lauantai 11. huhtikuuta 2015

Louis - 10.4

Louis nähtiin eilen päivällä Doncasterissa.


Myöhemmin illasta hänet nähtiin lontoolaisessa yökerhossa.





x/x/x

10 kommenttia:

  1. Mitä eleanor tekee työkseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin jossain vaiheessa on tehnyt mallin töitä.

      Poista
  2. tuleeks kaikesta keikkaan liittyvästä eli siitä et mihin aikaa saa mennä jonottamaan, kuinka paljon ennen early entryläiset pääsee sisään ja onks early entryjen ja normaalilippulaisten jonot erikseen ym ni tuleeks niist infoo vielä vai joko on jo tullu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mun tietääkseni oo viel tullu infoo

      Poista
    2. Mikäli lukijat niin haluavat niin voin jonkinnäköistä postausta koittaa tehä kesäkuun aikana :)

      Poista
    3. Kysyin jossain vaiheessa LiveNationilta just noita samoja, eli ne joilla on Early Entry pääsee sisään olikohan tunti vai puol tuntia aijemmin kun muut ilmeisesti omasta sisäänkäynnistä (tai ainakin vipit) mut vielä about 2 viikkoo ennen keikkaa kaikille lipunomistajille lähetetään sähköposti jossa annetaan lopullinen info :) ja vähän vihjasivat siihen suuntaan että vasta sinä keikkapäivänä saa mennä jonottaa :)

      Poista
    4. 1Dhelsinki sivuilla lukee, että jonottaa saa mennä konsertti päivänä klo 9.00. Vip, steal my girl ja early entry lippujen omistijilla on eri jonotuskaistat muista :). Kannattaa mennä lukee sieltä ku siellä on paljon infoa liittyen konserttiin

      Poista
  3. Voiko poikia äänestää jossaki niihi billboard juttuihi☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi. Billboard Music Awardseissa äänestäminen on mahdollista vain kategoriassa "Billboard Chart Achievement Award", mutta One Direction ei ole ehdolla kyseisessä kategoriassa :)

      Poista