perjantai 25. heinäkuuta 2014

ONE DIRECTION: WHERE WE ARE - THE CONCERT FILM

Eilen pojat julkaisivat Youtubessa videon:


Kuten videolta käy ilmi: Where We Are - Live From San Siro Stadium -konserttielokuva esitetään maailmanlaajuisesti elokuvateattereissa 11.-12.10.2014. 


Elokuva kestää 75min + (15min EXTRA-materiaalia)

"Maailman suurimpiin yhtyeisiin lukeutuva One Direction valloittaa maailmanlaajuisesti elokuvateatterit, kun valkokankailla nähdään mahtavan Where We Are -kiertueen konsertti. Vain yhden viikonlopun ajan, la-su 11.-12. lokakuuta on tilaisuus liittyä Niallin, Zaynin, Liamin, Harryn ja Louisin seuraan, kun popin supertähtien konsertti nähdään ensimmäisestä kertaa isolta valkokankaalta, huippukuvanlaadulla ja -äänentoistolla.

Esitys on taltioitu Milanon upealla San Siro -stadionilla ja konsertissa nähdään ja kuullaan One Directionin kaikki suurimmat hitit. Konsertin lisäksi nähdään ainutlaatuista ja ennennäkemätöntä lisämateriaalia, mm. haastatteluja, ja päästään myös kiertueen kulisseihin takahuoneeseen.

Huom. Ei suomenkielistä tekstitystä.

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 6.8. klo 14 Finnkinon verkkokaupassa ja teattereissa tämän jälkeen aukioloaikojen puitteissa. Lippuja voi myös varata; varatut liput on lunastettava neljän vuorokauden (4x24h) kuluessa varauksen tekemisestä. Liput à 20,00 €."

Alla vielä traileri:22 kommenttia:

 1. http://www.1dconcertfilm.com/#/filter-all/page-1/id-92457513642 tuolla sivuilla lukee, että liput tulee myyntiin 28.7. :) Toivottavasti tää oikeasti tulee Suomenkin teattereihin sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin tuleekin, tuossa oli vaan mulla tullut huolimattomuusvirhe. Hyvä ku sanoit, korjaan :)

   Poista
  2. Korjaus, suomessa liput tulee myyntiin vasta 6.8 klo 14 :)

   Poista
  3. siis voiko niitä lippuja ostaa tolloin 6.8 niinku netistä vai pitääkö mennä ostamaan niistä leffateattereista vai ?

   Poista
  4. Voi varata netistä. Varatut liput on lunastettava neljän vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä :)

   Poista
 2. Siis mikä tän idea oikein on?? En tajunnu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikien Italian keikka/keikat kuvattiin ja niistä oli tarkoitus tulla pelkkä DVD myyntiin joulukuussa. Nyt kuitenkin ilmoitettiin, että toi kyseinen konserttielokuva tullaan myös esittämään maailmanlaajuisesti elokuvateattereissa.

   Et oo varmaan huomannut mun aiempaa postausta tästä kyseisestä aiheesta, joten etippäs vanhoista postauksista postaus, jonka otsikko on: Where We Are Live From San Siro Stadium, josta saat vähän lisätietoja :)

   Alla olis vielä suora linkki kyseiseen postaukseen. Tosin, linkit eivät toimi kommenteissa, mutta voit esim. kirjoittaa tuon osoitteen omaan osoitepalkkiin.

   http://onedirectionsuomi.blogspot.com/2014/05/where-we-are-live-from-san-siro-stadium.html

   Poista
 3. Tietääkö kukaan että jos tuo nyt tulee Suomenkin elokuvateattereihin, voiko sen mennä katsomaan sinne sillee ettei tilaa lippuja ennakkoon tai mitään vaa menee elokuviin niinku normaalistikki mennään ? Että ostetaan se lippu sielt leffateatterista ja mennään vaan kattomaan se :D toivottavasti joku nyt tajus tästä mun selityksestä jotai :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi varmaan tehä noin. Tosin voi olla, että isommissa kaupungeissa noi liput saattaa olla loppu silloin varsinaisena näytöspäivänä, koska tota esitetään elokuvateattereissa tosiaan vaan tuon viikonlopun ajan :)

   Poista
 4. Niall näyttää kunno bad boylta *.* ♥

  VastaaPoista
 5. onko totta että sinne 1D leffaan maksaa lippu 20€ ja ne tulee vasta myyntiin 6.8? :-) kaverit ainakin sano että ne oli käyny finnkinon sivuilta kattoon ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ilmeisesti suomessa liput tulee myyntiin vasta 6.8. Tai ainakin finnkinon sivuilla oli seuraavaa:

   Maailman suurimpiin yhtyeisiin lukeutuva One Direction valloittaa maailmanlaajuisesti elokuvateatterit, kun valkokankailla nähdään mahtavan Where are we -kiertueen konsertti. Vain yhden viikonlopun ajan, la-su 11.-12. lokakuuta on tilaisuus liittyä Niallin, Zayn, Liamin, Harryn ja Louisin seuraan, kun popin supertähtien konsertti nähdään ensimmäisestä kertaa isolta valkokankaalta, huippukuvanlaadulla ja -äänentoistolla.

   Esitys on taltioitu Milanon upealla San Siro -stadionilla ja konsertissa nähdään ja kuullaan One Directionin kaikki suurimmat hitit. Konsertin lisäksi nähdään ainutlaatuista ja ennennäkemätöntä lisämateriaalia, mm. haastatteluja, ja päästään myös kiertueen kulisseihin takahuoneeseen.

   Huom. Ei suomenkielistä tekstitystä.

   Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 6.8. klo 14 Finnkinon verkkokaupassa ja teattereissa tämän jälkeen aukioloaikojen puitteissa. Lippuja voi myös varata; varatut liput on lunastettava neljän vuorokauden (4x24h) kuluessa varauksen tekemisestä. Liput à 20,00 €.

   http://www.finnkino.fi/Event/300361/

   Poista
  2. kiitti tosi paljon! :)

   Poista
  3. Mun mielest 20€ on vähä liikaa mut kyl mä meen varmaa kuitenki kattoo!

   Poista
 6. näkyykö toi vaikka espanjassa 11.-12.10.2014 koska äääh ollaa just sillon espanjassa! D: ja halun nii nähä ton. tuleeks siitä joku dvd sit? :3

  VastaaPoista
 7. http://www.1dconcertfilm.com/onsaledates ärsyttävää, nyt sit taas tuolla lukee että suomessa lipunmyynti alkais 4.8. Mut luotan kyl enemmän finnkinon tekstiin, kun 1d:n sivuilla olevaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monenkohan aikaa oot kattonu tuolta sivuilta tuon päivämäärän? Nyt se on nimittäin ainakin 6.8. :)

   Poista
  2. Joo tulin jo itsekin tänne kerran korjaamaan, että se onkin jo vaihdettu 6.8, mutta se kommentti hävis jonnekin? :D Mutta siis iltapäivällä luki 4.8, mutta aika pian se sit jo korjattiin.

   Poista
 8. Nyt tuonne Finnkinon sivuille on tullut nuo leffateatterit missä tuo filmi esitetään:

  One Direction: Where We Are - esityspaikat 11.–12.10.2014:
  •Helsinki, Tennispalatsi
  •Jyväskylä, Fantasia
  •Kuopio, Scala
  •Lahti, Kuvapalatsi
  •Oulu, Plaza
  •Pori, Promenadi
  •Tampere, Plevna
  •Turku, Kinopalatsi

  VastaaPoista
 9. Tuleeko se DVD Suomeen??

  VastaaPoista