tiistai 16. kesäkuuta 2015

Harry ja Niall - 15.6

Harry nähtiin eilen Anotherman lehden kymmenvuotisjuhlissa Lou Lou -klubilla Lontoossa.
Niall nähtiin ystäviensä kanssa Dunne nimisessä pubissa/ravintolassa, Barcelonassa.
Myöhemmin illasta hänet nähtiin Botafumeiro nimisessä ravintolassa.x/x/x/x/x/x

6 kommenttia:

 1. Moikka! Ku mulla on toi earlyentry, ni miten todennäköstä on päästä eturiviin? Varsinki nyt ku meit on kaksinkertanen määrä :(( ja miten ne jonot siellä olympiastadionin ulkopuolella menee? Onks kaikki EE samassa jonossa? ja koska meille EE tyypeille tulee spostiin se viesti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tiedot lipuista, lippupaketeista, jonotuksesta yms. löytyy 1dhelsinki.fi sivustolta, joten en osaa sen enempää näihin kysymyksiin vastata, kuin mitä siellä lukee :/
   Alla olis nyt jonkinlaiset vastaukset sun kysymyksiin :)

   Miten todennäköistä on päästä eturiviin?
   Early Entryt pääsevät sisään yleensä puolta tuntia aiemmin kuin tavallisen lipun omaavat, ja noita Early Entry kenttiä on kaksi kappaletta.
   En osaa tohon todennäköisyyteen mennä mitään sanomaan, Early Entryllä on toki hyvä ja suuri mahdollisuus päästä eturiviin, mutta se ei sulje pois sitä vaihtoehtoa etteikö normaali lipun omaavalla olisi edes jonkilainen mahdollisuus päästä eturiviin.

   Miten jonot olympiastadionin ulkopuolella menee?
   Early Entry- Night Changes VIP Party- ja Steal My Girl Hot Ticket–paketin ostajille on jonotusalueella omat kaistat, jotka on merkitty asianmukaisin kyltein. Lisäohjeita saat tarvittaessa myös paikan päältä.

   Koska EE tyypeille tulee sähköpostiin viesti?
   Lippupaketin ostaneet asiakkaat saavat tarkemman ohjeistuksen ja aikataulun sähköpostitse noin viikkoa ennen konserttia.

   Poista
  2. kiitoksia paljon! ��

   Poista
  3. Mitkä kentät on niitä early entry kenttiä ja monta ee lippua on?:)

   Poista
  4. Early Entry -lipun omaavat pääsevät kentälle 1 ja 2. Lippujen määrää ei ole ilmoitettu, mutta Live Nationin mukaan Early Entry -paketteja on hyvin pieni määrä kentän kokonaiskapasiteetista :)

   Poista
 2. Hyi noi harryn hiukset

  VastaaPoista