sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Harry ja Niall - Lontoo (9.2)




x/x/x

59 kommenttia:

  1. Ihania! <3
    ja siis hei selventäkää mulle et mitä tapahtuu. 22.2??:o minkä salaisuuden Louis paljastaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mistäs me se tiedetään jos se on salaisuus

      Poista
    2. Mistä salaisuudesta sä puhut?! :o

      Poista
    3. Ei salaisuuksia saa kertoo :-)
      Mistä luit,et Louis kertoo jonkin salaisuuden?

      Poista
  2. Se paljastaa Larryn B)

    Nooh... jos se on salaisuus niin kuka tietää?
    Se on huhu, mutta voihan se olla tottakin. Näkee sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli ekana mieleen se,et Louis aikoo sillon kosia Eleanoria,mut mistä sen tietää. Siitä 22. päivä on tulossa kyl jännä ja kiva päivä,kun Lou paljastaa salaisuuden ja samana päivänä lähen Tallinnaan(Titanic-näyttelyyn). Joo,kaikkia kiinnosti toi varmaan!?

      Poista
    2. Jee mäkin olin titanic näyttelys tallinnas joululomal!<3

      Poista
    3. Mistä ootte lukenu ton salaisuus jutun?(:

      Poista
    4. elounorshipperit voi ignoorata tän:)
      hoping for the gay but expecting the straight, en usko et larry tulee ulos tollon, noita huhuja on ollu ennenki :( tosin sillon ne ei oo saanu läheskään näi paljoo huomioo eikä oo ollu näi paljo todisteita... mutta no toivotaan parasta! jos ei tuu nii toivottavasti ees tänä vuonna

      Poista
    5. Anonyymi 22.34: Millasta siel näyttelys oli? En tiiä,ku ekaa kertaa meen sinne :-)

      Poista
    6. mä luulen et se ilmoitus liittyis esim. kaksosten syntymiseen tai johonkin muuhun sellaiseen.

      Poista
  3. Tuli mieleen, että tiedätkö Hello, soittavatko pojat joitain soittimia? Niall soittaa kitaraa, soittaako hän myös jotain muuta soitinta? Entä toiset pojat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Louis soittaa ainakin pianoa,Liam kitaraa(?).
      Harrysta ja Zaynista en tiedä:-)

      Poista
    2. Niall soittaa kitaraa, kuten jo sanoit, ja sen lisäksi hän soittaa myös rumpuja.
      En mene takuuseen siitä, soittavatko muut pojat seuraavia soittimia kuinka säännöllisesti, mutta ainakin he osaavat niitä jonkin verran soittaa (on varmasti muitakin soittimia, joita pojat osaavat soittaa, mutta en nyt ihan kaikkia alkanut listaamaan):
      Liam: Piano&kitara
      Zayn: Triangeli
      Harry: Kazoo
      Louis: Piano

      Poista
    3. Ai kauhee ku nauroin tolle Zayn triangeli XDDDDDD

      Poista
    4. Sama!! Mut söpöö<3<3

      Poista
    5. Jee, mäkin osaan soittaa triangelii xD

      Poista
  4. Voitko Hello tehä postauksen, jossa on linkkejä suomalaisiin ficceihin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on tosi hyvä idea!!

      Poista
    2. En voi tehdä, koska en lue suomalaisia fanficejä, eikä mulla ole oikeastaan mitään tietoa juuri noista suomalaisista fanficeistä :/

      Poista
    3. En tiiä, ketä oikeesti kiinnostaa, mut tuossa linkki mun 1D fanficktion blogiin...Lukekaa, jos uskallatte xD

      http://www.dreams-for-directioners.blogspot.com/

      Poista
  5. Luin ilta-sanomista että liam oli raivonnu ku lentokone oli myöhässä eikä se ehtis Sophian synttäreille :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite luen ilta-sanomia,mut en löytäny semmosta uutista sieltä! Oliks se siinä viihde?

      Poista
    2. Tais olla t. Ano 11.17

      Poista
    3. Ok,löysinkin sen jo :-)

      Poista
  6. Tosta Liamin raivoamisesta: Mun mielestä toi fani on vähän epäreilu, jos nyt ei ton takia tykkää enää Liamista! Kyll Liamillakin on tunteet ja kyll sekin on joskus vihanen! Täytyks ton tytön sit änkee ottaan sitä kuvaa sen kans, jos näkee, että toisella on muutakin ajateltavaa!?!? Respektit Liamille, että suostu ylipäänsä ottaan koko kuvan!! Mitä mieltä te muut ootte tosta?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii! Iha tyhmää jos se tyttö ei enää tykkää liamist sen takii. Se oli hermostunu mutta se pyys kuitenkii anteeks!! Ja en voi olla iha varma että onko se varmasti _raivonnu_ ku juorulehissä yleensä vähä liiotellaa tämmösii asioita.

