lauantai 7. maaliskuuta 2015

Harry - 6.3 (Preston)

Harry nähtiin eilen lounaalla San Marco nimisessä ravintolassa.



x/x/x/x

3 kommenttia:

  1. Oon kuullu jotain juttuu, et Harry olis kirjottanu biisejä muille artisteille nimellä Mick Greenberg. Onks tää vaan huhu vai onko tää totta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä luultavimmin on totta. Jos menet ascap.com -sivustolle, ja kirjoitat Writers hakuun Harry Styles (Styles Harry Edward/Styles Harry) löytyy 35 kappaletta, jotka hän on kirjoittanut; 13 kappaletta One Directionille, 3 kappaletta muille artisteille ja 19 kappaletta, joille ei ole vielä artistia. Jos teet haun käyttäen nimeä Mick Greenberg (Greenberg Mick) löytyy myös 35 kappaletta, jotka ovat täsmälleen samat kuin Harryn nimen alla.

      Lisäksi sivusto "kääntää" kaikki Mick Greenbergin kirjoittamat kappaleet Harryn kirjoittamiksi.
      Esim. jos teet ensin haun Styles Harry Edward nimellä ja klikkaat ensimmäistä kappaletta, joka ilmestyy näkyviin (Back For You) ilmoitetaan kirjoittajiksi seuraavat henkilöt: Falk Carl Anthony, Fogelmark Kristoffer Jan Patri, Horan Niall James, Kotecha Savan Harish, Nedler Albin Andreas, Payne Liam James, Styles Harry Edwards, Tomlinson Louis William ja Yacoub Rami.
      Kun teet haun Greenberg Mick nimellä ja klikkaat jälleen ensimmäistä kappaletta, joka ilmestyy näkyviin (Back For You) ilmoitetaan kirjoittajiksi täsmälleen samat henkilöt, kuin ensimmäisessä kohdassa; Mick Greenbergiä ei siis ole listassa, vaikka hänen nimen alle on merkittynä kyseinen kappale.

      Eli siis kaikki kappaleet, jotka on listattuna Mick Greenberg nimen alle ovat samat kuin Styles Harry/Styles Harry Edward nimen alla. Kun kappaleita klikkaa, aukeavat ne uuteen sivustoon, jotka antavat vähän tarkempaa tietoa kyseisestä kappaleesta; kirjoittajat, kappaleen esittäjät yms. Mutta kun Mick Greenbergin nimen alla olevia kappaleita klikkaa, ei niiden tarkemmista tiedoista löydy, että kirjoittajana olisi toiminut Mick Greenberg, vaan sen sijaan niistä löytyy aina Styles Harry/Styles Harry Edward. (Lukuunottamatta kappaletta Just a Little Bit Of My Heart, esittäjänä Ariana Grande. Kappale kääntyy Styles Harry Edwards nimen alta Mick Greenbergin kirjoittamaksi, mutta Ariana on itse vahvistanut, että Harry on toiminut yhtenä kappaleen kirjoittajista.)

      Ottaen myös huomioon sen, että Harry on aiemmin käyttänyt Mick Greeniä "salanimenään" (vaihtanut sen myöhemmin), on hyvinkin mahdollista, että hän käyttää Mick Greenbergiä kirjoittaessaan kappaleita muille artisteille :)

      Poista
    2. Ok kiitos kun vastasit:)

      Poista