torstai 29. toukokuuta 2014

When Scott met One Direction!


Scott Mills haastatteli One Directonia lauantaina 24.5. 
Tänään klo: 16.00 (Suomen aikaa) julkaistaan tuo kyseinen haastattelu. Haastattelu on noin tunnin mittainen ja sen voi kuunnella alla olevan linkin kautta:

9 kommenttia:

 1. Onko jo alkanut? Minulla tulee vaan musiikkia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vielä. Juuri tuli ilmoitus, että haastattelu kuuluukin vasta klo: 16.00 :)

   Poista
 2. Siis mikä tää juttu on että Zayn ja Louis olis vitsaillu jotain huumeista ja poltellu itse käärittyjä savukkeita? Siitä oli MTVn sivuilla.. Mitä ihmettä? Eihän meidän pojat.., ei..kai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut teistä oli tästä pyytäneet ihan postausta, mutta en sitä ala tekemään, joten voin näissä kommenteissa selittää sen verran, mitä oon lukenut.

   Ihan näin aluksi haluan sanoa, että toki asiasta saa keskustella, mutta pyritään pitämään ne kommentit kuitenkin asiallisena :)

   Eli DailyMail oli viime yönä saanut jostain käsiinsä Louisin kuvaaman videon (kuvattu poikien ollessa Perussa), jossa hän ja Zayn polttavat ilmeisesti marihuanaa. Toi video oli vajaa 5 minuuttia pitkä ja siitä näkee ihan selvästi ton polttamisen + etenkin Louisin kielenkäyttö on melko värikästä.
   Tietenki tosta polttamisesta on noussut melko iso kohu, mutta myös Louisin sanomisista on puhuttu paljon. Eihän tämä eka kerta ole, kun pojat marihuanaa ovat käyttäneet, sillä viime vuonna Miamissahan Zayn, Louis ja Liam polttivat marihuanaa.

   Linkithän ei toimi näissä kommenteissa, mutta laitan linkin tohon DailyMailin alkuperäiseen uutiseet + YleXn uutiiseen, joten voitte halutessanne kirjoittaa nuo osoitteet itse ja käydä lukemassa tästä vähän tarkemmin:

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2637722/ONE-DIRECTION-EXCLUSIVE-Joint-lit-Happy-days-Watch-Zayn-Malik-Louis-Tomlinson-smoke-roll-cigarette-joke-marijuana-way-tour-concert.html

   http://ylex.yle.fi/uutiset/popuutiset/one-directionin-jasenet-possyttelevat-videolla-huumeita

   Kukaan ei siis tiedä, että mistä tuo video DailyMailin käsiin on päätynyt. Monet veikkaa, että se on ihan poikien tiimiltä lähtösin, koska Louis ja Zayn puhuvat asioista siihen tyyliin, että ovat tietoisia siitä, että video tulee leviämään julkisuuteen jossain vaiheessa.
   Nythän on myös paljon liikkunut huhuja siitä, että poikien ja managementin välit olis melko huonot, joten osa ihmisistä on perustellut tota videon leviämistä sillä, että pojat haluais eroon managementista. Poikien sopimuksessahan lukee, että pojat eivät saa käyttää huumeita, ja jos joku heistä sortuu huumeisiin, saa management päättää tiputtaako se pojat pois listoiltaan vai ei.
   Onhan tuo varmasti melko kaukaahaettu selitys tolle videolle, enkä ainakaan ite usko, että pojat kokeilis huumeita pelkästään sen takia, että pääsisivät eroon managementista.

   Tottakai se on varmasti monelle pettymys, että pojat ovat sortuneet käyttämään marihuanaa, mutta se on heidän oma asiansa niin kauan, kun se on sallittua kyseisissä maissa, tosin ehkä sen kuvaamisen voi jättää pois, mutta tehtyä ei saa tekemättömäksi. Toistaiseksihan on varmaa, että he ovat polttaneet marihuanaa ainoastaan Miamissa ja Perussa (molemmissa sallittua), eikä kenelläkään ole todisteita siitä, että he polttaisivat marihuanaa säännöllisesti (esim. Britanniassa).

   Ite en osaa sanoa mitään tohon videoon, sillä suoraansanottuna: mulle ei tullut tuo yllätyksenä, tavallaan osasin sitä jo odottaa. On sanomattakin selvää, että poikien aikataulu on tiukka ja heillä on vähän vapaa-aikaa, ja ite oon saanut pojista sellasen käsityksen, että osa heistä osaa käsitellä julkisuuden yms. tuomat paineet paremmin kuin toiset.
   En missään nimessä kannata huumeiden käyttöä, sillä tiedän millaista on olla huumeita säännöllisesti käyttävän ihmisen seurassa. En voi sanoa, että Zayn ja Louis tekivät jotain väärin polttaessaan marihuanaa, koska se on silti salittua kyseisessä maassa. Omasta mielestäni he olisivat kuitenkin voineet tehdä jotain toisin, ja jättää polttamisen väliin. Mun mielestä oli kuitenkin väärin kuvata tosta polttamisesta video, koska etenkin Louisin sanomisista on löydetty loukkauksia tummaihoisia kohtaan.

   Poista
  2. Mutta kuten sanottu: Zayn ja Louis ovat aikuisia miehiä ja varmasti tietävät millaiset seuraamukset heidän teoillaan on/tulee olemaan, jos jatkavat polttamista säännöllisesti. Ihmisiähän hekin vain ovat ja jokainen meistä tekee virheitä jossain vaiheessa elämää, osa tekee suurempia kuin toiset. Noista virheistä kuitenkin opitaan, ja seuraavalla kerralla mietiään enemmän tekemisiä. Mahtava juttuhan olis kuulla Zaynin ja Louisin kommentit tästä asiasta ja saada vähän selitystä ylipäätäänsä noihin videolla nähtäviin ja kuultaviin asioihin, mutta se jääköön nähtäväksi, että kuullaanko heiltä sitten loppujen lopuksi mitään. Jokainen päättäköön itse mitä mieltä ovat Louisista ja Zaynista, mutta ainakaan toi polttaminen ei mun mielipidettä heistä muuttannut millään lailla :)

   Poista
 3. on totta valitettavasti :(

  VastaaPoista
 4. Ei munkaan mielipide muuttunu tosta polttamisesta. Pikkusen vaan järkytyin,mutta toivon koko sydämestäni,että Zouis ei jatka sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä anon 8.14 kanssa

   Poista
  2. Sama täällä. Toivon että pojat eivät jatka tuota rataa ja ottavat opikseen.. Olihan se pieni järkytys, mutta ihmiset tekevät virheitä. Kiitos Hellolle kun selvensit tätä polttojuttua!! :) <3 1Dfamily Forever, Yeah? :)

   Poista