perjantai 10. elokuuta 2012

Heatworld: Louis Tomlinson ostanut jalkapallojoukkueen

Aiemmin tällä viikolla One Directionin pojat nähtiin pelaamassa jalkapalloa Ed Sheeranin kanssa tauolla uuden levynsä teosta.

Ja näyttää siltä, että tämä pieni potku on antanut yhdessä 1D-pojalle makua kauniista pelistä.

Louis Tomlinson on ostanut paikallisen pubijalkapallojoukkueen.

Louisin - jolla ei ole pulaa rahasta, kiitos hänen bändinsä maailmanlaajuiselle menestyksellä - ei tarvinnut kaivaa liian syvälle taskujaan maksaakseen rakkaalle The Three Horse Shoes -jalkapallojoukkueelle Doncasterista. Hänen täytyi vain tarjota kierros ja maksaa uusista Niken varusteista.

"Ennen kuin Louis koe-esiintyi X Factorissa, hän pelasi paikallisen pubin puolella muutaman kaverinsa kanssa Donnyssa," lähde kertoo The Sunille.

"Joukkueella oli ongelmia saada uusia varusteita uudelle kaudelle, ja se välittyi Louisille."

Louis haluaa tehdä bisnestä

"Hän on päättänyt rahoittaa homman, kunhan häntä kutsutaan omistajaksi ja hän saa pelin, kun One Directionin kalenteri sallii."


Emme malta odottaa sitä kohtaa, kun he vaihtavat paitansa...

"Hän on järjestänyt todella fiksun setin Niken varusteita ja on jopa hankkinut sponsorin - Yorkshire Tean.

"Heillä tulee olemaan parhaat varusteet koko liigassa ja ei pulaa maukkaista juomista puoliajoilla kylminä talvikuukausina."

Louis ottaa uuden roolinsa melko vaavasti - hän on jo ollut yhteydessä paikallisen Doncaster Rovers -joukkueen kanssa järjestääkseen harjoituksia.

Toivomme, ettei hän kuluta kaikkea aikaansa appelsiinien tarjoilemiseen puoliajalla ja unohda velvollisuuttaa One Directionissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti