perjantai 31. maaliskuuta 2017

Sign of the Times

Harryn ensimmäisen soolokappaleen nimi on julkaistu: Sign of the Times


x

8 kommenttia:

 1. Harry menee kaverinsa Nick Grimshaw'n vetämään radioshow'hun BBC1:lle co-hostiksi perjantaina 7.4. Suomen aikaa kello 10-12 ja seuraavana aamuna Dermot O'Learyn seuraksi BBC2:lle. Harryn biisi soitetaan molemmissa. Juttuja voi kuunnella Suomessa joko BBC:n nettisivuilla, BBC iPlayerilla tai esim. TuneIn-sovelluksella, joka löytyy sekä Androidille että iPhonelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tiedetään. Postausta tästä ja muista radiosoitoista sun muista päivän tapahtumista tulossa kuitenkin vasta lähempänä perjantaita, jotta kaikki lukijat sen varmasti näkevät :)

   Poista
 2. Monelta harryn kappale tulee spotifyihin suomen aikaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä en osaa mennä varmuudella sanomaan. Australiassa soitetaan biisi suomen aikaan jo melko aikaisin perjantaina, joten eiköhän pian sen tai Iso-Britannian ensisoiton jälkeen :)

   Poista
  2. Australiaa ei ole varmistettu. Columbia Records twiittasi tänään näin: https://twitter.com/ColumbiaRecords/status/849272080831008768

   Jos pitää oikeasti paikkansa (kuten joskus aiemmin kun BBC1 on saanut yksinoikeuden), biisi esitetään Australiassa vasta myöhemmin kuin aamulla.

   Poista
  3. Jep, tiedetään. Mutta kuten jo aiemmin sanoin, näistä kaikista tulossa postausta lähempänä perjantaita, jolloin myös kaikki mahdolliset varmistukset yms. on saatu :)

   Poista
 3. Aikaa ei kerrota missään. Columbia Records twiittasi, että Grimmyn ohjelma olisi biisin ensiesitys, jos pitää paikkansa ja koko Eurooppa saa samaan aikaan, biisi tulee Spotifyhin joskus sen jälkeen kun se on esitetty ohjelmassa.

  VastaaPoista
 4. Harryn musavideon kuvauksista on vuotanut paparazzikuvia ja video nettiin. The Sunin artikkelissa myös kerrotaan, että Harry on tehnyt itse biisit, soittaa kitaraa ja pianoa, ja haluaa ottaa etäisyyttä bändikavereihinsa. https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/3255267/dramatic-pictures-show-harry-styles-dangling-in-mid-air-during-new-music-video-shoot-as-we-reveal-secrets-of-debut-single/

  VastaaPoista