perjantai 1. elokuuta 2014

Win a Trip to Miami to Meet One Direction!One Direction tekee yhteistyötä Stand Up To Cancer -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. 

Stand Up To Cancer -järjestö kerää rahaa uusiin tutkimuksiin ja hoitokeinoihin, jotta yhä useampi syöpää sairastava ihminen saataisiin pelastettua.

One Direction on järjestänyt järjestön kanssa kilpailun, jossa voittajalla on mahdollisuus voittaa matka Miamiin ja tavata pojat.

Osallistuaksesi kilpailuun tulee sinun lahjoittaa rahaa Stand Up To Cancer -järjestölle. Sillä, paljonko lahjoitat, ei ole väliä.

Ohjeet
- Sinun tulee olla yli 13-vuotias
- Alle 18-vuotiaat tarvitsevat vanhemman luvan 
- Alla olevan linkin kautta, voitte lahjoittaa rahaa haluamanne summan

Kilpailu päättyy 16.9.2014 klo: 01:59

10 kommenttia:

 1. Jos tuon kilpailun sattuis voittamaan, niin pitääkö mun maksaa mitään ? Niinku lentoja yms

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei. Tuohon voittoon kuuluu poikien tapaamisen ja keikan lisäksi 3 yötä hotellissa, lennot (voittajalle + voittajan vanhemmalle, ystävälle tms.). Lisäksi voittaja saa 100 dollaria rahaa liikkumiseen ja ruokaan. Voittajan pitää maksaa oma pääsy lentokentälle ja sieltä pois :)

   Poista
  2. Okei :) Entäs paljonkoha se lentokentälle pääsy ja sieltä pois maksaa ? Anteeks ku kyselen tälläsiä tyhmiä :D

   Poista
  3. Riippuu siitä, kuinka pitkä matka on lentokentälle ja millä sinne menee. En osaa kyllä yhtään mennä sanomaan :/

   Poista
 2. Olishan toi ihan mahtava voittaa! Onko tää siis joku arvonta vai vaikuttaako toi lahjoituksen summa siihen lopulliseen tulokseen? Kiitti jos vastaat :)

  VastaaPoista
 3. kuinka monelle henkilölle toi matka, keikat, hotelli yms. maksetaan?:) esim. jos alaikänen voittaa ton, ni maksetaanko vanhemman/vanhempien matka ja keikat ite vai kuuluko se voittoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voittoon kuuluu lennot, majoitus yms. kahdelle ihmiselle.

   Alaikäisen voittajan pitää ottaa huoltaja mukaan, jolloin matkat yms. maksetaan siis voittajalle ja tämän huoltajalle. Jos voittaja on täysi-ikäinen, saa hän valita mukaansa yhden ystävän, jolle maksetaan myös samat asiat kuin voittajallekin :)

   Poista
 4. ää saaks tehä sillee et äiti osallistuu ja mä lähen sen kaa? Jos siis sattuis voittaa :D ku oon 12 ni en voi osallistua D:

  VastaaPoista