sunnuntai 17. helmikuuta 2013

One Way Or Another on julkaistu!

One Directionin uusi single One Way Or Another on nyt virallisesti julkaistu ja voit kuunnella sen alta. Kappaleen voi ostaa iTunesista tukien samalla Red Nose Day -kampanjaa ja omasi voit ostaa mp3-versiossa täältä! Itse musiikkivideon julkaisupäivästä en rehellisesti sanottuna ole ihan täysin varma, mutta jos X days to go -videoihin on uskominen, se tulee ilmeisesti keskiviikkona tai torstaina.



Kappale löytyy myös Spotifysta, joten voit kuunnella sitä myös sieltä, jos sinulla on Spotify. :)

7 kommenttia:

  1. miks louiksellla ei ooo sooloo sillei melkeee ikinä ooo tai on mutttei oo ku iha vähä. Toi on iha epistä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koska ne kattoo että mikä kohta sopis kellekki laulettavaks, nii siks.

      Poista
    2. NO ÄLÄPÄ MITÄÄN! Louisilla ja Niallilla on oikeesti kaikista vähiten sooloi,mut mun mielest täs biisis oli kyl iha hyvä pätkä Louisilla...tosin ois voinu olla vähän vielä pidenpi :D mut katoin tosiaan jostain et Niallilla on kaikista vähiten sooloja ja sit on louisilla (mut kumminki molemmilla Take me home-levyllä vaa jotain 5 min...)

      Poista
  2. Menkää kaikki äänestämään 1Deetä www.britawards.com !!! Ne on ny nro.2 mut kyl me yhessä saadaan ne vielä ykköseks!!!!

    VastaaPoista
  3. Ihana biisi! Mihi osotteesee mun kantsii lähettää noille fanipostii? Ja heei asuuks noi täl hetkel lontoos vaim mis ja sit viel sellanen et mist tiiät nää kaikki niihi liittyvät asiat? :) kiitti jos osaat vastata

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kato fanipostiosote Useis kysytyistä kysymyksistä. :) Ja asuu Lontoossa. Saan tietää näitä, kun seurailen erinäisiä 1D-blogeja yms, joita löytyy myös UKK:sta.

      Poista