      Poista
    2. Kyseinen fani julkaisi Twitterissään twiitin, jossa mm. pahoitteli sanomisiaan. Hän ymmärtää, miksi Liam oli pettynyt ja myöntää, että hänen olisi pitänyt ajatella ennen kuin julkaisi aiempia twiittejään (tarkoittaa aiemmilla twiiteillä siis juuri noita twiittejä, mitkä noissa uutisissakin nyt esiintyy)
      Tyttö korostaa, että hän kunnioittaa poikia ja on edelleenkin heidän fani :)

      Poista
    3. Mä en kunnioita tommosta toimintaa yhtään. Tajutkaa, tuolla oli POMMIUHKA jonka takia lento, kuten varmasti monet muutki lennot, myöhästy. Siinä on ihan turha raivota matkustamohenkilökunnalle, vai kelle Liam nyt raivosikaan. Lennot harvoin myöhästyy muun kun sen takia, että jonkun ihmisen turvallisuus olis uhattuna.

      On ihan turhaa kiroilla henkilökunnalle, että kuinka kiire on tyttöystävän synttäreitä juhlimaan. Mä toivon todellaki, että Sophia ymmärtää että lento myöhästy pommiuhan takia. Mr. Paynen (tai ihan kenen tahansa kuka jollain lennolla myöhästymisestä raivoaa) on ihan turha ajatella, että henkilökunta pyytäisi lennonjohdolta lupaa nousuun koska jollakin on kiire tyttöystävänsä luo. Muillakin siellä oli kiire, jollakin oli kiire töihin, jollakin sairaan äitinsä luokse ja Liamilla tyttöystävänsä luokse.

      Siitäkin huolimatta, siellä oli pommiuhka. Kyllä mä unohtaisin kaiken muun, jos saisin kuulla että lentoni myöhästyvän pommiuhan takia. En alkais raivoomaan matkustamohenkilökunnalle siitä.

      Liamin olis pitäny tajuta se, että se kuuluu maailman suosituimpaan bändiin, jolla on ihan älyttömät määrät teini-ikäsiä faneja, jotka pitää poikia idoileinaan ja esikuvinaan. Silloin etenkin olis kannattanut miettiä, että raivoaako julkisella paikalla lennon myöhästymistä (edelleen sen pommiuhan takia) vai millä tavalla siihen suhtautuu.

      Edelleen muistutan, siellä oli POMMIUHKA. Mä en tiedä minkä suurunen oli tää mahdollisen onnettomuuden vaara. Mä vaan tiedän, että siellä oli pommiuhka. Koski se tota Philadelphian lentoa, jotain toista vai koko lentokenttää, se lento myöhästy ainoastaan sen takia, että joidenkin turvallisuus oli uhattuna.

      Ugh, olen puhunut.

      Poista
    4. Nii, ja vielä se kuvan ottaminen. Mä uskon, että pojille on puhuttu siitä, että jos joku kysyy yhteiskuvaa, se annetaan.

      Edelleenki, tolla bändillä on ihan hitosti faneja, joillekki se bändi tuntuu olevan koko maailma. Liamilla tuskin oli mikään tulipalokiire minnekkään, etenkin kun se lento oli myöhässä ja se, joka pyyti sitä kuvaa oli samalla lennolla. Sille se varmaan merkitsis tosi paljon.

      Mä uskon, että te itkisitte siitä Iltalehtiin ja tänne, jos olisitte sattumalta nähneet jonkuun pojista ja pyytänyt kuvaa, eikä se olisi suostunu. Se ärsyttäis teitä varmaan.

      Joo joo, Liam on vaan ihminen. Mutta se on julkisuuden henkilö. Moni tuntee ja tietää sen. Moni seuraa sen tekemisiä. Sen pitäisi vaan tajuta, missä tilanteessa se raivoominen on sopivaa.

      Jos ootte lukenu noita jotain juttuja, että mikä ärsyttää eniten lennolla kanssamatkustajissa- tyylisiä, moni on maininnut että matkustamohenkilökunnalle raivoaminen lennon myöhästymisestä tai lentoajasta. Ne ei mahda sille mitään.

      Mut hei, Liam on vaan ihminen. Toivottavasti sille tuli parempi mieli ku sai purkaa oloaan. Se raivos jollekkin, joka oli töissä. Se oli kanssa ihminen. Eikä se voinut sille myöhästymiselle yhtään mitään. Ja ihan varmana Liamilla on sen verran älliä päässä, että sekin tajus sen. Matkustamohenkilökunta tietää, että ihmiset tulee raivoamaan niille. Ne tuskin tottuu ikinä siihen. Se vaikuttaa niitten työmoraaliin ja mielialaan. Koska nekin on vaan ihmisiä.

