sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Louis - 20.2

Louis nähtiin eilen Daniellen kanssa Los Angelesissa.


x/x

21 kommenttia:

 1. Mistä mä saan itelleni oman louisin? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kato lelukaupasta??? ÖÖMMM no myytäiskö prismoissa nykyään? Entä jos menisit iskee aidon Louisin??

   Poista
  2. Hahaha ihana!���� lelukaupassa ei ollu vaikka kuinka etin kissojen ja koirien kanssa! Ku vetäisin vertoi daniellen kauneudelle ni vois olla toivoo xdd

   Poista
 2. tuol oli puhetta siit louissin lapsesta niin en usko että louis laittaisi muokattuja kuvia instaansa ja tosi moni puhui niistä tatuoinneista niin ensinnäkin tatuonti 78 tai mikä nyt olikaan niin oli freddien ja louisin käden takana toiseksi se puuko/pikari niin se on enemmänkin käden sisäpuolella tai niinkun toisella puolella kyl te tiiätte. OLEN 100 PROSENTTIA VARMAETTÄ LAPSI ON OIKEA.
  siinä tatuointi postauksessa niin oli se et harryllä on tatuointi sen varpaassa niin siinä lukee big kerroin tän koska moni ei tiedä.
  seurusteleeko pojat tällä hetkellä?
  oon miettinyt et minkä takia pojat on tauolla tottakai eka asia on mikä tuli mieleen niin on louisin lapsi ja kaipa he haluavat pitää taukoa muta ovathan he sanoneet jatkavansa sitten 2017 luvulla?

  kiitos tosi paljon blogin pitäjälle on ihanaa kun voi pysyä poikien mukana näin saada tietämällä missä he ovat käyneet jne. pusuja ja haleja sulle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joku olikin kommentoinut tuosta varpaassa olevasta tatuoinnista jo siihen postaukseen (olitko sitten sinä tai joku toinen anonyymi), vastailinkin jo siihen kyseisessä postauksessa.

   Kaikki pojat ovat omien sanojensa mukaan sinkkuja, mutta Louis mitä luultavimmin seurustelee tai ainakin tapailee Danielle Campbellia.

   Pojat eivät ole sanoneet mitään yksittäistä syytä tauon syyksi, mutta haluavat omien sanojensa mukaan pitää taukoa nyt, koska ovat tehneet lujasti ja tiivisti töitä viimeiset viisi vuotta. Tauon pituutta ei ole vahvistettu, mutta pojilta on kyllä tullut erilaisia kommentteja tuohon tauon pituuteen: Niall ja Louis ovat puhuneet 18 kuukaudesta, Liam puolestaan 1-2 vuodesta ja Harry on vaan yleisesti puhunut tauosta. Pojat ovat myös sanoneet, etteivät halua sanoa julkisuuteen mitään tarkkaa aikaa tauon pituudesta, sillä eivät ole siitä vielä varmoja itsekään + se toisi vaan liikaa paineita. Eli nähtäväksi jää, kuinka kauan sitten loppujen lopuksi kestää :)

   Ja kiitos sulle kommentistasi. Hyvää kevättä sulle ja muille blogin lukijoille! :)

   Poista
  2. kiitos =) ja koska olen niin vajakki niin kuka olen louisin lapsen äiti onko se tuo Danilla campbellia? xD

   Poista
  3. Lapsen äiti on Briana Jungwirth :)

   Poista
 3. ja ois ihanaa jos joku vastais mulle =))

  VastaaPoista
 4. Joo tää ei nyt mitenkää liity postaukseen mut nii tapaileeko tai seurusteleeko zayn tällä hetkellä kenenkään kanssa?:)

  Ps. Mistä sä saat tän kaiken toedon postauksiin? :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zayn on viettänyt viime aikoina tiiviisti aikaa Gigi Hadidin kanssa, mutta ei omien sanojensa mukaan seurustele tällä hetkellä. Eli jos eivät seurustele niin ainakin tapailevat.

   Tiedot saan uutissivustoilta, Tumblr'sta, Twitteristä yms. Postausten lopussa olevista pienistä x-kirjaimista löytyy aina kuvien ja tietojen löytöpaikat :)

   Poista
  2. Aa okei :D kiitos

   Poista
 5. Tää ei nyt liity mitenkään tähän kuvaan mutta onko niallista kuulunu mitään ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niall on nähty muutama päivä sitten Thaimaassa, mutta hänen nykyisestä olinpaikastaan ei ole varmuutta :)

   Poista
 6. Hei hei hei!! Mikäs tää juttu on et Danielle olis imutellu jonku toisen miehen kanssa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö... ei kai se vaan petä Louisia❤Saa kuule joutuu vankilaan jos niin on tehnyt.... mut eihän nää julkisuuden mukaan seurustele vaan tapailee vain joten....

   Poista
  2. Daniellesta ja Tyler Poseysta ilmestyi viikonloppuna kuva, jossa he suutelivat ilmeisesti jonkin radiolähetyksen yhteydessä. Daniellella oli päällään sama mekko kuin viikonloppuna, joten osa faneista päätteli siitä sitten, että Danielle pyörittäisi kahta miestä samaan aikaan. Tuo kuva on kuitenkin peräisin vuoden 2015 elokuulta, jolloin Danielle ja Tyler seurustelivat, eli ei ole tapahtunut nyt lähiaikoina tai edes Louisin ja Daniellen tapailun/seurustelen aikana :)

   Poista
  3. Huh hyvä tietää :)

   Poista
 7. Toi on nii söpö kuva ku Danielle pitää Louisin kädestä kahel kädel<3

  VastaaPoista