maanantai 29. helmikuuta 2016

Niall - 28.2

Niall nähtiin eilen Phi Phi -saarilla Thaimaassa.x

10 kommenttia:

 1. Vihdoinki tiedetään ees missä Niall on! :D

  VastaaPoista
 2. Onks Niall enää blondi?? Ja ihanaa kuulla hänestäkin jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat ottaneen henkilön mukaan hiusten väri on alkanut palautumaan Niallin luonnolliseen hiusväriin, mutta hiuksissa on myös vielä vaaleutta :)

   Poista
  2. Siis oonko mä näin jälkeenjääny!? Onks niallil oikeesti tummat hiukset luonnostaan ja on vaa värjänny vaaleiks...

   Poista
  3. On :D Se vaa alko nuorena värjää blobdiks

   Poista
  4. Noloa ku en tiänny XDD

   Poista
 3. Onko tää tottamä tiiän seiska ei oo luotettava mut silti. Linkki: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Hajoamishuhut-vahvistuvat-One-Direction-tahti-jatti-yhtyeen-manageritoimiston/1093929

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aiemmin samankaltaiseen kysymykseen jo vastannut, joten laitan tähän nyt saman vastauksen: "Harry on jättänyt Modest Managementin ja on siirtynyt CAA'lla työskentelevät Jeff Azoffin manageroitavaksi. Poikien sopimus Modest Managementin kanssa päättyy maaliskuussa, joten on hyvinkin mahdollista että myös muut pojat ovat jättäneet Modest Managementin taakseen tai tulevat mahdollisesti niin tekemään viimeistään maaliskuussa. Pitää kuitenkin muistaa, että Harryn siirtyminen toiseen managementiin/toiselle managerille ei missään nimessä tarkoita sitä, että Harry jättäisi bändin taakseen; pojat ovat tauolla ja sooloprojektit ovat mahdollisia tauon aikana :)"

   Poista
 4. Niall on ihan suht hyvin vissiin onnistunut tavoitteessaan "saada omaa rauhaa", kun se on pysynyt mediasta aika piilossa viime aikoina. :)

  VastaaPoista