torstai 10. syyskuuta 2015

Attitude Magazine - Liam


Kuvat aukeavat isommaksi klikkaamalla!
Monet ovat pyytäneet suomennosta yllä olevasta haastattelusta, joten pyrin aloittamaan suomentamisen viikonlopun aikana. Vielä en osaa sanoa, missä vaiheessa suomennos on valmis ja millainen se tulee olemaan (eli suomennanko koko artikkelin vai ainoastaan kysymykset jne.) 

Jos teillä on jokin tietty kohta mihin haluatte ehdottomasti suomennoksen, voitte sanoa sen tämän postauksen kommenteissa.

x

13 kommenttia:

 1. Sellaset missä puhutaan larrysta ja bändin tulevaisuudesta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sellaset mielellään! :)

   Poista
 2. Bändin tulevaisuus,Larry ja Louis ja briana!:)

  VastaaPoista
 3. Kaikki mikä liittyy tulevaisuuteen ja 1D jatkumiseen ja sen tuulevaisuudesta ja tietenkin myös Louista ja Briannasta!

  VastaaPoista
 4. Luin ton läpi ja vaikka oon maailman surkein enkussa niin ymmärin suurimman osan jotenkin. Olisi kuitenkin kiva, jos pystyisit Suomentamaan tekstin silleen suurin piirtein tai ainakin nuo kysymykset olisi kiva saada Suomennettuna :)

  VastaaPoista
 5. Ymmärsinkö oikein että Liam sanoi Louisin olevan varattu tuossa artikkelissa???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihmettelin ihan samaa xD eihän se oo varattu, tai ei ainakaan pitäis olla..? weird..

   Poista
  2. Mä mietin kans tota et miks Liam sano Louisin olevan varattu, onko vai sitten nykyään? :D eihän Lou ja Briana oo yhessä, vai onko?

   Poista
 6. Bändin tulevaisuus,larry ja briana jutut on varmaan ne kaikista halutuimmat suomennokset:)

  VastaaPoista
 7. Luin englanniksi tuon (helppoa kieltä) ja tuo loppu oli niin oikeassa. Liam puhui ensinäkin siitä, kuinka turhauttavaa larry-shippaus on (koska hän tietää ettei se ole totta) ja siitä, että fanien shippaukset (esitetty mm. piirroksin) eivät hänestä ole kovin mukavia monien fanien nuoren iän vuoksi. Nyt ihmiset, uskokaa, että ne shippaukset voi jättää pois somesta ja fanipostista! Ne satuttavat poikia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin just . Harry ja Louis ei pysty tekemään keskenään mitään niin että sitä ei heti sanota larry

   Poista
  2. Ite käytän noissa tilanteissa (kun Harry&Louis on tekemisissä keskenään) Larrya, ihan niin kuin Louisista ja Liamista LiLoa ja Harrysta ja Niallista Narrya. Mut en tarkoita sillä mitään "shippausta", vaan ihan puhtaasti kavereita tarkoitan. Eli ei kaikki Larrysta puhuvat oo noita, jotka pienessä päässään kuvittelee ties mitä poikien välille, sen enempää mitä esim. Louisin ja Liaminkaan välille.

   Poista