lauantai 4. kesäkuuta 2016

Soccer Aid 2016

Soccer Aid -hyväntekeväisyysottelu pelataan huomenna, sunnuntaina. Lähetystä voi seurata klo: 20:00 alkaen alla olevista linkeistä. HOX! Linkkien toimivuus/luotettavuus ei ole 100% varmaa.

11 kommenttia:

 1. Oletko tehnyt aiemmin listaa ottelussa pelaavista(siis postausmuodossa/? Pelaako Louis ja Niall samassa vai eri joukkueissa? Ymmärsin että he pelaisivat eri joukkueissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tehnyt, löytyy nimellä Soccer Aid 2016 [päivitetty]. Niall ja Louis pelaavat eri joukkueissa: Louis pelaa England-joukkueessa ja Niall toimii Rest Of The World -joukkueen apulaisjohtajana :)

   Poista
 2. Mikä Niall'in pelinumero on? Eikös Louisin ole 17

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niall pelaa numerolla 14

   Poista
  2. Jep, kuten ano 21.02 jo vastasikin niin Niallin pelinumero on 14. Louis pelaa tänään numerolla 16 :)

   Poista
 3. Niin ja mikä Liamin pelinumero oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitat varmaan Louista, mutta sen pelinumero on 16

   Poista
  2. Tarkoitin ihan Liamia, että mikä hänen pelinumero oli? Ja onko Niallin ja Louisin numerot ollut aina 14 ja 16?

   Poista
  3. Liam ei ole mukana tuossa. Vain Louis ja Niall.

   Poista
 4. En tarkoittanut tuota peliä vaan ylipäätään, mikä Liamin numero oli? Ja onko Niall'in numero ollut aina 14 ja eikös Louisilla ollut joskus ainakin numero 17?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liam ei ole juurikaan pelannut tällaisissa otteluissa, mutta viimeisimmässä hyväntekeväisyysottelussa (vuonna 2014) hän pelasi numerolla 14. Myöskään Niall ei ole erityisemmin pelannut tällaisissa otteluissa (järjestänyt otteluita kylläkin), mutta viimeisimmässä ottelussa (eilisessä) hän pelasi tuolla mainitsemallasi numerolla (14).

   Louis on nykyisin pelannut pääsääntöisesti numerolla 28, mutta on muutamissa otteluissa pelannut myös numeroilla 16, 17 ja 18, sekä "numerolla" 1D :)

   Poista