torstai 25. kesäkuuta 2015

Pojat - 24.6

Pojat nähtiin eilen Between Us -hajuveden julkistamistilaisuudessa Lontoossa.Myöhemmin illasta Louis ja Niall nähtiin Libertine yökerhossa.


x/x/x/x/x/x/x

10 kommenttia:

 1. mitä tämä on mul on early entry ja sii lipus lukee "portit 16:30" ja meidänhä pitäs päästä puol tuntii aikasemmi sisää????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa tuohon sanoa mitään. Early Entryläisille on viime viikolla tullut sähköpostiin info-viesti, josta pitäis selvitä kaikki olennainen: sisäänpääsy yms. :)

   Poista
 2. Tuli muuten mieleen että laukut/reput... siis saahan niitä viiä sinne stadikan sisälle kun siellä ulkopuolella tais olla joku tavarasäilytys mutta pitäs kai ne kukat ja laput yllärii varten viiä sinnekkii? Että voisko joku ystävällisesti selittää??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa viedä. Laukut, reput yms. vaan tarkistetaan portilla kiellettyjen esineiden osalta, ja mikäli noita kiellettyjä esineitä löytyy niin ne sitten jätetään siihen maksulliseen säilytyspisteeseen :)

   Poista
 3. MITEN OLYMPIASTADIONIL VOI OLLA FANEI NYT JO JONOTTAMAS?? NIIT EI OO EES HÄÄDETTY? TOIHAN ON EPÄREILUU KU SE ON KIELLETTY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on olympiastadionin lähettyvillä, ei sen alueella

   Poista
 4. Kuinka monta VIP-lippua konserttiin on myyty? Ja koska kannattaa mennä jonottamaan jos on VIP?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määrää ei ole paljastettu, mutta Live Nationin mukaan määrä on hyvin rajallinen :)

   Poista
 5. Tietääkö vielkää kukaa Isacin biisei, mitä se esittää?:D

  VastaaPoista