torstai 31. heinäkuuta 2014

Harry 29.-30.7 + Liam 30.7

Harry nähtiin tiistaina ja keskiviikkona Los Angelesissa.

Liam nähtiin eilen laivalla, Ranskassa.
Lisää kuvia:

x/x/x/x

30 kommenttia:

 1. sexyt poitsut <3 :') ♥ :D

  VastaaPoista
 2. Hello, olisiko sulla tietoa kun äsken näin WeVeartIt:tissä kuvan jossa Harry suutelee Selena Gomezia niin ovatko he yhdessä? Ja oli siinä muitakin kuvia kun he ajavat vesiskootterilla ja pitävät hauska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo Hello, mutta vastaan nyt kuitenkin että tuskin ovat aitoja kuvia, en oo ainakaan itse tälläisistä mitään ikinä kuullut/nähnyt. Photoshopattuihin/muokattuihin kuviin Harrysta ja Selenasta oon kyllä törmännyt, luultavasti nämäkin kuvat vaan sellaisia.

   Poista
  2. Okei, kiitos paljon :)!

   Poista
 3. Hei, osaaks kukaan kertoo et jos on facebookissa ja seuraa 1D:tä nii minkä takia ne kirjottaa usein faceen kaikkee Suomeen? Esim. Hei suomalaiset fanit! San Siro-konserttielokuvan liput tulee myyntiin 6.8. yms. (enkuks tottakai mutten jaksanu rupee enkkuu kirjottaa) en toki valita oon vaa pitkään ihmetelly tota ja ois kiva jos joku tietää niin kertois. Kiitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon miettinyt tätä ! Koska mun mielestä se on vähän outoa että ne kirjottelee niin usein kaikkee 'Hei suomalaiset fanit jne.' Vaikka pojat ei kuitenkaan oo tullut suomeen vielä kertaakaan :o

   Poista
  2. Mun mielestä kaikille maille tulee tollee samanlailla, vaan eri maan nimi ja eri päivämäärät yms. Että noi postaukset joissa puhutaan suomesta ja esim. millon liput Suomessa tulee myyntii ei näy muille kun suomalaisille faneille

   Poista
  3. Määki ihmettelin sitä aluks mut sit sain tietää et kaikille maille on omat "päivitykset" :D

   Poista
 4. Tää nyt saattaa kuulostaa iha hullulle mut mun on pakko avautua tästä teille. Mulla on ollu koko viikko aika mielenkiintonen. Itken koko ajan 1D:n takia, ajattelen vain poikia, ja itken. Mikä auttaisi ? En oo ennen ollut tällänen, vaikka directioner ja suuri poikien fani oonkin jo ollut tosi kauan. Tää ei oo yhtään kivaa, koska en pysty ajattelemaan mitään muuta kuin 1D:tä. Itken joka yö itteni uneen. Onko täällä kukaan kokenut samaa, tai osaisko joku auttaa ? Kiitos jo etukäteen ja toivottavasti ette pidä mua nyt iha sairaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en valitettavasti ite oo kokenu mitään tollasta :( mut kyllä sä selviit :) mä en ainakaa pidä sua sairaana vaikka en ees tunne sua <3 mä toivon sulle kaikkea hyvää ♥

   Poista
  2. Mä olen kokenut tuon saman ja koen sitä vieläkin. Tänään kuunntelin heidän musiikkiaan niin tuli vaan sellane haikee olo ja aina illalla sänggyssä itken.

   Poista
  3. Joo mulla on ollu sama tunne. Olin masentunu koko päivän ku oltii Linnanmäellä ja se pilas koko päivän. Pelkäsin ja pelkään vieläki etten tuu koskaa pääsee niitten keikalle koska tykkään niiden musiikista ihan hirveesti ja jopa pelkään että ne kuolis :0 :( itkin parina iltana itteni uneen, mutta kyllä se sit helpotti.

   Poista
  4. Must tuntuu että tää johtuu iha siitä että rakastan poikia niin paljon, ja mua myös pelottaa etten tuu näkemää heitä ikinä ns. 'oikeessa elämässä'. :( Mut kiitos teille ihanista sanoista, ja hyvä etten oo ainoo jolla on tämmönen tunne tai mikskä tätä nyt pitäis sanoo. Eiköhän tää tästä. t. ano 22.20

   Poista
 5. Mulla oli toi sama keikan jälkeen, mutta se ei kestäny kuin muutaman päivän. Mä selvisin siitä, joten ihan varmana säkin selviit. Sun tarvii vaan saada muuta ajateltavaa ja ajan kanssa varmasti helpottaa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis toi oli sulle ano 22.20 t:ano 22.51

   Poista
  2. no tää ei oo samantapasta melkeen yhtään, mutta oon niin rakastunut Harryyn että jos kuulen että sillä on juttua jonkun kanssa niin se satuttaa mua ihan älyttömästi... Olin ihan paniikissa kun luin siit Paigesta ja kun näin vissiin photoshopatun kuvan Harrysta ja Selena Gomezista suutelemassa ja pitämässä hauskaa yhdessä.
   Ja ajattelen vaan kokoajan Harrya ja 1D:tä :(

   Poista
 6. Hei tietäiskö joku mistä sais sen 1D:n vuoden 2015 kalenterin ? Ku oon nähny niitä kuvia mitä siin kalenterissa on ja rupesin ajattelemaan et mistäköhän sellasen sais. Saako niitä viel Suomesta, vai tuleeko ne edes myyntiin Suomeen ? Vai pitäiskö sellanen tilata jostain netistä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen tänään illalla postauksen noista vuoden 2015 kalentereista, joten siitä sitten selviää, että mistä noita kalentereita voi ostaa yms. :)

   Poista
 7. Ainakin edellisten vuosien kalentereita on ollut myynnissä cdon.comissa.

