sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Niall, Harry ja Louis - 23.4

Niall nähtiin eilen Lontoossa.


Harry nähtiin illallisella Ysabel ravintolassa, Los Angelesissa.


Louis nähtiin Coachella festareilla.x/x/x/x

14 kommenttia:

 1. Hello, mikä toi Niall Day juttu on?? Ilmeisesti on myös Liam Day, Harry Day ja Louis Day niin whaaat?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kaikki kuuluvat #ProjectHome -"projektiin". Tuon projektin tarkoituksena on promota Home -kappaletta 23.4-28.5 välisenä aikana. Promoviikko on 23.-29.4 ja jokaisena päivänä yritetään trendata jotain uutta:
   23.4 #LyricArt
   24.4 #NiallDay
   25.4 #LiamDay
   26.4 #HarryDay
   27.4 #LouisDay
   28.4 #OT4Day
   29.4 #HomeDay

   Tuo 29.4 on ns. "virallinen" fanijulkaisupäivä Home -kappaleelle, jolloin tarkoituksena on ostaa ja lahjoittaa kyseistä kappaletta. 30.4 starttaa "virallinen" Home-kuukausi, jonka tarkoituksena on saada kappale numero ykköseksi (#1). Projektin viimeinen päivä on 28.5. Home-kuukauden hashtag on #BuyHomeOniTunes + viikottaiset hashtagit (ilmoitetaan erikseen) :)

   Poista
  2. Okei. Kiitti tosi paljon.

   Poista
  3. Mikä toi OT4Day on tai mitä se tarkottaa?

   Poista
  4. Sitä on vähän vaikea lähtä kääntämään suoraan suomeksi, mutta käytännössä OT4 on kuin OTP (One True Pairing), mutta siinä on mukana 4 henkilöä; Louis, Liam, Niall ja Harry. Ennen Zaynin lähtöä puhuttiin OT5:stä, mutta nyt Zaynin jälkeen puhutaan yleensä OT4:stä :)

   Poista
  5. Eli tarkottaaks se niinku samaa ku Niall Day jne. Mut on niinku ns. kaikkien neljän päivä tai silleen ??

   Poista
 2. Harry and Louis both in black in one day. :-)

  VastaaPoista
 3. uuh ihana Harry<3 nii siis osaatko yhtään tarkemmin selittää tota projecthome juttua. lahjoitetaanko jossain uusinta levyä?? ja mitä noi harryDay jne tarkottaa. tajusin noista hashtageista että jotakin twitteriin liittyvää vaiko instaan?? mitä pitäis tehä et sais kappaleen lista ykköseks? kiitos tosi tosi tosi paljon jos voisit vastata näihin ja kertoa muuta oleellista=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis projektin tarkoituksena on promota Home kappaletta, joka julkaistiin Perfect EP:n mukana, muttei kuitenkaan itse albumin mukana (kuten aiemmin tehtiin myös No Control –kappaleen kanssa). Missään ei siis lahjoiteta uusinta levyä.

   Projektin tarkoituksena on saada siis kappaleelle enemmän huomioita/kuuluisuutta, kuin se on tähän mennessä saanut. Ns. ”fanijulkaisu” tapahtuu 29.4 viikon mittaisen promoviikon jälkeen, jonka jälkeen starttaa sitten tuo aiemmin mainitsemani Home-kuukausi, jonka aikana kappale yriteään saada numero ykköseksi. Kappaleen saaminen numero ykköseksi tapahtuu pyytämällä kappaleen soittamista radiossa, soittamalla sitä Spotifyssä, ostamalla/lahjoittamalla kappaletta, antamalla Shazamin tunnistaa kappaleen, ehdottamalla kappaletta eri listoille, kannattamalla projektia Thunderclapissa (linkki alhaalla), uudelleentwiittaamalla tms. muiden ihmisten fanitöitä, tweettaamalla hashtagilla #ProjectHome jne. jälkimmäiset siis auttavat enemmänkin lisäämään kappaleen julkisuutta.

