lauantai 26. syyskuuta 2015

Liam - 25.9

Liam nähtiin eilen Cirque Le Soir -yökerhossa Lontoossa.

x/x/x/x

10 kommenttia:

 1. Kuka se on kenen kans zayn laitto instagramiin kuvan :O

  VastaaPoista
 2. Mietin vaan et saaks sitä levyä tilattuu ihan sellasena konkreettisena? Ja jos joo, ni tuleeks se postissa perille sinä levyn julkasu päivänä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mun mielestä ainakaa pysty tilaamaan että tulisi ihan levyna kotiin muuta hello saattaa tietää paremmin

   Poista
  2. Pystyy tilaamaan. Jos etsit Made in the A.M -postauksen, niin siellä olis muutama linkki, josta levyn voi tilata ihan postitse. Lisää linkkejä tulossa myöhemmin :)

   Poista
 3. Montko kertaa 1D on ollu ruotsissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa mitään tarkkaa lukumäärää mennä sanomaan, mutta vuodesta 2011 lähtien ovat vierailleet Ruotsissa joka vuosi :)

   Poista
  2. Osaatko Hello sanoa että miksi 1D ei ole käynyt suomessa kun vaan kerran?

   Poista
  3. Siihen on varmasti monia syitä, sillä suurien artistien saaminen johonkin maahan saattaa olla hyvinkin vaikeaa. Yksi suurimmista syistä on varmasti ollut raha: poikien tulo Suomeen maksaa keikkajärjestäjille paljon ja heidän pitää olla varmoja siitä, että lipputulojen avulla he pystyvät maksamaan artisteille.

   Alla olisi Live Nationin pääpromoottorin haastattelu vuodelta 2013, jossa hän hieman avaa sitä, miten kansainväliset artistit saadaan Suomeen:

   "Keikkakansalle on aina ilouutinen, kun suosikkiartisti saapuu keikalle Suomeen. Rahat tiskiin, lippu kouraan ja keikalle. Keikkajärjestäjän työ on kuitenkin saattanut alkaa jopa kaksi vuotta ennen varsinaista tapahtumaa. Live Nationin pääpromoottori Scott Lavender kertoo työn alkavan edestakaisin soittelulla.

   - Voi olla, että kuulemme artistin olevan tulossa Eurooppaan parin vuoden kuluttua, jolloin esitämme artistille toiveen Suomen keikasta. Sen jälkeen tarjoamme artistille erilaisia keikkapaikkoja, suunnittelemme budjetin ja teemme tarjouksen. Suurimpien tuotantojen kanssa kiertävien artistien, kuten Madonnan tai U2:n kanssa joudumme suunnittelemaan pisimpään, Lavender kertoo.

   Yleensä artistin keikka on Lavenderin mukaan tiedossa joitakin kuukausia ennen varsinaista keikkaa. Toukokuussa Suomeen tulevan Justin Timberlaken keikka oli Live Nationin tiedossa kolmisen kuukautta sitten, jolloin keikkajärjestäjät alkoivat selvittää The 20/20 Experience -kiertueen Suomen etapille sopivaa keikkapaikkaa ja budjettia. Kun artistin Suomeen tuleminen varmistuu, siirtyy tapahtuman järjestämisen vastuu kokonaan keikkajärjestäjän harteille.

   - Olemme vastuussa periaatteessa kaikesta keikkaan liittyvästä Suomen päässä. Keskustelemme artistin edustajan kanssa, suunnittelemme budjetin ja kaikki muut elementit: sopimukset, vakuutukset ja tuotannon. Järjestämme tapahtumapaikalle henkilökunnan ja tarvikkeet, sekä hoidamme markkinoinnin, lipunmyynnin, sponsorisopimukset ja lainsäädäntöön liittyvät asiat. Bändi voi vain tulla Suomeen henkilökuntansa kanssa, täällä kaikki on valmista.

   Lavender kertoo, että yhtä show’ta varten tarvitaan työskentelemään todella suuri joukko.

   - Yksi keikka työllistää ihmisiä sadasta useampaan sataan riippuen tapahtumapaikan suuruudesta. Me olemme riskinottajia, sillä me myymme lippuja voidaksemme maksaa artistille, hän kiteyttää."
   - YleX

   Poista
 4. Onko kellään minkäänlaista tietoa että voisko 1D tulla vielä jossain vaiheessa Suomeen keikalle? Ja voisko niillä tulla kiertue ens vuoden lopussa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Liam sanoi että tuoevat uudestaan tai jotain sinne päin et kyl ne varmaan joskus saattaa tulla en tiiä. Mä ainakin oon lukenu monesta paikasta että seuraava kiertue ois vast 2017 mut en tiiä onko totta

   Poista