perjantai 3. lokakuuta 2014

1D Orlando"
One Direction haluaa koota faninsa ympäri maailman yhteen ikimuistoiseen One Direction In Orlando-tapahtumaan Floridaan! Haluatko sinä olla se onnekas suomalaisfani, joka voittaa ainutlaatuisen matkan Universal Orlando® Resorttiin One Directionin kutsuvieraana? Lue ohjeet ja osallistu!

Mikä on ollut sinun One Direction kohokohtasi viimeisten vuosien aikana? Oliko se kun seurasit poikien koelauluja X-Factorissa? Kun sait käsiisi debyyttialbumin Up All Night? Oletko päässyt näkemään yhtyeen livenä? Tai osallistunut fanitapahtumiin ja saanut niiden kautta uusia ystäviä? Oliko One Direction: This Is Us –elokuvan ensi-ilta ikimuistoisin kokemuksesi? Vai aiheuttiko Steal My Girl –singlen kuuleminen isoimmat kylmät väreet ikinä? (#1DKohokohtani)
Mikä ikinä kohokohtasi onkaan ollut, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Osallistu kilpailuun siis lähettämällä kuva, jossa näkyy, mikä on sinun One Directioniin liittyvä kohokohtasi!
Palkinto

Voit voittaa unohtumattoman matkan Universal Orlando® Resorttiin Floridaan, joka on upeiden teemapuistojen, hotellien ja katkeamattoman yöelämän koti! Pääset näkemään One Directionin livenä ja lisäksi yöpymään alueen ytimessä Universal Cabana Bay Beach Resortissa.

-Pääset näkemään One Directionin livenä ja juhlistamaan heidän FOUR –albumin julkaisua
-Menopaluu lento Helsingistä Orlandoon, Floridaan
-Pääsy kahteen teemapuistoon; Universal Studios Florida® ja Universal’s Islands of Adventure®
-Majoittuminen Universal Cabana Bay Beach Resortissa

Minkälaisella kuvalla voin osallistua?
-Kuvan on oltava osallistujan itse ottama tai osallistujalla on oltava kuvanottajan lupa käyttää kuvaa kilpailussa
- Kuva voi olla vanha tai uusi
- Kuvasi käy moderoinnin läpi ja saat sähköpostin, kun kuvasi on lisätty sivustolle.
- Jos kuvasi ei ilmesty sivulle 48h sisällä, tarkastathan kilpailun ohjeet ja yritä uudelleen.
Tärkeää!
Alle 21-vuotias osallistuja tarvitsee yli 21-vuotiaan huoltajan luvan osallistumiseen
- Alle 21-vuotiaan voittajan mukaan matkalle on lähdettävä myös yli 21-vuotias huoltaja
- Kaikista kuvista valitaan 10 parasta/luovinta/hauskinta/erikoisinta, joista voittaja arvotaan
- Voit osallistua vain kerran.
Kilpailuun voi osallistua ajalla 1.10-12.10.2014.
- Teksti mtv.fi

Osallistuminen tapahtuu alla olevasta linkistä:

5 kommenttia:

 1. Maksetaanko sitten sen huoltajankin kaikki liput yms. Jos on alle 21 vuotta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Palkinto: Seuraavat elementit kuuluvat palkintoon sponsorin (Universal Orlandon), Sony Musicin ja yhteistyökumppanien tarjoamana.

   - Yhteiset kuljetukset Orlandon lentokentältä hotellille
   - Majoitukset Universalin Cabana Bay Beach Resort hotellissa (tai vastaavassa Universal Orlandon valitsemassa hotellissa) sisältäen yhden huoneen ja veron voittajalle ja hänen kahdelle seuralaiselleen. Sekä voittaja ja hänen kaksi seuralaistaan majoittuvat samassa huoneessa. Majoitus on minimissään 16-18.11 tai maksimissaan 15-19.11 väliselle ajalle. Majoituksen kesto riippuu lentoaikatauluista, jotka ilmoitetaan voittajalle. Hotellimajoitus ei pidä sisällään aterioita, lisäkuluja, tippejä, puhelinsoittoja tai muita henkilökohtaisia kuluja, joita ei ole mainittu tässä.
   - 3 päivän lippu voittajalle ja hänen kahdelle seuralaiselleen puistoihin Universal Studios Florida ja Universal’s Islands of Adventure.
   - Pääsy voittajalle ja hänen kahdelle seuralaiselleen seuraamaan One Directionin esiintymistä Today Showssa Universal Orlando Resortissa.
   - Lennot voittajalle ja hänen kahdelle seuralaiselleen Helsingistä Orlandoon Sony Musicin valitsemilla lennoilla. Lentojen aikataulu ilmoitetaan voittajalle lokakuun lopussa. Voittajan on varauduttava mahdollisuuteen lentää 15.-19.11.2014 välisellä ajalla. Matkustusaika määräytyy Sony Musicin valitsemien lentojen mukaan." -Teksti, mtv.fi

   Eli joo, maksetaan :)

   Poista
 2. Voiko kisaan osallistua mitenkään jos ei ole facebookkia tai twitteriä?

  VastaaPoista
 3. toihan on joku interstellar kisa?? :0

  VastaaPoista