maanantai 12. tammikuuta 2015

On The Road Again Tour: Suomi, 28.6 lisäkonsertti - PERUTTU

Eli kuten otsikko kertoo sunnuntaina 28.6 järjestettävä lisäkonsertti on peruttu.

"One Directionin kiertueaikataulun muutoksista johtuen Helsinki Olympiastadionille sunnuntaina 28.6. suunniteltu konsertti peruuntuuAsiassa on valoisakin puoli: olemme yhdessä One Directionin kanssa rakentaneet lauantain 27.6. konserttituotannon uusiksi niin että sunnuntain konsertin lipunostajille löytyy saman hintakategorian paikat lauantain konsertistaKenttäliput, Steal My Girl Hot Ticket- ja Early Entry -paketit vaihdetaan vastaaviin lippuihin, katsomopaikoissa etsitään parhaat mahdolliset paikat. Lisäksi lauantain konserttiin vapautetaan myyntiin istumapaikkoja jotka aiemmin oli varattu konsertin tuotannon käyttöön.
Alla on tarkemmat ohjeet siitä miten sinun tulee toimia, jos haluat vaihtaa tai palauttaa One Directionin sunnuntain 28.6.2015 konserttiin ostamasi liput. Lippujen vaihto ja palautus, sekä lauantain konsertin lisäpaikkojen myynti alkavat tiistaina 13.1. klo 10 Lippupalvelussa.

LIPPUJEN VAIHTO:

Sunnuntailta peruuntuneen konsertin liput on mahdollista vaihtaa lauantain konserttiin saman hintakategorian paikoille (niin pitkään kuin tilaa riittää). Vaihto tulee tehdä Lippupalvelun lippukaupoissa (ei R-kioskit) 28.2.2015. mennessä, suosittelemme kuitenkin toimimaan nopeasti varmistaaksesi parhaat mahdolliset paikat. Vaihdosta ei aiheudu kuluja asiakkaalle.

LIPPUJEN PALAUTUS:

Sunnuntailta peruuntuneen konsertin liput on mahdollista palauttaa Lippupalvelun lippukauppohin (ei R-kioskit), tai postitse osoitteeseen: Lippupalvelu Oy PL 667, 00101 Helsinki. Elektroniset (esim. pdf) liput voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@lippupalvelu.fi. Kuoreen tai  sähköpostiin mukaan yhteystiedot, ja pankkiyhteystiedot (pankin nimi, IBAN-tilinumero ja BIC-koodi). Kaikkein nopeimmin lipun hinnan saa takaisin asioimalla lähimmässä Lippupalvelun lippukaupassa. Suosittelemme lippujen palauttamista 28.2. mennessä.

LISÄLIPUT LAUANTAIN KONSERTTIIN:

Palvelumaksuineen alkaen 72,50 / 69,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi.

ONE DIRECTION - ON THE ROAD AGAIN 2015 TOUR

La 27.6.2015 Olympiastadion, Helsinki
Peruuntunut konsertti: Su 28.6.2015 Olympiastadion, Helsinki"



19 kommenttia:

  1. Onko pojilla tuolloin sunnuntaina siis jossain muualla keikka? Itselläni on onneks lauantaille jo lippu.. Mutta harmittaa sunnuntain keikalle menijöiden puolesta :(

    VastaaPoista
  2. Mulla oli molemmille keikoille liput lauantaille katsomopaikka ja sunnuntaille early entry nii en tiiä kumpi jää voimaan jos ne kerta voi palauttaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et pysty vaihtamaan sunnuntain Early Entry -lippua, koska lauantain Early Entry -liput on jo kauan sitten myyty loppuun. Saat siis pitää lauantain katsomopaikkalippusi :) Näin mä sen käsitän.

      Poista
    2. Jossain luki et ne joilla o early entry sunnuntaille nii saa sen early entryn lauantaillekki

      Poista
    3. Kenttäliput, Steal My Girl Hot Ticket- ja Early Entry -paketit vaihdetaan vastaaviin lippuihin eli saat pitää

      Poista
  3. Tosi kurja juttu, onneksi itselle sain lauantaiksi jo liput.

    VastaaPoista
  4. Kauanko pojat sit ehk viipyy suomes et ei kai ne lähe heti sunnuntaina? ;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne varmaan lähtee lauantai iltana pois niinkun yleensä

      Poista
    2. Niin, ne varmaan lähtee lauantai-iltana, koska eihän niillä ois mitään syytä tai aikaa jäädä Suomeen.

      Poista
  5. Millasille paikoille huomenna sitten tulee lippuja myyntiin? :o Onneksi mulla on jo istumapaikat lauantaille, mutta olishan se kiva saada EE-liput tai paremmat paikat katsomosta.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauantai on loppuunmyyty eli jos sulla on jo lauantaille liput nii ei niitä voi enää vaihtaa. Ne joilla on sunnuntaille liput voi vaihtaa liput lauantaille. Esim. liput istumapaikat sunnuntaille, saat istumapaikat lauantaille

      Poista
    2. Ahaa okei ihmettelin vaa ku lippupalvelun sivuilla lukee että lipunmyynti alkaa 13.1. mutta joo kiitti selvennyksestä :)

      Poista
    3. Lippuja kyl tulee myyntiin huomenna, koska takakaari otetaan käyttöön. Kaikille sunnuntain keikalle lipuja ostaneille on kuitenki varattu varma paikka keikalta! :)

      Poista
  6. En vaa käsitä miks se takakaari ei voinu iha alunperinki olla käytös ja muutenki koko stadionin kapasiteetti.

    VastaaPoista
  7. Mietin et näkeeks katsomosta hyvin ku mul on katsomoon lippu

    VastaaPoista
  8. öööö miten ihmeessä täydelle areenalle mahtuu toinen täys areena ihmisiä? = ei kyl mitenkää.
    kaikki ketkä hankki sunnuntain lipun ni ei vissii pääse keikalle :D kyl muaki harmittais

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl mä vaa pääsen ku kävin vaihtaa su lipun la konserttii XD

      Poista
    2. no kyl osa pääsee mut ei kaikki xD

      Poista
    3. Eiköhä kaikki ne pääse jotka tulee stadionille lippu kädes

      Poista