torstai 11. lokakuuta 2012

Bring Me To 1D -kilpailu

Sub on järjestänyt Suomen osuuden paljon puhutusta Golden Ticket -kilpailusta, jonka voittaessaan voi päästä One Directionin Madison Sqaure Garden -keikalle New Yorkiin sekä tapaamaan heidät henkilökohtaisesti. Kilpailun pääajatus on seuraavanlainen ja siihen voi osallistua täällä:

"Kilpailu koostuu kahdesta vaiheesta:
Ensimmäinen vaihe (10-24. lokakuuta)
Vie One Direction kotiisi ottamalla valokuva itsellesi tärkeästä, kotoisesta paikasta. Kyseessä voi olla myös esimerkiksi kuva esineestä tai harrastuksesta, joka on sinulle yhtä tärkeä kuin koti. Fanin itse ei tarvitse olla kuvassa. Ota kuva ja tee siitä oma ”Take Me Home” albuminkansi lisäämällä kuvaan joko itse tai valmiin mallin avulla albumin logot ja tekstit. Lataa kuvasi sivustolle viimeistään 24.10.

Toinen vaihe (24-31. lokakuuta)
Toisessa vaiheessa kuvia ei voi enää ladata sivustolle, vaan tällöin alkaa äänestys. Kaikki sivustolla kävijät voivat äänestää parasta albuminkantta, painamalla ”Tykkää” nappia. Muista myös itse levittää sanaa ja kerätä ääniä omalle albuminkannellesi esimerkiksi sosiaalisen median avulla.

GO1DEN TICKET -pääsylippu
Voita unohtumaton matka New Yorkiin, jonka pääset jakamaan ystäväsi ja huoltajasi kanssa. Loppuunmyydyn One Directionin Madison Square Gardenin keikan (3.12) lisäksi, kaikki GO1DEN TICKET – pääsylipun voittaneet pääsevät osallistumaan 4. jouluuta järjestettävään erityiseen päivään yhdessä yhtyeen kanssa.

Tärkeää
  • Alle 18-vuotias osallistuja tarvitsee yli 21-vuotiaan huoltajan luvan osallistumiseen
  • Alle 18-vuotiaan voittajan mukaan matkalle on lähdettävä myös yli 21-vuotias huoltaja
  • Viiden eniten tykkäyksiä keränneen albuminkannen kesken arvotaan voittaja


Huom! Muistakaa lukea kilpailun säännöt alapuolelta!

2 kommenttia:

  1. http://www.sub.fi/onedirection/#e/5086e8153d7eb8.73160744 viittitteks käydä äänestää ? :)

    VastaaPoista
  2. Mihin se kuva siis pitää ladata?

    VastaaPoista