torstai 29. toukokuuta 2014

When Scott met One Direction!


Scott Mills haastatteli One Directonia lauantaina 24.5. 
Tänään klo: 16.00 (Suomen aikaa) julkaistaan tuo kyseinen haastattelu. Haastattelu on noin tunnin mittainen ja sen voi kuunnella alla olevan linkin kautta:

8 kommenttia:

  1. Onko jo alkanut? Minulla tulee vaan musiikkia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole vielä. Juuri tuli ilmoitus, että haastattelu kuuluukin vasta klo: 16.00 :)

      Poista
  2. Siis mikä tää juttu on että Zayn ja Louis olis vitsaillu jotain huumeista ja poltellu itse käärittyjä savukkeita? Siitä oli MTVn sivuilla.. Mitä ihmettä? Eihän meidän pojat.., ei..kai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta kuten sanottu: Zayn ja Louis ovat aikuisia miehiä ja varmasti tietävät millaiset seuraamukset heidän teoillaan on/tulee olemaan, jos jatkavat polttamista säännöllisesti. Ihmisiähän hekin vain ovat ja jokainen meistä tekee virheitä jossain vaiheessa elämää, osa tekee suurempia kuin toiset. Noista virheistä kuitenkin opitaan, ja seuraavalla kerralla mietiään enemmän tekemisiä. Mahtava juttuhan olis kuulla Zaynin ja Louisin kommentit tästä asiasta ja saada vähän selitystä ylipäätäänsä noihin videolla nähtäviin ja kuultaviin asioihin, mutta se jääköön nähtäväksi, että kuullaanko heiltä sitten loppujen lopuksi mitään. Jokainen päättäköön itse mitä mieltä ovat Louisista ja Zaynista, mutta ainakaan toi polttaminen ei mun mielipidettä heistä muuttannut millään lailla :)

      Poista
  3. on totta valitettavasti :(

    VastaaPoista
  4. Ei munkaan mielipide muuttunu tosta polttamisesta. Pikkusen vaan järkytyin,mutta toivon koko sydämestäni,että Zouis ei jatka sitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä anon 8.14 kanssa

      Poista
    2. Sama täällä. Toivon että pojat eivät jatka tuota rataa ja ottavat opikseen.. Olihan se pieni järkytys, mutta ihmiset tekevät virheitä. Kiitos Hellolle kun selvensit tätä polttojuttua!! :) <3 1Dfamily Forever, Yeah? :)

      Poista