tiistai 8. tammikuuta 2013

One Direction kiertueharjoituksissa (7.1.)

Pojat nähtiin eilen menossa ja tulossa harjoituksistaan tulevaa kiertuettaan varten, joten tässäpä muutama kuva taas. :)


















7 kommenttia:

  1. Apua toi viimene kuva :D:D:D:D<3
    Mut hei onks siihe saatu vahvituksii et haylor ois eronnu ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo mitään vahvistuksia. Tosin paha sitä on vahvistaa, kun sitä suhdetta ei alunperin oo varsinaisesti missään myönnettykään. :D But who knows.

      Poista
  2. http://www.stara.fi/2013/01/08/taylor-swift-jatti-harry-stylesin/ arvattavissa oli että ne eroaa!!

    VastaaPoista
  3. Harry Style: Se on mun mielestä ihanin koko porukasta, en edes fanita kunnolla 1D mutta onhan ne aika ihania ja kelpo äänetkin pojilla on. Mutta itse asiaan oon lukenu tätä blogia ja huomannu just, että ihmisillä on monia mielipiteitä Harryn tatuoinneista. Itseni kanta on siihen seuraava: On okei mitä Harry tekee omalla ihollaan tai käyttää rahaansa. Huomaan että hän on vähän jäänyt koukkuun tohon hommaan ja noista tatuoinneista puuttuu tietty kauneus ne on vaa heitetty johonki paikkaan missä on tilaa. Muidenkin poikien kiinnostus tatuointeihin on kasvussa, kun kattoo näitä kuvia.

    Harryn suhde kuviot: Emme tiedä kunnolla onko kaikki naiset joiden väitetään olleen Harrynkanssa yhdessä TOTTA! ja Harry ei itse niihin halua kovinkaan usein ottaa kantaa. Siitä on tullut haastattalijoiden mielikysymyksiä miten sinulla menee sen kanssa? Oletko enään yhdessä tämän kanssa? Jopa 1D pojat tykkäävät heittää läppää siitä. Uusin huhuttu tyttöystävä olisi Taylor Swift, joka on näillä näkymin oikeasti ollut Harryn kanssa muutaman viikon-tai kuukaudenkin yhdessä. Itse en ota mitään kantaa siihen kenen kanssa harry saisi olla ja kenen ei. Taylor kyllä vaikuttaa on sellaiselta ihmiselta, joka tykästyy heti uuteen poikaan kun vanha on veitetty pois. Ja sitten ne laulut mutta olisiko Tayloria jos hän ei saisi kirjoittaa eroistaan lauluja? Toivoisin Harryltakin että hän käyttäisi enemmän aivojaan ettei heti kun hän eroaa nii hänestä tulisi sellainen kun taylor. Jos he vielä ovat eronneet ja Harry heti juhlimassa uusien tyttöjen kanssa!


    Huhhuh tulipas pitkä teksti. Taidampa kirjoittaa muistakin tälläiset;) ottakaa kantaa

    VastaaPoista
  4. Äwäwäwäwäwäwääwäääää toi Harryn ilme vikas kuvas ♥ I LOVE ONE DIRECTION!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oo mä rakastan sitä voisin panna sitä nii kovaa

      Poista