keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Yleistä päivitystä pojista!

Viime päivinä ei jälleen kerran ole ollut paljoa postattavaa, mutta ajattelin taas ihan mahdollisen tiedonjanonne vuoksi tehdä pienen päivityspostauksen pojista! :) 

Lauantaina oli siis Zaynin synttärit, ja Zayn juhli niitä perheensä ja ystäviensä kanssa tavalla tai toisella, mutta en siihen sen enempää ole perehtynyt. 

En aivan täysin varma ole päivistä, mutta tietääkseni sunnuntain ja maanantain aikana pojat käväisivät myös Ghanassa, Afrikassa, hyväntekeväisyyden vuoksi. Kyseessä oli siis Comic Relief -hyväntekeväisyysjärjestön Red Nose Day -kampanja, joka on siis sama asia kuin Nenäpäivä Suomessa. Red Nose Daysta tulee 31. maaliskuuta BBC:llä myös jonkinlainen lähetys, jossa One Direction esittää Blondien One Way Or Another -kappaleen ja jos oikein olen ymmärtänyt, niin he myös äänittävät sen singlenä. Samassa lähetyksessä näytetään oletettavasti klippejä poikien Ghanan reissusta.


Ja mitä tulee tulevaan, niin pojat lähtevät muutaman päivän päästä Japaniin, jossa he tekevät promoa ja kuuleman mukaan kuvaavat myös tulevaa elokuvaansa. :)

One Direction on myös laitettu ehdolle The BRIT Awardsissa British Group -kategoriassa, mutta siitä enemmän myöhemmin. :)

Tässäpä nyt pientä infoa, ja jos teille tulee jotain kysymyksiä mieleen, niin kysykää toki. :)

6 kommenttia:

  1. siiiiis mä en oikein ymmärtänyt siiit 1d 3d leffasta?ni mistä se leffa niku kertooo :)

    VastaaPoista
  2. Se on vähän niinkun Justin Bieberi Never say Never , et tollane et miten ne o päässy niin pitkälle , kuvataan keikkohi valmistaututmist , promoi yms. mut tarkempaa tietoa siitä ei oo saatu. Eikä tämäkää varmaa , netistä saatua , joten ei voi sataprosenttisesti luottaa.. ! :)

    VastaaPoista
  3. Siis ne menee Japaniin esiintyy vai vaan kuvaa sitä leffaa ? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne menee ymmärtääkseni promoamaan itteään ihan vaan bändinä ja ne kuvaa samaan aikaan sitä elokuvaa, josta tulee vissiin sellanen, jollaseks toinen ylläoleva Anonyymi sitä kuvaili. :)

      Poista
  4. Voisko tulla vähä enemmän kuvia Niallista ku siitä on nii vähä :d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en niitä valitettavasti pysty ihan tyhjästä taikomaan, joten niitä tulee sen verran kun vaan satun löytämään D:

      Poista