      Poista
    5. Mitä sä rageet?! Oikeesti kyl jotakin toistakin ärsyttää jos lento on myöhässä ja ois kiire! Ja liamkin on vähän tavallinen ihminen!!!!!!

      Poista
    6. Siinä jutussa luki myös,että Liam oli ollut kalpea ja väsynyt ja sit siinö oli joku kolmaskin,mut en muista sitä.
      Mä kunnioitan Liamia edelleen(niinku varmaan kaikki muutkin),vaikka kiroili yms... Ja Liamhan pyysi anteeksi käyttäytymistää. Kaikilla on joskus huonoja päiviä!:-)

      Poista
    7. Rauhotu. :D
      Mitä sä rageet, pitäis ehkä kysyä?

      Mä en "ragee", mä vaan sanon, miten säälittävää on alkaa raivota matkustamohenkilökunnalle lennon myöhästymisen takia, mikä johtui pommiuhasta.

      Joo, saa ärsyttää. Toivottavasti sä luit mitä mä kirjotin. Liam on julkisuuden henkilö, tottakai siitä kirjotetaan jos siltä palaa pinna.

      Vaikka lennon myöhästyminen ärsyttäis, se pitää muistaa, että se ei myöhästy sen takia että halutaan ärsyttää ihmisiä. Se on vaan turvallisuuskysymys. Pitää tajuta se, että lentoaikataulut elää koko ajan. Sä saat varattua lennon, olikse 11 kuukautta ennen sen lähtöä. Tietysti ne ajat muuttuu ja vaihtelee. Lentoa varatessa pitää muistaa se, että tilanne taivaalla elää koko ajan joten ei kannata olla minuuttiaikataulua.

      Lento voi myöhästyä tunteja sen takia, että on vastatuuli. Lensin kerran Helsinki-Vantaalta Las Palmasiin. Lennon kesto on normaalisti 5h 50min. Lento kesti yli 10 tuntia. Meillä oli välilasku Malagassa vastatuulen takia, joten piti pysähtyä tankkaamaan. Normaalistihan sinne lennetään ilman välilaskuja. Siellä Malagan kentällä odotettiin 2 tuntia, että päästiin ilmaan, koska koneen slotti (eli se, kenen vuoro on nousta tai laskea, näin yksinkertasesti selitettynä) siirtyi ja siirtyi. Mitään konetta ei voida tunkea liian pieneen väliin nousemaan, koska turvallisuus vaarantuisi.

      Mä epäilen, että matkustajille oli ilmoitettu mahdollisesta pommiuhasta. Kyllä siinä pitää tajuta, että nyt on henki kyseessä. Jos mun tyttöystävä vetäis herneet nokkaan siitä kun tuun myöhässä sen synttärijuhlille sen takia, että kone myöhästyi pommiuhan takia, se olisi nopeesti entinen tyttöystävä.

      Edelleenkin, Liam on julkkis, monen teinitytön idoli. Sen pitäis käyttäytyä asiallisesti. Vaikka se ei olisikaan julkkis, niin pitäisin säälittävänä tota raivoomista. Siellä oli pommiuhka. Ne lentoemännät ja stuertit mille Liam todennäkösesti kilahti, ei voi sille mitään, että lento myöhästyy.

      Poista
    8. Mä kunnioitan sitä, että Liamilla oli munaa pyytää anteeksi sitä. Mä toivon, että se pyys sitä niiltä, joille se oli raivonnu.

      Enemmän mä kunnioittaisin sitä, että jos sillä olis ollu älliä päässä sen verran, että olisi kiukuissaan pihissyt yksinää jossain. Mua käy sääliks nää lentoemännät ja stuertit, niille raivotaan vaikka kuinka paljon lentojen myöhästymisistä. Nekin on vaan ihmisiä, eikä ne maha sille mitään.

      Vaikka kaikki onkin ihmisiä, pitäis tajuta se, että lento myöhästy pommiuhan takia.

      Poista
    9. Sanoisikko vaik viä kerran et oli pommiuhka?XD
      Ihan oikeesti ei tännne tarvii tulla rageen siitä et liam sano pari rumaa sanaa ja sitä ärsytti. Koita nyt kestää. Ja liam pyysi anteeks!

      Poista
    10. Voin sanoa. Siellä oli pommiuhka.

      En mä siitä rageekkaan, vaan siitä, miten jotkuu puolustelee sitä ja vähättelee tapahtunutta. Rehellisesti sanoen mua ei pätkääkään kiinnosta mitä Liam suustaan päästää.

      Koitan vaan saada teidät tajuumaan, että jätkä teki tyhmästi. Turhaa puolustelette. Ja joo, sillä oli munaa pyytää anteeks. Se on hyvä. Sillä se ansaitsee mun kunnioituksen.

