 100% varma, että kuvissa on juuri se henkilö, jonka väitän niissä olevan. En tässä tapauksessa toki voi 100% varmuuteen mennä, enkä usko, että kukaan voi. Meen kuitenkin 90% varmuuteen siitä, että kyseessä on Harry ja Kendall. Toki jokainen saa uskoa mitä uskoo, enkä väitä, että olisit väärässä. Tämä on mun mielipiteeni noista kuvista ja itse uskon, että kyseessä on Harry ja Kendall :)

      Poista