sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Niall ja Liam - 2.1 (Lontoo)

Niall nähtiin eilen katsomassa darts-ottelua ja myöhemmin illasta pubissa.


Liam nähtiin shoppailemassa.x/x/x/x/x/x/x/x

9 kommenttia:

 1. Niall on niin komeena tossa neljännessä kuvassa. :)
  Ja Liamkin on aina niin ilosena noissa kuvissa. Kiva faneille ottaa kuva sen kanssa, kun aina onnistuu. :)


  Ei nyt liity näihin kuviin mitenkään, mutta jotenkin risoo, että kun tässä nyt kuitenkin on kyseessä neljän hengen bändi (joka on tauolla mutta sitten jos/kun (toivottavasti kun) palaavat, niin ovat neljän hengen bändi), niin hieman ärsyttää, kun kaikki kommentit ja chatit on nykysin somessa täynnä vain joko Hendall-juttuja tai spekulaatiota Louisin mielenterveydestä (en vihjaa nyt huulluudesta, vaan siis henkisestä hyvinvoinnista, masentuneisuudesta tms. you know). On toki ymmärrettävää, että kyseiset asiat ovat nyt pinnalla, mutta ei unohdeta Niallia ja Liamia! Molemmat ovat poissa skandaaleista onnistuneet nyt hetken pysyttelemään (Nelena-juttukin jäi aika pieneksi), niin eikö heitäkin pitäisi huomioida edes positiivisessa mielessä?

  Tämän kommentin ei sitten ole tarkoitus kuulostaa kiukkuiselta tai riitaa haastavalta, joten toivon, ettei kukaan ota nokkiinsa, kun nyt ilmaisin mielipiteeni viime päivien meiningistä. En myöskään perustele tätä sillä, että kaikilla on sananvapaus, ja että saa sanoa mitä vain haluaa, omasta mielestäni en sano tätä mitenkään loukkaavasti/hyökkää kenenkään kimppuun. Tarkoitus on vaan lähinnä muistuttaa, että muistakaa ne hyvätkin jutut 1D:ssä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Ei unohdeta Liamia eikä Niallia:) ja mielestäni kaikki negatiivinen spekulaatio on aika tylsää, voisi keskittyä positiivisiin asioihin ja levittää pojille ja faneille hyvää mieltä

   Poista
 2. Totta kai Harry ja Louis on pakostakin enemmän puheissa, kun liikkuvat paikoissa joissa on paparazzeja. Eikä se silti tarkoita, että Liam ja Niall on fandomissa unohdettu. Jokainen voi omalta osaltaan huomioida heitäkin positiivisesti somessa, mutta hankala niistä nyt on mitään isompaa "uutta" puheenaihetta keksiä, kun aika hiljaiseloa ovat viettäneet.

  VastaaPoista
 3. En siis tarkoittanut, että mitään uutta puheenaihetta tässä pitää alkaa keksimään, mutta lähinnä ajattelin, että kun keskustelun sävy on somessa ollut viime päivinä aika negatiivissävytteistä (en tarkoita riitelyä vaan ihan vaan aiheita), niin esimerkiksi näiden postausten kommenteissa voitaisiin puhua positiivisistakin asioista (kun onhan Liamista ja Niallistakin kerran tässä kuvia). :)
  Niallia ja Liamia ei siis mielestäni todellakaan ole unohdettu, ajattelin vain että heistäkin voitaisiin puhua (ettei aina puheenaiheet koske pelkkiä lööppejä ja sen sellaisia). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siis kyllä puhun mielelläni Harrysta ja Louisistakin, tosin mielellään jostain niihin liittyvästä positiivisesta asiasta. Koska kun vaikka eilen luin cboxia, niin jotenkin harmitti kun tuntuu, että Louis on nykyisin vaan huolenaihe ja Harry sama kuin Hendall. Koska siis poikien elämään liittyy niin paljon muutakin nykyisin. :)

   Poista
 4. Samaa mieltä, ja alkaa vähä risoo ku kaikkien iigeet on täynnä näit hendall kuvii :D

  VastaaPoista
 5. tietääkö kukaan että missä päin lontoota poijjaat liikkuu? liikkuuko ihan keskustassa vai jossain syrjemmällä???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan aika paljon omien asuinalueidensa lähellä, en osaa sanoa kyllä yhtään missä päin Lontoota kukin heistä asuu. Tällä hetkellä Harry on ainakin Amerikassa ja Louis taitaa viettää siellä aika paljon kans aikaa. Googlaa vaikka noita rafloja joissa pojat on nähty, siellä niiden lähellä varmaan ainakin pyörivät. Toivottavasti et ole kuitenkaan menossa stalkkaamaan ketään sinne, annetaan pojille aikaa levätä ja olla tauolla! :)

   Poista
 6. Minusta tuntuu, että Niall ja Liam ovat ihan iloisia siitä, että saavat olla luultavasti rauhassa medialta. On se kumminkin rankkaa, että melkein koko ajan löytää naamansa jostain lehdestä.:-)

  VastaaPoista