lauantai 20. helmikuuta 2016

Louis & Freddie

Louis julkaisi hetki sitten toisen kuvan itsestään ja pojastaan Freddiestä.


x

31 kommenttia:

 1. Mä en kestää DX soo cutee♡♡

  VastaaPoista
 2. Voi että ompa ihana kuva! Louis olet ihana ja sinä myös freddie!<3

  VastaaPoista
 3. voi että miten ihana kuva❤

  VastaaPoista
 4. Kerranki nään näitä kuvia ennen kun nään ne täällä. Instassa siis, koska tein sen vähän aikaaa sitten

  VastaaPoista
 5. Freddie ja Louis on niin söpöjä♥����������

  VastaaPoista
 6. Looks like photoshop but tattoo 78 miss and 28 on fingers apparently too.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah you're right tho, these people still not seem to see that this is photoshop

   Poista
  2. Oh trust me the "right" side of the fandom knows all this is bullshit. Nothing adds up, hopefully these people will see the light too. (And no, you don't need to be a larrie in order to see all the shadiness around this baby stuff)

   Poista
  3. Haluisin uskoo et toi vauvva on totta mut on nii paljon todisteita ettei se oo :((

   Poista
  4. Toi on söpö, mut siin on nii paljo juttui, jotka todistaa et se on vaa muokattu. Mut en ymmärrä miks Louis tai joku muu muokkais tollasen ja esittäis et siin on muka louis ja se vauva.

   Poista
  5. Nii, en älyy miks Louis julkaisisi sen omalla instagram tilillä muokatun kuvan itsestään ja pojastaan.

   Poista
  6. Tosiaan, kun toi kuva on todellakin muokattu, niin miks se ei vaan ottais oikeeta kuvaa sen lapsen kaa ja postais sitä? Nii, siks koska sitä lasta ei ees oo :D Kiva et tääl on muitakin joitten mielestä tää juttu on nii feikki ja huonosti suunniteltu! kyl se totuus tulee sit julki joku päivä! :)

   Poista
 7. Here we go again! Siis miks tästä vauvasta on tehty tosi iso ongelma? Mikä motiivi louisil ois muokata toi "freddie" ja muutenki iha hirveet otsikot on tullu et vauvaa
  Ei oo huhhuh toho mun ymmärrys loppuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon samaa mieltä

   Poista
  2. ^ Ja tuskin se rahaa haluu ku sil on sitä loppu elämäkseen...

   Poista
  3. Tuskin Lou on ite tota kuvaa muokannu. Ja motiivi olla mukana koska on allekirjoittanu sopimuksen Modestin kanssa, ja jos ei leikkis mukana haastettas oikeuteen.

   Poista
  4. Minkä takia Modest haluais leikkiä tällasta ihme leikkiä? En keksi yhtäkään hyvää syytä, miksi niille olis kannattavampaa feikata tällanen juttu kuin antaa Louisin elää ihan omaa elämäänsä.

   Poista
  5. Miten One Direction suosi tosta enää vois nousta jollain vauva uutisella ja miten ne enää vois saada lisää rahaa. Ja just toi mikä motiivi kellään olis keksiä tollasta.

   Poista
  6. 1D:llä on sen verran vannoutuneet fanit, ettei se fanien määrä laskis mihinkään vaikka mitä tapahtuis. Eli sinänsä kaikki mitä modest muka häärää (esim. tää vauva juttu) olis ihan turhaa ja uskon että myös modest tajuaa tän ettei sen tarvii kehitellä mitään pr juttuja. Eli taas yks syy miks tää vauva juttu mun mielestä ei ole keksittyä vaan ihan oikeesti Louis on isä :)

   Poista
  7. ^ anteeks jos sanon mut larryt on menny kyl nii sekasin ku voi vaa!! Ja mitkä ne brianan tappo uhkauksetki on ? :o

   Poista
  8. En tiiä miks laitoit ton nuolen tohon mun kommenttiin kun en ite sanonu Larryista mitään... Mut oot kyllä ihan oikeessa et kyllä se shippaaminen menee ihan överiks joidenki kohdalla. Ja tosta Brianan jutusta en tiiä, mut on kai aikasemminkin lähetelty jotain uhkauksia millon kellekkin.

