lauantai 30. tammikuuta 2016

Niall, Louis ja Liam - 29.1

Niall nähtiin eilen Melbournessa.


Louis nähtiin Los Angelesissa.

Liam nähtiin Beverly Hillsissä.x/x/x/x/x/x

15 kommenttia:

 1. Oon kade noille jotka on nois kuvis.

  VastaaPoista
 2. Missä Harry luuraa?

  VastaaPoista
 3. Onko noi totta mitä lukee esim Iltasanomissa missä Zayn kertoo ettei ikinä ois halunnukkaa olla bändissä ja et hän ei tykännyt niistä sanoituksista ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monissa enkunkielisissä haastatteluissa niin on ainakin lukenu, mutta hieman epäilen ainakin tota "ikinä"-osuutta. Taitaapi nyt jälkikäteen vaivata pikkuinen defenssi, kun ei parempaakaan sanottavaa lehdille keksi. Ja toi koko juttuhan voi olla ihan lehdistönkin keksimä juttu. Koska en oikeim usko, että Zayn ois ollu niin tyhmä, että olis viisi vuotta roikkunu bändissä, jossa ei halua olla.

   Poista
  2. Jälkikäteen on helppo huudella, jos siis ees on Zaynin itsensä sanomaa. Toi biisien sanoitusjuttu kyl voi olla totta, koska ihan erilaistahan sen musa nykyisin on.

   Poista
 4. Äärimmäisen outo kommentti, mutta siis kuvitelkaa kun itekin reissais tollei koko ajan lätäkön yli. Sillei joo, tänään olin usassa, huomiseks vois lentää eurooppaan. Ja hei, nyt vois mennä australiaan! Mä en käsitä miten pojat selviää siitä jet lagista. :D

  VastaaPoista
 5. Tietääkö kukaan, että sanotaanko pillowtalkissa siinä ekan kertsin jälkeen "my allah" vai "my ally"?? Ku iten kuulen kyllä allah ja oishan siinä enemmän järkee, mutta monissa lyricseissä lukee ally ???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pillowtalkissa lauletaan seksistä niin tuskin siinä sanotaan my allah

   Poista
  2. Mä ajattelin vaan että se Allah kyllä kuulustais sanojen puolesta fiksummalta kun Zaynhän on muslimi ja silleen ja aattelin et miks se nyt kenestäkään Allystä laulais, mut ok, joo en tiiä :D

   Poista
  3. Ally tarkottaa liittolaista.

   Poista
  4. Aaaaa no sitte! :D

   Poista