torstai 21. heinäkuuta 2016

Capitol Records

Liam ilmoitti hetki sitten Twitterissä, että on nyt virallisesti Capitol Recordsin listoilla. Hänen sanojensa mukaan One Direction tulee aina olemaan hänen kotinsa ja perheensä, mutta hän odottaa innolla, mitä tämä uusi kappale hänen elämässään tuo tullessaan.


Levy-yhtiöstä voitte käydä lukemassa lisää alla olevasta linkistä:
http://capitolrecords.co.uk/

Liamin virallisille sivuille pääsette alla olevasta linkistä:
http://www.liampayneofficial.com/

6 kommenttia:

 1. Siis meinaako toi niinku että se ei enää jatka One Directionissa vai että tekee tota vaan tauon aikana vai siis mitä????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä kyseessä on vielä ihan pelkkä sooloprojekti tauon aikana, kuten Harrylla hänen elokuvansa ja mahdollinen levytyssopimus, Louisilla oma levy-yhtiö, Niallilla Modest! Golf. One Directionin virallinen tili varmasti ilmoittaa virallisesti, mikäli tauko jossain vaiheessa muuttuu pysyväksi eroksi, siihen saakka nämä projektit ovat vain sooloprojekteja tauon ohella :)

   Poista
  2. Hellon vastaukset on aina niin ihania kun ne on asiallisia eikä vedä mitään johtopäätöksiä

   Poista
  3. Okei kiitos paljon :) Ano 20.17 Niinpä ❤

   Poista
 2. Youtubessa kun kysyin bändin erosta, joku oli sanonut Liamin siskon kertoneet, ettei Liam ole jättämässä bändiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Täällä blogissa ei myöskään ole kerrottu missään vaiheessa, että Liam olisi ainakaan tällä hetkellä bändiä jättämässä. Liamin sisko kommentoi erohuhuja viime viikolla sanomalla, että levytyssopimus yms. ovat vain sooloprojekteja tauon ohella :)

   Poista