   Poista
  9. Sellanen tuli mieleen nyt kun ollut paljon tätä spekulaatiota tästä vauva-asiasta että mitä mieltä sä oot Hello tästä? Luuletko että kyseessä on joku pr-stuntti vai uskotko että Louis on oikeasti isä? :)

   Poista
  10. Toi nuoli oli siis jatkoo mun kommentille ei sun :) anteeks jos käsitit tolleen mut mun mielestä tää on menny jo liian pitkälle nää spekulaatiot ja miks ei vaa annettais louin nauttii isyydestää ja yms :)<3

   Poista
  11. Kyllähän pr-stuntteja on tehty jo vuosien ajan ja ovat vielä nykyisinkin yleisiä, mutta en vaan jotenkin jaksa (eikä mulla ole edes mitään syytä) uskoa, että kyseessä olisi mikään pr-stuntti.

   Osan mielestä Louisin julkaisemat kuvat ovat muokattuja, osan mielestä ei. Itse kuulun jälkimmäiseen kategoriaan. Etenkin tämä viimeisin kuva on herättänyt paljon keskustelua ja joidenkin mielestä kuvasta puuttuisi tatuointeja, joten laitan tähän nyt saman tekstin, minkä kirjoitin jo aiemmin chat-boxiin: "Joidenkin mielestä kuvasta puuttuisi tikari-, 28- ja 78 -tatuoinnit. Itse en kyllä näe, että yksikään tatuointi puuttuisi; tikari on peitossa vauvan alla, numero 28 on vasemman käden sormissa ja 78 tatuointi on peitossa Louisin oikean käden alla. Tuosta 78 -tatuoinnista on käyty "kiivasta" keskustelua, sillä osa on sitä mieltä, että sen pitäisi ihan selvästi näkyä tuon Louisin oikean käden alla. Tuosta 78 -tatuoinnista on käyty "kiivasta" keskustelua, sillä osa on sitä mieltä, että sen pitäisi ihan selvästi näkyä tuon Louisin oikean käden alta, mutta kyllä se sinne käden alle kuitenkin mahtuu; numeron 8 ylänurkka kulkee juuri tuossa ns. etusormen ja keskisormen taive kohdassa (olen myös itse tuon testannut).

   Eli itse kyllä uskon, että Louis on ihan oikeasti isä ja mun mielestä se on ihan mahtava juttu. Mulla ei kuitenkaan ole mitään sitä vastaan, jos jotkut eivät asiaa usko ja ovat sitä mieltä, että kyseessä on pr-stuntti, kunhan sen oman uskomuksen ja mielipiteen osaa ilmaista asiallisesti ilman, että ketään loukataan fyysisesti tai henkisesti. Mutta niin kauan kun mulle tulee jokin syy epäillä Louisin isyyttä tai vauvan olemassaoloa, uskon että Louis todellakin on isä :)

   Poista
  12. Siis vaikka ei uskoiskaan larry ni silti pitäs ymmärtää et se vauva ei oo oikee, kaikki kuvat siitä muokattuja varastettuja yms ja pitää ajatella omilla aivoilla eikä uskoo sokeesti sitä mitä meille halutaan näyttää

   Poista
  13. toi tikari pitäs kyllä olla tossa kun oon nähnyt samassa asennossa louisin käden ja kyllä se siinä näkyy...

   Poista
 8. Ihana kuva! <3 :) Mielestäni kyseessä ei ole pr-temppu, koska en usko että Lou ja Briana menisivät sellaiseen mukaan. Ja tuosta uusimmasta kuvasta, mielestäni kaikki puuttuvat tatuoinnit ovat vauvan/Louisin käden takana. Olen samaa mieltä kuin Hello, uskon että Louis on isä ja se on ihanaa! Eikä mulla ole mitään sitä vastaan jos jotkut eivät niin usko, kaikilla on oma mielipiteensä. :)

  VastaaPoista