   Jokaiseen hashtagiin voi myös liittää omia fanitöitä. (Nuo mun aiemmin laittamat hashtagit muuten muuttuivat ja samalla myös ilmoitettiin Home-kuukauden aikana viikoittain muuttuvat hashtagit):

   Promoviikko:
   23.4 #ProjectHome
   24.4 #ProjectHomeNiallDay
   25.4 #ProjectHomeLiamDay
   26.4 #ProjectHomeHarryDay
   27.4 #ProjectHomeLouisDay
   28.4 #ProjectHomeOT4Day
   - Kaikkien ylläolevien hashtagien fanityöt voivat koskea joko yksittäistä poikaa tai koko bändiä promoamassa kyseistä kappaletta

   29.4 #HomeDay
   - Fanijulkaisupäivä. Fanityöt voivat koskea ihan mitä tahansa, luovuutta kehiin!

   Home-kuukausi
   30.4-6.5 #HomeIsWhere1DIs
   - Fanitöiden lisäksi, voitte kertoa omia muistojanne tai kokemuksianne liittyen bändiin.
   7.-14.5 #FeelsLikeHome
   - Näyttäkää mitä Home kappaleena merkitsee teille
   14.-20.5 #HomeTillTheEnd
   - OT4 –viikko. Voitte osallistua ihan millä tahansa OT4 –aiheisella työllä.
   21.-28.5 #YoullNeverBeAlone
   - Viimeisen viikon tarkoituksena on näyttää pojille, että fanit ovat edelleen heidän tukenaan. Heitä arvostetaan sekä yksilöinä että bändinä jne.

   Kysy toki lisää, jos jotain tulee vielä mieleen :)

   Linkki Thunderclapiin. Linkit eivät tosin toimi kommenteissa, mutta voit esim. kirjoittaa sen omaan osoitepalkkiisi.
   https://www.thunderclap.it/projects/39921-project-home

   Poista
 4. Ok kiitti mut mitä tolloin esim tänää harryday päivänä nii tehään. Ja siis pystyykö tehä jotai omii fanitöitä(esim:piirustuksia poikiin liittyen) ja jakaa niitä noil hashtageilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään voi esim. tehdä jonkinnäköisen fanityön Harrysta, johon jotenkin liittyy tuon Home-kappaleen promoaminen esim. muokattu tai piirretty kuva Harrysta, jossa lukee Home tai sanoja kappaleesta. Ihan mitä vaan tulee mieleen! Niallin ja Liamin päivinä tehtyjä töitä voit käydä katsomassa Project Home'n virallisilta sosiaalisen median tileiltä (listattuna alas).

   Työt voi jakaa Twitterissä, Instagramissa ja Tumblr'ssa. Jakaessasi töitä niissä pitää olla mukana sen päivän hashtag ja #ProjectHome + kuvatekstissä pitää olla linkit Spotifyyn (käyttäjän projecthome2016 julkaisema lista) ja Thunderclapiin (linkit alhaalla). Mikäli haluat, että virallinen ProjectHome -tili jakaa fanityötäsi/-töitäsi omilla tileillään, muista merkitä myös heidät kuvaan :)

   Projektin viralliset tilit:
   Tumblr: http://projecthome2016.tumblr.com/
   Instagram: @projecthome2k16
   Twitter: @projecthome2016

   Linkit Thunderclapiin ja Spotifyyn. Linkit eivät tosin toimi kommenteissa, mutta voit ne esim. kirjoittaa omaan osoitepalkkiisi :)

   Thunderclap:
   https://www.thunderclap.it/projects/39921-project-home

   Spotify: https://play.spotify.com/user/projecthome2016/playlist/693zL2yGv2SxtSIUfxQv6Q

   Poista
 5. Siis meen vaan kuunteleen homea spotifyssa ja autan sen menemään ykköseks? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin olet auttamassa sen nousua. Tai etsi mielummin Spotifysta käyttäjän projecthome2016 Home-soittolista ja kuuntele siitä (siinä on Home laitettu useampaan kertaan) :)

   Linkki tuohon soittolistaan. Linkit ei tosin toimi kommenteissa, mutta voit sen esim. kirjoittaa omaan osoitepalkkiisi :)

   https://play.spotify.com/user/projecthome2016/playlist/693zL2yGv2SxtSIUfxQv6Q

   Poista