torstai 16. toukokuuta 2013

One Big Announcement

1D's 2014 STADIUM TOUR! Ainoa asia, mitä tällä hetkellä saan selville, sivusto kaatunut, eivätkä kaikki pääse sivustolle. Tällä hetkellä pojat ovat lehdistötilaisuudessa. Pojilla on siis ensi vuonna tulossa uusi kiertue Where We Are Tour 2014 ja he kiertävät eri stadioneita. Päivämääriä lisäillään koko ajan, ja tulen ne tänne lisäämään heti kun sivusto minulla toimii! Niallin twiitit aiheeseen (julkaistu ilmoituksen jälkeen): "So excited about having announced the first legs of the stadium tour. So looking forward to announcing more dates soon!!!!!!!" - "Olen niin innoissani siitä, että saimme julkaista ensimmäiset stadionkiertueen etapit. Joten odotan innolla uusien päivämäärien ilmoittamisesta!!!!!!!" "Can't believe that we just announced that! It's incredible! It's because of you guys we are doin it ! - "En voi uskoa, että julkaisimme juuri sen! Se on mahtavaa! Teidän ansiostanne me teemme sen !" "Everyone as happy as we are? I'm buzzin! "- "Ovatko kaikki yhtä iloisia kuin mekin? Minä "pärisen"!" "For us this is absolutely crazy! We are soo excited! Every night is just gona be amazing ! You're support is incredible you have done this x" - "Meille tämä on aivan hullua! Olemme toooodella innoissame! Jokainen ilta tulee olemaan mahtava! Teidän tukenne on uskomatonta, te olette tehneet tämän x"

"Keep you're eyes pealed! Please don't be disappointed if your country wasnt announced! We will be announcing more over the year!" - "Pitäkää silmänne avoinna! Elkää olko masentuneita, jos teidän maatanne ei julkaistu! Me tulemme julkaisemaan maita lisää vuoden aikana!"

"Ireland ! We are playing croke park ! What the hell! I can't believe it!" - "Irlanti! Me tulemme soittamaan Croke parkissa ! Mitä ihmettä ! En voi uskoa sitä!"

Liamin twiitit aiheeseen:

"Guyssss so excited about the stadium tour :) . If your country hasn't been announced yet dont worry. We plan to announce more soonnnnn" - ""Kaverit" olen niin innoissani stadion kiertueesa :) . Jos sinun maatasi ei ole julkaistu vielä, elä ole huolissasi. Meillä on suunnitteilla julkaista lisää maita pian"

Zaynin twiitit aiheeseen:

"Can't believe we just announced our stadium tour. Starts in latin america, ireland an UK. Hopefully we can bring it all around the world!!!" - "En voi uskoa, että julkaisimmi juuri meidän stadionkiertueen. Kiertue alkaa Latinalaisesta-Amerikasta, Irlantiin ja Iso-Britanniaan. Toivonmukaan voimme tuoda sen ympäri maailmaa kattavaksi kiertueeksi!!!"


Harryn twiitit aiheeseen:

"We cannot believe we're announcing a tour in 2014. Latin America, Uk, ireland.. Rest of the world, keep your ears open."
- "Emme voi uskoa, että julkaisimme kiertueen vuodelle 2014. Latinalainen Amerikka, Iso-Britannia, Irlanti... Loppu maailma, pitäkää silmänne avoinna"


Ja One Directonin twiitit aiheeseen: "DRUM ROLL PLEASE! We can now reveal...the brand new website for 1D's 2014 STADIUM TOUR... 1DHQ x "
- "Rumpujen pärinää kiitos! Voimme nyt paljastaa... uuden nettisivuston 1Dn 2014 stadionkiertueelle... 1DHQ x  "


"Yes - the guys have announced the UK/EIRE/Latin America dates of their 2014 tour - stay tuned for other countries coming SOON... 1DHQ x" - "Kyllä - pojat ovat julkaisseet Iso-Britannian/Irlannin/Latinalaisen-Amerikan kiertuepäivät heidän 2014 vuoden kiertueesta - pysykää kanavalla, sillä muita maita tulee PIAN... 1DHQ x"

31 kommenttia:

  1. Kunpa ne tulis tänne♥
    One Way Or Another tulee radiosta :)

    VastaaPoista
  2. kelatkaa jos suomi jää taas pois :( i gonna kill myself

    VastaaPoista
  3. Tulkaa Suomeen pojat ♥

    VastaaPoista
  4. Ei ole suomi vielä listalla, mutta kuulemma kiertueeseen tulee vielä päiviä ja paikkoja lisää :) fb:n kautta näkyy myös uutinen

    VastaaPoista
  5. Sano heti jos tulee suomeeen:)?