      Mutta se, että sitä jätkää kiukutti ei oikeuta sitä käyttäytymää ku uhmaikänen. Joo, sillä on stressiä, koko maailma seuraa sen tekemisiä. Sillä oli kiire. Oma vikansa, lentoliikenne elää koko ajan, joten kannattais varata aikaa. Tosin tyttöystävän synttärit ei voi olla niin tärkeä, että sen koneen, missä mr. Payne istuu, pitäisi nousta pommiuhasta huolimatta. Mä edelleenkin toivon, että jokanen ihminen, kuka odotti jotakin siltä lennolta, ymmärtää että kone myöhästyi mahdollisen suuronnettomuuden vaaran takia. Eli sen pommiuhan.

      Etenkin julkkiksen on tärkeetä osata käyttäytyä. Sitä seurataan ja ja sen tekemisistä uutisoidaan.

      Poista
    11. En nyt yritä mitenkään puolustella Liamia, mutta tohon uutiseen kannattaa suhtautua melko kriittisesti.

      Ensinnäkin ton uutisen alkuperäinen lähde on Daily Mirror, lehti/uutissivusto, joka kertoo melko paljon valheellista tietoa (kertonut valheellisia tietoja pojista useasti).

      Toiseksi, ton uutisen mukaan Liamilla olis ollut kiire Sophian luokse, mikä on kummallista, koska Sophia oli Liamin mukana tuolla kyseisellä lomalla (Liamin ja Sophian lisäksi lomalla oli myös Liamin perhe).

      Kolmanneksi molemmat Liamin siskot ovat sanoneet, että noi huhut Liamin raivoamisesta on vaan huhuja, sitä ei ole tapahtunut. He kuitenkin myönsivät, että Liam kieltäytyi muutamista fanikuvista, joita pyydettiin pommiuhka-ilmoituksen jälkeen. Toi kieltäytyminen on ihan ymmärrettävää, koska kyllä tollasen ilmoituksen jälkeen mielessä pyörii muutkin asiat, kuin fanikuvat.

      Kuten jo aiemmin sanoin: en mitenkään pyri Liamia puolustamaan, koska loppupeleissä ainoastaan ne henkilöt, jotka lentokentällä ovat olleet, tietävät asioiden oikean laidan. Itse en kuitenkaan tuohon uutiseen 100% usko, mutta jokainen uskokoon mihin uskoo :)

      Poista
    12. Mä tykkään Liamista vaikka se tekisi mitä vaan<3 oma kultani<3<3<3

      Poista
    13. Hello puhuu taas kerran niiin asiaa! Eli samaa mieltä kun hello<3

      Poista
    14. Sitä mäkin vähän ihmettelin,kun Sophia oli siel mukana...

      Poista
    15. Kai kaikilla saa olla huonoja päiviä eikai Liamin tarviis vaan sen takii jaksaa koko ajan hymyillä et se sattuu olemaan julkkis kai silläkin on oikeus olla välillä vihanen.

      Poista
    16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  7. Hello: kysyin aiemmin että oisko mahdollista saada tarkempia tietoja missä pojat on aina nähty, ja luin vastauksesi... Olisko mahdollista saada sitten vaikka linkkejä kyseisten fanien twittereihin tms. jossa voisi kysyä asiasta ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseisten fanien Twitterit on aina postauksien lopussa olevissa x-kirjaimissa, oten niitä painamalla, pääsee kyseisten fanien Twittereihin. Joskus voi toki olla, että fanien Twittereitä ei ole merkittynä lopussa, koska kuvat leviävät niin nopeasti, ettei kenelläkään ole tietoa alkuperäisestä omistajasta.

      Mutta siis noiden fanikuvien omistajien (tiedossa olevien) Twitter/Instagram/yms. -profiilit on siis linkitettynä postauksen loppuun, joten sieltä saat ne selville :)

      Poista
    2. aa okei kiitos, en oo koskaan älynny ! :)

      Poista
  8. Hello: Koska Louisin sisarusten pitäisi syntyä?

    Ja muille Directionereille: Mitä veikkaatte,saako Louis siskot vai veljet?
    Ite veikkaan siskoja,mut mistä sen tietää,vaikka tulis veljet :-)

    VastaaPoista
  9. Onks liamkin syntynyt kuolleena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskosena ainakin syntyi ja Liamin sanojen mukaan hän syntyi kuolleena,mutta Liam saatiin vielä henkiin(onneks)

      Poista
    2. Onneks Liam selvisi hengissä<3<3<3

      Poista
    3. Aatelkaa jos semmonen pieni Liam olis kuollu!:-(

      Poista
    4. 11.2. 8.52 Voi ei! Ois menny hyvät laulunlahjat hukkaan. :+

      Poista