lauantai 21. toukokuuta 2016

Niall - 20.5

Niall oli eilen katsomassa rugby-ottelua Rory McIloryn kanssa Dublinissa.x

17 kommenttia:

 1. Siis mä en kestä kun Niall on nii söpö noiden lasien kaa!!��

  VastaaPoista
 2. No mä en oikein käsitä miks Niall käyttää noita laseja.. ne ei oo musta hienot.

  VastaaPoista
 3. Mä vihaan tätä One Direction Suomea! Koska miksi kaikkien pitää saada tietää mitä pojat tekevät päivisin! Ja muutenkin vihaan koko One Directionia, koska ne vaan laulaa tytöistä. Ja Zayn lähti bändistä koska haluaa elää normaalia elämää! Mutta sitten se tekee seksi lauluja, joten se on todella hämmentävää! Ja se jättää Pertien! Tää on paska sivusto! Ja mikdi hitossa Niall käyttää teko laseja?! On nimittäin oksettavan näköinen! Ja kaikille jotka käy täällä niin ei kannata! Koska tää on perseestä! Ja muutenkin en ymmärrä mitä vittua hyödytte tuosta tiedosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sä vihaat one directionia nii miks vitussa käyt täällä sivulla.

   ps. Kiroilu ei sovi 10 vuotiaille ja opettele kirjottaa.

   Poista
  2. Jos ei pidä sivusta eikä pojista eikä heidän tekemisistään, niin ehkäpä kannattaisi harkita ettei vieraile sitten tällä sivulla! Ei tarvitse muiden mieltä pahoittaa sillä, että tulee tänne sivua haukkumaan!!

   Poista
  3. Ano 23.31 samaa mieltä, miks käydä tällä sivustolla jos vihaa jotain niin paljon??? Ja kiroilu ei sovi alle 10v mutta mitä ite just kirjoitit?

   Poista
  4. Ano 20.32 ymmärrän että ihmisillä on erilaisia mielipiteitä ja toiset tykkää eri jutuista mutta yhtälailla moni voi ajatella esim. Susta just noin miten sä ajattelet Nialista, että eiköhän jokainen saa olla/käyttää/pukeutua miten haluaa ilman että toisten pitää haukkua joka asiaa!! Ja jos sun mielestä tää sivu on ihan surkee niin miks uhraat aikaas olemalla täällä ja kommentoimalla???

   Poista
 4. Mäkään en ymmärrä et miks zayne alko laulaa seksi lauluja. Eikö zaym tajua että sillä o paljon nuoria faneja eikä ne nuotet fanit saa kuunnella seksi lauluja. Sitte mua kans ärsyttää se että liam ja louis polttaa tupakkaa sehän o laitonta ja ne antaa samalla huonoo esimerkkii faneille varmaa kohta kaikki one directionin fanit polttaa tupakkaa ku ne ittaa mallia luoisesta ja liamista. ihan tyhmää mut mä en ala polttaa ikinä tupakkaa koska se o laitonta.

  VastaaPoista
 5. Tupakan polttaminen ei ole laitonta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tupakka o laitonta. jos se olis laillista nii miks sitä ei sais polttaa

   Poista
  2. Jos tupakka olisi laitonta niin esim. Tullissa takavarikoitaisiin tupakat, kaupassa ei myyyäisi tupakkaa ja tupakan hallussapidosta/käytöstä saisi vankeutta! Että hei haloo ano 12.30!!!

   Poista
 6. Hei!! Kaikille tiedoksi, että tupankan poltto ei ole laitonta, vaikka se onkin paheksuttua!! Jos tupakka olisi laiton, niin ei sitä kaupassa myytäisi!

  Muuten en aio ottaa kantaa poikiin enkä heidän elämänvalintoihinsa, sillä se on heidän oma asiansa, eikä kuulu muille!

  VastaaPoista
 7. "Nuoret fanit ei saa kuunnella blaablaablaa" en nyt sinänsä haluis osallistuu tähän paskamyrskyyn ja näin mutta mitenköhän nuorista faneista vois olla kyse..että äitikö sen kieltää? ja ylipäätään artistit on aina tehny lauluja aika rajuistakin aiheista, niitä ei ole tarkoitettu lapsien kuultavaksi. Tulee vanha olo, mutta kun minä olin nuori niin en tiennytkään mistään maailmanlaajuisista artisteista. Frööbelin Palikat oli se kova bändi kuule se on tämä nykypäivä ja älykännykät mistä kaikki johtuu��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan ja ite kun olin pieni niin telkasta Tenavatähti oli tosi viihdettä. Mutta ei nyky nuoristo semmosta ole edes kuullu!

   Poista
 8. Jollakin on nyt ollut todella huono päivä. Ihan normaalia, mutta kannattaisi harkita kahdesti ennen kuin purkaa sen nettiin. Voi kaduttaa jälkikäteen.

  Ehkä ois fiksumpaa olla sanomatta mitään tohon draamaan, mutta siis:
  1. Zaynin musiikista: Siltä varalta, että se on jäänyt huomaamatta, Zayn tekee nykyisin ihan samanlaista musiikkia mitä kaikki muutkin pinnalla olevat artistit. Vaikka itse en tykkääkään hänen biiseistään, niin sillei ei voi mitään, sellaista musiikkia Zayn haluaa tehdä ja piste.
  2. Zaynista ja Perriestä: En tiedä, mitä heidän välillään oikeasti tapahtui, mutta sanotaan nyt niin, että aina ihmiset ei vaan sovi toisilleen. Ei suhteet ikuisia ole.
  3. Niallin laseista: Tyyli on makuasia. Niall tykkää niistä laseistaan ja pitäköön niitä siis. Kymmenen vuotta sitten koulussa isot feikkilasit oli muotia, kaikilla oli sellaiset. Harryn hiukset on ihan samanlainen kiistanaihe, sekin minusta äärimmäisen tyhmä kinastelunaihe. Annetaan ihmisten näyttää siltä miltä haluavat.
  4. Tupakasta: Ei, se ei ole täysi-ikäisille laitonta. Kannattaako se? Ei, mutta jälleen kerran, kyseessä on poikien oma valinta. Ne ei voi elää koko elämäänsä fanien ehdolla.

  Ja nyt vielä lopuksi: Hello näkee todella paljon vaivaa tämän sivun ylläpitämiseen, kiitos hänelle siitä. Jos ei blogi kiinnosta, netistä löytyy varmasti muutakin luettavaa. Me muut sen sijaan jatkamme tämän blogin seuraamisesta nauttimista. :)

  VastaaPoista