perjantai 21. kesäkuuta 2013

One Direction: This Is Us (Trailer Sneak Peak)

Eli eilen tosiaan julkaistiin Jimmy Kimmel Live- ohjelmassa This Is Us- elokuvan uusi traileri.
Pojat olivat ohjelmassa mukana Skype kautta ja video tulossa siitä myöhemmin.



Video

5 kommenttia:

  1. barbara!!!!! HARRY! :DDDD ihana toi loppu kans

    VastaaPoista
  2. Hei, osaisitko kertoo siitä Harryn laulamasta Don't let me go biisistä. Miks siis vaan Harry, laulaa siinä? Ja mitäköhän mieltä muut pojat on siitä? Mua vähän pelottaa, että Harry ei enään viihtyisi 1D'ssä, kun se on yleensä kaupungilla esim shoppailemassa yksin eikä muiden poikien kaa yms...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska se biisi on tehty Harryn kaverin Sam McCarthyn kanssa ja Harry oli tavallaan siinä se "vieraileva tähti".
      Eräs fani oli lähettänyt Harrylle Twitterissä ykstityisviestin, jossa kysyi että onko tämä siirtymässä soolouralle (jonka on todettu olevan aito), johon tämä oli vastannut, että hän ei todellakaan ole siirtymässä soolouralle ja kyseinen biisi oli kirjoitettu noin. 2 vuotta sitten. On painotettu, että biisillä ei ole vaikutusta poikien välisiin suhteisiin tai bändiin, sillä se oli vain biisi muiden joukossa.
      Lisäksi häneltä on tullut aiemmin Twitterissä myös julkinen ilmoitus siitä, että tämä ei ole siirtymässä soolouralle yms.

      Pian tuon biisin ilmestymisen jälkeen poikien sisäpiiriläiset ilmoittivat, että biisi olisi alunperin ollut yksi biisi Take Me Home albumille, mutta se ei jostain syystä päässyt mukaan. Tuohon väitökseen ei kuitenkaan ole tullut vahvistusta, joten en ole varma siitä, onko se sitten loppupeleissä totta.

      Ja onhan Harry ja Niall nähty mooonta kertaa yhdessä tämänkin kiertueen aikana, joten en usko, että Harry olisi kyllästynyt bändiin :)

      Toivottavasti tästä nyt oli jotain apua, enempää en tähän osaa sanoa (:

      Poista
    2. Juu, kiitos oli apua! Ja enhän mä nyt ihan silleen ajatellu, että Harry lähtis tai jotain... Mutta mietin vaan. Ja mäkin justiinsa kuulin sellasta, että se on Harryn kaverin kirjoittama biisi, mutta ajattelin vielä sulta varmistaa. :))

      Poista
    3. Oikeastaan se biisi on lähes kokonaan Harryn kirjottama ja sitte se kaveri on ton ite musiikin siihen tehny :)

      Poista