torstai 2. elokuuta 2012

Examiner: One Direction juhlii 12 miljoonan kopion maailmanlaajuista myyntiä



31. heinäkuuta 2012 Syco Music ja Sony Music luovuttivat X Factor UK -poikabändin One Directionin jäsenille ainutlaatuiset levyt sen vuoksi, että he ovat myyneet alle vuodessa 12 miljoonaa kopiota maailmanlaajuisesti. 

Sony Musicin mukaan One Directionin myyntiluvut tähän mennessä sisältävät 8 miljoonaa singleä, 3 miljoonaa albumia ja miljoona DVD:tä.

Muutama muu Sony Musicin tarjoama tilasto One Directionista:

One Directionin debyyttialbumi Up All Night on myynyt yli 3 miljoonaa kopiota maailmanlaajuisesti ja on ollut listoilla ykkösenä 16 eri maassa, mukaanlukien Yhdysvalloissa, jossa One Directionista tuli ensimmäinen brittiläinen yhtye, joka pääsi Billboard-listojen ykköseksi ensimmäisellä albumillaan. Up All Night on tällä hetkellä vuoden 2012 parhaiten myyvä debyyttialbumi Yhdysvalloissa.
  • Yhdysvalloissa Up All Night on myynyt platinaa yli miljoonalla kopiolla. Iso-Britanniassa Up All Night on myynyt tuplaplatinaa.
  • What Makes You Beautiful on myynyt yli 3 miljoona kopiota Yhdysvalloissa ja 5 miljoonaa maailmanlaajuisesti.
  • One Directionin Up All Night - The Live Tour DVD on myynyt triplaplatinaa ja on vuoden 2012 parhaiten myyvä musiikki-DVD Iso-Britanniassa.

Vuonna 2012 One Directioinin viisi jäsentä koe-esiintyivät X Factor UK:ssa soololaulajina, mutta eivät päässeet läpi, joten X Factorin päätuottaja Simon Cowell ja muut päätöksentekijät kokosivat heidät yhtyeeksi. Kun One Direction tuli kolmanneksi X Factorissa, Cowell kiinnitti yhtyeen Syco Musiciin, jonka hän omistaa yhdessä Sony Musicin kanssa.
Syco teki sopimuksen Columbia Recordsin kanssa julkaistaakseen One Directionin musiikkia Yhdysvalloissa.

Payne kommentoi lehdistötilaisuudessa olevansa kiitollinen Sycolle ja Sonylle One Direction maailmanlaajuisesta menestyksestä: "Olemme todellakin haltioutuneita ja nöyriä palkinnostamme tänään. Meillä on mahtava tiimi ihmisiä ympärillämme, jotka ovat auttaneet meitä saavuttamaan tämän ja ennen kaikkea haluamme kiittää fanejamme. Olemme menestyksemme heille velkaa."

Heinäkuussa 2012 The Sunin haastattelussa Payne tyrmäsi ennustukset, että seuraavan kolme vuoden aikana One Direction hajoaisi tai joku heistä lähtisi soolouralle. Payne kommentoi, millaista se olisi, jos hän olisi soololaulaja: "Luulen, että se olisi massiivisen, massiivisen tylsää! En tiedä, miten Justin Bieber pystyy siihen, mutta täydet pisteet hänelle. Tykkään olla poikien seurassa. Nautin muiden ihmisten seurasta ja lavalla on paljon hauskempaa bändinä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti