sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

One Direction-fanipaketti Kakkosella

Yle TV2 esittää tänään klo: 19.50 alkaen One Direction: Kohti San Siroa -dokumentin. Dokumentin jälkeen klo: 20.15 nähdään konserttitaltiointi Where We Are -kiertueelta (San Siron keikka)

Dokumentti on katsottavissa myös Yle Areenasta klo: 19.50 alkaen.

10 kommenttia:

 1. ku katon tätä dokkarii ja tos on noit nukkumas stadikan ulkopuolel, ni vaik suomes se on kielletty ni pystyyks jotku menee sinne salaa? et häädetääks niit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkii vähän luulen että häätäävät siitä kun ilmeiseti tällä helsingin keikalla on muutenkin vähän tiukemmat säännöt, esim näky tossa dokkarissa joku sateenvarjo ja yli A4 kokosii lappuja yms yms nii ne on kielletty. En toki varmuudella mene sanomaan mutta näin ite epäilisin:)

   Poista
 2. ruvetaanko early entryläisten lippuja tarkistamaan vasta tuolloin klo 4? vai onko ne tarkistettu jo etukäteen jotta early entryt pääsevät juoksemaan kaikki samaan aikaan sisään klo 4? ja paljonko early entryläisiä on suurinpiirtei? 50? 100? 200?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Early Entry ja Hot Ticket -lippujen rekisteröintipiste avataan klo: 11.00, joten luultavasti tuolloin aletaan tarkistamaan, varmuudella en mene sanomaan mitään. Tarkkaa lukumäärää ei ole paljastettu, mutta se on Live Nationin mukaan hyvin rajallinen :)

   Poista
 3. Pystyyks niit haastteluiden suomennoksii kattoo mistää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä haastatteluja meinaat ?:)

   Poista
 4. Moikka! Missä maissa on meet & greet lippuja? Tietäisitkö mikä sivusto myy niitä/ mistä niitä voi ostaa?:-))) ollaan etitty kaverin kanssa mutta ei olla löydetty kunnon sivustoa :/ voisitko linkata jos tiedät / löydät!:-) kiitos paljon !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On The Road Again -kiertueella ei ole myynnissä Meet&Greet -lippuja missään maassa. Osassa kiertueen maista järjestetään kilpailuja, joissa voi voittaa m&g -lippuja, osassa maista hyväntekeväisyysjärjestöt järjestävät fanien ja poikien tapaamisia :)

   Poista
 5. Miks Helsingissä ei saa nukkua stadionin ulkopuolella kun Italiassa sai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi Helsingin turvajärjestelyistä, tai sen syistä mennä sanomaan mitään :)

   Poista