lauantai 25. huhtikuuta 2015

FOURin kappaleet ja suomennokset

Alla olevasta listasta löydätte FOUR-albumin kappaleiden sanat ja niiden suomennokset. Klikkaamalla kappaleen nimeä aukeaa sivu uuteen ikkunaan, josta löytyy kyseisen kappaleen sanat ja niiden alapuolelta löydätte kappaleen suomennoksen.
Suomennokset eivät ehkä kuullosta järkeviltä, mutta niistä on pyritte tekemään mahdollisimman ymmärrettäviä. Jos huomaat virheen, ilmoita toki, niin se pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.

1. Steal My Girl
2. Ready To Run
3. Where Do Broken Hearts Go
4. 18
5. Girl Almighty
6. Fool's Gold
7. Night Changes
8. No Control
9. Fireproof
10. Spaces
11. Stockholm Syndrome
12. Clouds

Bonusbiisit (Deluxe versiossa)

13. Change Your Ticket
14. Illusion
15. Once In A Lifetime
16. Act My Age

Osa suomennoksista puuttuu vielä, mutta lisäilen niitä listaan sitten sen mukaan, kun suomentajat niitä kerkeävät tekemään.

Iso kiitos kaikille suomentajille! :)

7 kommenttia:

  1. Onkohan nuihi Fireproof yms tulossa vielä sanat suomeksi☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niihin tulossa jahka Hello saa suomennoksen sähköpostiinsa niiden suomentajilta

      Poista
    2. Joo, kuten ylempi ano sanoi, ja kuten myös postauksessa lukee: osa suomennoksista puuttuu vielä, mutta lisäilen niitä listaan sitten sen mukaan, kun suomentajat niitä kerkeävät tekemään :)

      Poista
  2. Miksi näissä ei ole niitä ku ka ne laulaa niinkun noissa aikaisempien albumien sanoissa on? Olisiko mahdollista saada ne? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska sillon kun olen nämä sanat etsinyt valmiiksi ei lähestulkoon yhdessäkään kappaleessa ollut valmiiksi laitettu sitä, kuka laulaa tietyt osuudet, enkä kerennyt kiireiden keskellä erikseen alkaa kuuntelemaan jokaista kappaletta ja lisäämään osuuksien laulajia.
      Nyt kun katselin uudestaan niin noita tietoja siitä, kuka laulaa tietyt osuudet, on alkanut ilmestyä, joten pyrin päivittelemään nuo tiedot myös tänne blogiin tämän ja ensi viikon aikana :)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  3. Joo ei mitään kiirettä. Hyvä jos on kuitenkin tulossa :).

    VastaaPoista