keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Pojat - 14.4 [päivitetty]

Liam ja Louis kirjoittivat eilen uusia kappaleita tulevalle albumille Jamie Scottin kanssa, Lontoossa.



Harry nähtiin Fleetwood Macin konsertissa Los Angelesissa.






Niall nähtiin Heathrowin lentokentällä.




x/x/x/x/x/x/x/x

8 kommenttia:

  1. Tuleeko Lousista X Factor tuomari?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onks sulla Hello tietoo tästä, ku tostahan on liikkunu juttua nytte? OMG mä niin toivon et toi ois totta!! Ois ihan himo siistiä <33

      Poista
    2. Tällä hetkellä kyseessä on vaan huhu, mikään ei ole vielä varmaa :)

      Poista
  2. http://w.tt/1PoHV8l tossa teille sitä mun Larry ficciä mitä jogkut on ilmeisesti lueskellut. en saanu laitettuu chattipoksii mut laitan nyt tänme! Toivottavasti tykkäätte p.s. uus luku!!!!:))))

    VastaaPoista
  3. Mitä nää biisit on? Onks ne vaa jotai covereita tai joltai kiertueelta ku joistai on vaa sellasia versioita missä kuuluu taustaäänet niinku jollai keikalla?

    Another world
    Na na na
    Forever young
    Use somebody
    I should've kissed you

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olen ymmärtänyt oikein forever young, use somebody ovat covereita ja loput ovat deluxe levyjen kappaleita. Another word ja Na Na Na ovat Up All Night deluxe albumilta ja I Should've Kissed You on Take me home deluxe albumilta. Korjatkaa jos olen väärässä :)

      Poista
    2. Jos olen ymmärtänyt oikein forever young, use somebody ovat covereita ja loput ovat deluxe levyjen kappaleita. Another word ja Na Na Na ovat Up All Night deluxe albumilta ja I Should've Kissed You on Take me home deluxe albumilta. Korjatkaa jos olen väärässä :)

      Poista