tiistai 7. toukokuuta 2013

6.5

Kuvia Harrysta eiliseltä. Ensimmäiset kuvat ovat päivältä ja loput on otettu illalla norjalaisesta "juhlabussista". Kuvassa esiintyvät henkilöt ovat faneja.

Liam, Louis ja Harry olivat jo eilen Norjassa. Niall vietti aikaa Lontoossa Lauran ja muiden kanssa mm. käymällä eläintarhassa ja Zaynista ei ole ollut minkäänlaista havaintoa, huhujen mukaan hän olisi ollut myös Lontoossa.
Tänään pojilla on kuitenkin keikka Norjassa, joten illasta jokainen heistä tulee olemaan Norjassa.








5 kommenttia:

  1. tää ei liity mitenkää aiheeseen mut mielummin kirjotan tähän ku chattii, eli oisko mahollista tehä jotain pientä postausta lontoosta? Jotain paikkoja kertoa missä vois olla 1D kamaa tai jos on kuvia pojista missä ne on vaikka jonkun nähtävyyden luona ym? =) kesä ku lähestyy nii veikkaan et moniki saattaa olla menossa lontooseen (esim mä >:D!) nii joku tollanen postaus ois kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on sinällään ihan hyvä ehdotus, mutta mä en ainakaan henkilökohtaisesti tunne Lontoota ollenkaan ;D Mutta pistän ainaki ite harkintaan tän, katon jos on aikaa toteuttaa tää jossain vaiheessa! (:

      Kiitos ehdotuksesta!

      Poista
  2. kun sanoit että twitteristä löytyy niit updates accounteja jotka päivittää juttuja pojista nii voitko tehä postauksen tai kertoo tähä joitai hyvii mitä kannattais seuraa ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeen tiedä mitä postaukseen kirjottasin niin laitan nyt tähän niitä updates- tunnuksia, joita itse ihan päivittäin katselen (:
      Noissahan on se hyvä puoli, että yleensä tunnuksien takana on isompi ryhmä eri puolilta maailmaa, jolloin pojista saa lähes jatkuvasti jotain uutta tietoa.

      Yleensä tunnuksilta tulee sijaintitiedot, eli kertovat missä päin maailmaa pojat ovat. Nämä tunnukset ovat myös niitä, jotka kunnioittavat poikien yksityisyyttä, eivätkä he siis anna mitään hotellitietoja yms. vaan kertovat esim. kuka on Lontoossa ja kuka ei :)

      Suosikkina on 1DSuperhumans, joka nyt tällä hetkellä pitää 2 viikon taukoa, mutta tämä on se tunnus jolla yleensä ilmestyy eniten kuvia yms.
      https://twitter.com/1DSuperHumans

      Toinen hyvä on WW1DUpdates, jolta ilmestyy ehkä parhaimmat kuvat, sekä muut uutiset: artikkelit, haastattelut yms. Tältä tunnukselta saa myös yleensä tarkimmat ja luotettavimmat sijaintitiedot pojista.
      https://twitter.com/WW1DUpdates

      Kolmantena 1DUpdatesOnline, jolta löytyy hyvälaatuisia kuvia ja monipuolisesti uutisia joka suunnalta.
      https://twitter.com/1DUpdatesOnline


      Neljäntenä 1DUpdateGirls. Tunnuksen takaa löytyy ihmisiä ympäri maailmaa: Iso-Britannia, Australia, Yhdysvallat, Irlanti ja Hollanti
      https://twitter.com/1dupdategirls

      Tossa nyt noi suurimmat tunnukset, joita kattelen ihan jatkuvasti, toki on niitä pienempiäkin, mutta yleensä heidän uutiset on joltain noista tunnuksista otettuja, joten en niitä ala tähän listaamaan.

      Kannattaa myös katsoa noiden yllämainittujen tunnuksien tweeteistä aina se VIA- kohta, sillä niistä löytää aina paljon uusia ja mielenkiintoisia updates- tunnuksia.

      Tämän enempää en tähän osaa vastata, toivottavasti auttoi edes jonkin verran (:

      Poista
    2. joo auttoi kiitos tosi paljon !! (:

      Poista