perjantai 25. syyskuuta 2015

On The Road Again Tour: Lontoo, päivä 1 (videot) - 24.9

No Control
Kiss You
Fireproof
Girl Almighty
Midnight Memories
Better Than Words
Story Of My Life
Stockholm Syndrome
Ready To Run
Don’t Forget Where You Belong

Night Changes
Night Changesin aikaan pojilla oli teknisiä ongelmia, joten se jouduttiin aloittamaan alusta muutaman kerran. Ennen kuin laulaminen vihdoin onnistui, lauloivat pojat Infinityn akustisena versiona.

Night Changes - yritys 1


Infinity
 Alkaa kohdasta 4:20

Night Changes yritys 2


Little Things
Best Song Ever
Clouds
Little Black Dress
You & I
Through The Dark
18
Where Do Broken Hearts Go
Little White Lies
Diana
Steal My Girl
Act My Age
What Makes You Beautiful
Drag Me Down
Tulossa myöhemmin

7 kommenttia:

 1. luin snapchatin mtv discoverista jotai että louis auttaa jotai koditonta tai jotai, nii mikä se juttu oikee on ku oon vähä huono enkus nii en osannu kääntää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt äkkiseltään tulee mieleen tapaus tältä viikolta, jolloin Louis antoi rahaa kodittomalle miehelle :)

   Poista
 2. ihana lou❤❤ voi ku kaikki ihmiset ois tollasia

  VastaaPoista
 3. Saako made in the A.M tilattuu suomeen?? Poikien sivuilta sen pystyis tilattuu mut siinä alussa ku pitäis valita se maa ni siel ei oo suomee! Eikä niitten aikasempienkaa levyjen tilaus maissa oo suomee! Eikö niitä voi tilata suomeen vai olenko vain niin kertakaikkisen tyhmä etten osaa sitä sivua käyttää tai muuta! Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti poikien oman sivun kautta tilaaminen ei onnistu, mutta jos etsit Made in the A.M -postauksen, niin siellä on muutamia linkkejä, josta levyn voi tilata. Tässä vielä suora linkki tuohon postaukseen. Linkit ei tosin toimi kommenteissa, mutta voit sen esim. kirjoittaa omaan osoitepalkkiisi :)

   http://onedirectionsuomi.blogspot.fi/2015/09/made-in-am.html

   Poista
  2. En nyt ihan suoraan osaa vastata, että miten se nyt toimi, mutta oon ite tilannu aiemmin levyjä just sieltä niiden virallisesta nettikaupasta, ja kyllä ihan tänne koti-Suomeen se levy on saapunut. Et kai tarkota tolla maalla sitä kielivalikkohommaa?

   Poista
 4. Suomi on todellakin teknologian maa!!! Videot Suomen keikalta on niin teräviä kuviltaan ja ääness kuuluu oikeesti biisit, eikä vaan kiljuntaa. Tietysti näitäkin on kiva kattoo, mut ne Suomen videot on vaan niin hyviä. Hyvä me!!! Taas jälleen!! Ja kiitos niiden lataajille ja kuvaajille!!!

  VastaaPoista