lauantai 12. maaliskuuta 2016

Dunkirk

HOX! Seuraava juttu on vielä tällä hetkellä huhu, sillä asiaan ei ole vielä saatu minkäänlaista vahvistusta tai kommenttia luotettavalta taholta, mutta teen aiheesta postauksen nyt, sillä muutamat blogin lukijoista ovat kyselleen sähköpostin välityksellä asiasta, sekä chat-boxissa on ollut jo hieman keskustelua aiheesta.

Huhujen mukaan Harry tullaan näkemään heinäkuussa 2017 ensi-iltansa saavassa Dunkirk elokuvassa. Elokuva pohjautuu toiseen maailmansotaan ja Harryn rooli tulisi tämänhetkisten tietojen mukaan olemaan sotilas. Elokuvan ohjaa Christopher Nolan ja tämänhetkisten tietojen mukaan muita elokuvaan liitettyjä näyttelijöitä ovat Fionn Whitehead, Jack Lowden, Aneurin Barnard, Tom Hardy, Kenneth Branagh ja Mark Rylance. 

Elokuvan kuvaukset alkaisivat Harryn osalta toukokuussa.
Elokuvan ensi-ilta tulisi olemaan 21.7.2017 (voi vaihdella maittain).

Mikäli huhut pitävät paikkaansa (ja mikäli ei), tullaan asiaa varmasti kommentoimaan jonkin luotettavan tahon toimesta hyvinkin pian, joten lisäilen uutta tietoa sen mukaan, kun asiaan saadaan jonkinlaista kommenttia.

Jos huhut pitävät paikkaansa, mitäs mieltä te olette Harryn mahdollisesta urasta näyttelijänä? :)

15 kommenttia:

 1. HARRI DA BAE IMMA SO PROUD OF MAH BAE JDJFNGK

  VastaaPoista
 2. jääkös harrylle aikaa laulamiselle kun tauko loppuu vai onko tuo näytteleminen vain väkiaikaista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tauollehan ei ole mitään virallista kestoa ilmoitettu, joten eiköhän ainakin näin alustavasti tuo näytteleminen olisi sivuprojekti bändin ohella :)

   Poista
  2. Mut eiks sillon siin ellen showssa nii ellen kysy et pitää vuoden mittasen? Ja sit kaikki pojat vaa nyökkäili siihe...

   Poista
  3. Jep Ellen puhui vuoden mittaisesta tauosta ja osa juontajista on puhunut kahden vuoden tauosta. Pojat eivät ole kertaakaan haastatteluissa kuitenkaan suoraan vahvistaneet tauon pituutta, vaan heiltä on tullut ainoastaan erilaisia kommentteja tuohon tauon pituuteen: Niall ja Louis ovat puhuneet 18 kuukaudesta, Liam puolestaan 1-2 vuodesta ja Harry on vaan yleisesti puhunut tauosta. Pojat ovat myös sanoneet, etteivät halua sanoa julkisuuteen mitään tarkkaa aikaa tauon pituudesta, sillä eivät ole siitä vielä varmoja itsekään + se toisi vaan liikaa paineita. Eli nähtäväksi jää, kuinka kauan sitten loppujen lopuksi kestää :)

   Poista
 3. Olen ylpeä Haroldista, mikäli tämä on totta ja vaikka ei olisi! <3 Näin Instagramista kaikenlaisia kuvia twiiteistä, joissa kerrottiin Harryn näyttelevän elokuvassa, mutta en tiedä ovatko ne feikkitwiittejä. Kuitenkin, hienoa jos mr. Styles oikeasti aikoo näytellä. :)

  VastaaPoista
 4. kuulostaa mahtavalta. mietin myös samalla että jääkö aikaa laulamiselle mutta eiköhän tää näytteleminen onnistu hyvin sivussa. tuli myös mieleen et eikös harry vähän leikannut hiuksiaan et liittyyköhän se tähän ku sota elokusta kysy nii armeijassahan on lyhyet hiukset.Harry ei oo myöskään näyttänyt sen hiuksia sil on on aina pipo.onkohan se leikannut koko tukan pois
  =((((((( rakastan harryn hiuksii ja harry on mun love. jos jollain on jotain tietoo harryn hiuksita nii pliis kertokaa. ja blogin pitäjä olisitko kiltti että kertoisit jos saat jotain tietoo niist hiuksita koska ois kiva nähä millanen letti sil nyt on =). totta kai harry saa ite päättää mitä tekee ja oon aina ylpee siit mut toivon ettei kuitenkaan kaljuks oo leikannut.

  VastaaPoista
 5. ihan mahtavaa, oon tosi innoissani! En olis koskaan uskonu että meen kattomaan sotaelokuvaa leffateatteriin mut ilmeisesti niin tulee tapahtumaan :D

  VastaaPoista
 6. Siis aivan mahtavaa!! Meijän Haroldilla on aina ollu lava karismaa :) :)

  VastaaPoista
 7. IMDB:stä ainakin näkee, ku laittaa hakuun "Dunkirk", että Harold ois siinä leffassa näyttelijänä. IMDB on aina ollu luotettava ja uskon kyl et se on totta :) Oon nii ylpee Hazzast!

  VastaaPoista
 8. Tosi tosi mahtavaa että Harrystä tulee näyttelijä ❤��❤��❤��❤

  VastaaPoista
 9. Scream Queensin official twitter käyttäjä just varmens että harry aikoo näytellä scream queensin jakso kakkosessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistivat twiitin melko nopeasti ja sanoivat, että kyseessä on vielä tällä hetkellä huhu :)

   Poista
 10. No siitä vaan kuhan se ei aiheuta sitä että 1d ei enää koskaan palaa tekemään musiikkia yhessä, se pelottaa näissä sooloprojekteissa. Mutta muuten ei mitään ajatusta vastaan :)

  VastaaPoista
 11. V A U T S I. Odotan innolla, toivottavasti on totta!! Oikeesti ois kiva tietää millanen näyttelijä Haz olis :3

  VastaaPoista