  VastaaPoista
 8. Apua noi Harryn hiukset tossa ekassa kuvassa :DDDDd

  VastaaPoista
 9. Ootteko huomannu kuinka moni on jättämässä tätä fandomia, jättämässä pojat, ja alkamassa fanittamaan 5sos:ia? Aloin ajattelemaan tätä, ja se sai mut itkemään. Mä en ole jättämässä poikia 5sos:in takia, 1D on mulle koko maailma enkä mä vois kuvitella eläväni ilman heitä. Ja mun mielestä 5sos ei edes välttämättä olis noin tunnettu, ja nää monet 'directionerit' ei olis edes löytänyt heitä ilman 1D:ta. Koska pojathan twiittaili 5sos:ista yms. Toivottavasti joku tajusi mitä mä tarkotan. Ja itse olen ikuisesti 1D:n fani, enkä jätä poikia. 1D forever.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä, huomattu on. Tuohon tunnettuvuus-juttuun, niin ovathan he itsekin sanoneet, että ilman 1D:tä niitä ei tietäisi lähes kukaan ja ovat kiitollisia 1D:lle. Mua lähinnä tällä hetkellä ottaa lujaa päähän Modest! joka käyttää täsmälleen samoja promokeinoja 5sos:ään kun 1D:n sillon aluksi. Lähestulkoon naurettavaa seurata. Ja samanaikaisesti 1D:tä ei promota ollenkaan. Kukaan ei puhu enää 1D:stä, vaan 5sos on se juttu tällä hetkellä. Eikä siinä mitään. Olkoon sitten näin. Poikabändien elämänkaarihan on yleensä suht lyhyt ja 1D on lähempänä sen kaaren loppupäätä kuin alkupäätä tällä hetkellä. Mutta silti ottaa päähän. Anteeksi purkautuminen. Ja sitten mua jokseenkin ärsyttää myös se, että 1D:tä ja 5sos:ää verrataan toisiinsa, vaikka he edustavat ihan eri musiikkityyliä jne. ja se että heistä puhutaan samanaikaisesti ja verrataan toisiinsa on ainoastaan sen takia, kun 1D:n ansiosta 5sos nousi julkisuuteen. Jännä nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan kummankin bändin osalta.

   Poista
  2. Oon samaa mieltä sun ano 14.19 ! Mä niin toivon ettei 1D lopeta vielä pitkään aikaan :'( <3 Tosi ärsyttävää toi että 5sos:ia ja 1D:ta vertaillaan tolleen, koska ihan niinku sä sanoit ne edustaa ihan eri musatyyliä. Ja tuntuu että 5sos on niinku tulossa 1D:n 'tilalle' joka on mun mielestä suoraan sanottuna ihan perseestä. Ja sit vielä se että niin moni 1D:n fani on hylkäämäs pojat, ja siirtymässä 5SOS familyyn vaik mikskä sitä sanotaankaan. 1D fandom käy pienemmäksi ja pienemmäksi koko ajan, ja kuten huomattu me ei enään rikota ennätyksiä tai mitään. Tää pistää minutki itkemään.

   Poista
  3. Oon samaa mieltä sun ano 14.19 ! Mä niin toivon ettei 1D lopeta vielä pitkään aikaan :'( <3 Tosi ärsyttävää toi että 5sos:ia ja 1D:ta vertaillaan tolleen, koska ihan niinku sä sanoit ne edustaa ihan eri musatyyliä. Ja tuntuu että 5sos on niinku tulossa 1D:n 'tilalle' joka on mun mielestä suoraan sanottuna ihan perseestä. Ja sit vielä se että niin moni 1D:n fani on hylkäämäs pojat, ja siirtymässä 5SOS familyyn vaik mikskä sitä sanotaankaan. 1D fandom käy pienemmäksi ja pienemmäksi koko ajan, ja kuten huomattu me ei enään rikota ennätyksiä tai mitään. Tää pistää minutki itkemään.

   Poista
  4. Samaa mieltä teiän kans. Fanitan ite molempia. Enkä ikään tuu jättää 1D fandomii

   Poista
 10. mikä se on se video joka tulee aina ennen ku keikka alkaa :D siis ku siin alus tulee sellai video ni osaisko joku sanoo missä sen näkis vai näkeekö sitä ja millä nimellä jos näkee :D kiitti jos joku ymmärs ja osaa vastata <3 ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä tarkotatko tätä mut laita youtubeen hakuun 'where we are tour intro' nii pitäis löytyy :)

   Poista
  2. kiitos <3 kokeilen :) t.ano13.36

   Poista