sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Culture + Graham Norton Show


x/x

Zaynin Culture-lehdelle antaman haastattelun voitte käydä lukemassa alla olevista linkeistä. Haastattelussa Zayn puhuu mm. lähdöstään, pojista ja tulevasta musiikistaan.

Ensimmäinen linkki ohjautuu The Sunday Timesin sivuille ja toinen linkki Tumblriin, jonne eräs fani on tuon kyseisen haastattelun liittänyt, sillä The Sunday Timesin sivuilla ei voi lukea koko haastattelua ilman, että tilaa heitä.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zayn nähdään 29.-30.1 välisenä yönä klo: 00.35 (suomen aikaa) Graham Norton Showssa. Kyseessä on Zaynin ensimmäinen virallinen tv-haastattelu bändistä lähdön jälkeen. Linkkejä katseluun tulossa myöhemmin. PERUTTU AIKATAULUONGELMIEN VUOKSI!

6 kommenttia:

  1. Lehtiartikkeli oli jotenkin todella ärsyttävä. Se ei ollut millään tavalla objektiivinen! Koko ajan puhuttiin siitä, kuinka Zayn on selvästi lahjakkain kaikista One Directionin jäsenistä, ja että kuinka hän menestyisi parhaiten soolouralla, jos musiikkimaailmassa pelattaisiin vain äänellä. Jotenkin kaikki tuollaiset kommentit korostivat sitä, että lehti oli nyt päättänyt kirjoittaa jutun Zayn Malikista, mauttoman poikabändibisneksen uhrista. Asiat olisi voinut sanoa mielestäni hieman nätimminkin...

    Ja tämän kommentin ei siis ole tarkoitus mitenkään dissata Zaynia, ärsyttää vain, kun juttu nosti Zaynin niin korkealle muiden yläpuolelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä mut toisaalta pakkohan niiden on korostaa zaynin paremmuutta ku sitähä ne siinä mainostaa ja showbisnes on raaka paikka

      Poista
    2. Nojoo, ois se aika tyhmästi lehdeltä haukkua haastateltava, mutta lähinnä vaan mietin, että onhan ylistyksen ja mollaamisen välillä aika iso gäppi.

      Poista
  2. Mielestäni Zayn oli sen bändin jopa huonoin.... HUOM! oma mielipiteeni;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni zayn oli ainut kuka osasi laulaa.....
      HUOM!oma mielipiteeni;)

      Poista
    2. Menkää molemmat pois xD niin ja huom oma mielipiteeni

      Poista