    VastaaPoista
  6. mä oon oikeesti niin kuollut ja pettynyt jos ne ei tuu suomeen ,ok ymmärrän et ei millää voi mennä joka paikkaan mut eiks ne sitte vois tehä sillee et menee välil sit niihin maihin mis ei oo viel käyny ja jättää sit semmosii maita pois missä ovat jo käöynneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan. Ruotsi pois listalta >:D no jos ei suomeen nii aattelin lähtee sit ruotsiin. Mutmut twitterissä ne päivittelee et ne toivoo et se tulis kaikkialle maailmaan. Rukoillaan ;)

      Poista
    2. hahah joo ruotsi pois listalt ja suomi tilalle :DD mut toivotaa et tulee joka paikkaan:)!

      Poista
    3. Ei ainakaa tarvitsis mennä nii montaa kertaa samaan paikkaan ja sillon ne ois sit käyny aika mones maassa
      Vaihetaan Suomin Ruotsin tilalle xD

      Poista
  7. Kaikki trendatkaa twitterissä tätä;

    #FINLANDWantsWhereWeAreTour

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä aika loukkaavaa alkaa trendaan tuota twitterissä koska kaikkia kiertuemaita ei ole edes paljastettu!

      Poista
  8. Suomes ei kuulemma oo tarpeeks fanei, ja meiän pitäis ostaa hirveest kaikkii fanituotteit, et niitten ois fiksuu tulla tänne...:(
    Oon samaa mielt anonyymin kaa, joka laitto, et ne vois käydä välil eri paikois... Mut viel on toivoo!

    VastaaPoista
  9. Jos ne tulee suomeen alan kiljumaan ja repäsen jostain ne liput. Mutta alan itkemään jos ei tuu

    VastaaPoista
  10. Eiköhä suomalaiset pysty vähintää siihen mihi ruotsalaisetki ;D

    VastaaPoista
  11. Lueskelin ite niitä mihin ne menee ni viimisin päivitys oli sillon Dublin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mutta noissahan sanotaan, että uusia paikkoja tulee vielä ;)

      Poista
  12. Suomes on liian vähän Directionereita. Olympia-Stadion ei tuu läheskään täyteen.

    Menenkin tästä hirttämään itseni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ois vaa kiva ku sit kaikille vois riittää ees niitä paikkoja ku jotku ei ehi ostaa joissai maissa :)
      Mut nii... MIKS SEN PITÄÄ OLLA SIITÄ MÄÄRÄSTÄ KII?!!!! MENIS SINNE MIS ON NIITÄ!

      Poista
  13. No, tossahan ei oo vielä mainittu melkeen mitään maita. Toivottavasti Suomi on listalla ! ♥ kuolen jos ne jättää suomen pois >:( tai sit meen ruotsiin ;)

    VastaaPoista
  14. Viagogostaki näkee niitä maita ja lippui.497,65 € on USA ssa niitten keikkalippu.Kiva hinta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut ne on eturivin paikkoja, esim Espanjaan sai 100€ lippuja vähän taaemmas ;)

      Poista
  15. Suomi listalle myös !!! Mut omfg upeeta ne lähtee stadion kiertueelle ja mitä kaikkee on tehty niin lyhyessä ajassa!!!♥ latinot ei vieläkää nähny niitä joten iloinen niitte puolesta :-D:-D kyllä mä viel uskon siihe ne tulee suomeen varmasti!!!

    VastaaPoista
  16. ei ne tuu suomeen enää vaik toivonki

    VastaaPoista
  17. One Direction suomeen<3

    VastaaPoista
  18. Toivoaan et ne tulee, kyl se on ymmärrettävää et ei ne aina joka paikkaan ehdi vaikka kuinka haluiaisivat mut pitää ruokoilla ja toivoa ja ehkä ne sit tulee käymään tääl suomessa !

    VastaaPoista
  19. Jos Justinin keikka myytiin 10minuutis loppuun nii uskon et nii 1Dnki. This is usin ekat näytökset _heti_ loppuunmyyty, TÄÄLLÄ EI EES MYYDÄ NIIN PALJON FANITUOTTEITA ET NIIDEN OSTOMÄÄRÄLLÄ OLIS MERKITYSTÄ... Ja ne suomalaisten flash mobit 2012 ja 2013 OLI SUURIMPII MITÄ ON OLLU, EHKÄ SUURIMPII IKINÄ ! Kyl ne tulee ihmiset. kyl ne tulee. Ne tietää tääl on saatanasti faneja ja me halutaan niit tänne enemmän ku missään muussa maassa, ne maat/paikat joihin jokane julkkis menee esim pariisi, ja madison square garden ei ne ihmiset siel päi jaksa tehä mitään flash mobeja, tääl tehään KOSKA ME HALUTAAN NE TÄNNE ! Luulis et ne arvostais sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä c: ei menetetä toivoamme, vaan uskotaan loppuun saakka :)

      Poista
  20. Mä meen Ruotsin keikalle!!!!!!!:):)<3<3<3:D:D

    #Directioner

    VastaaPoista