tiistai 21. toukokuuta 2013

One Direction PÄIVITYS

PÄIVITYS kuvallisiin ohjeisiin. Tosiaan One Direction oli muuttanut linkin ton uutiskirjeen rekistetöintiin, joten sieltä ponnahtaa hieman erilainen sivu pystyyn kuin aiemmin, joten kuva on korjattu sen osalta (:
En tiedä vaikuttaako asia mitenkään tohon rekisteröintiin, mutta voit varmuuden vuoksi rekisteröityä uudestaan.

Tänään One Directonin twitteriin ilmestyi twiitti:

"As if #1BIGANNOUNCEMENT wasn't enough, we have MORE to reveal soon… Make sure you sign up to the newsletter.. 1DHQ x http://bit.ly/ZgtLsD "

- "Ikään kuin #1BIGANNOUNCEMENT ei olisi ollut tarpeeksi, meillä on LISÄÄ paljastettavaa pian... Varmista, että rekisteröidyt uutiskirjeen saajaksi.. 1DHQ bit.ly/ZgtLsD"
Eli pojilla on jälleen jokin uusi paljastus tulossa. Mahdollisesti uusia päivämääriä vai jotain aivan muuta? ;) Jos haluatte rekisteröityä uutiskirjeen saajaksi pitää teidän painaa twiitissä näkyää bit.ly/ZgtLsD linkkiä, jonka kautta pääsette sitten rekisteröitymään :) Alaikäisten kannattaa kuitenkin kysyä vanhemmiltaan lupa rekisteröintiin. Tässä vielä kuvallinen ohje:




Eli ensimmäiseen laatikkoon laitatte etunimenne Toiseen laatikkoon tulee syntymäaikanne: sähköposti Kolmanteen laatikkoon tulee sukunimenne, mutta se ei ole pakollinen Neljänteen laatikkoon sähköposti uudelleen Viidenteen laatikkoon sukupuoli, mutta sekään ei ole pakollinen Kuudenteen laatikkoon tulee puhelinnumero, mikä ei myöskään ole pakollinen (sinun TÄYTYY olla yli 16 vuotias) Seitsemänteen laatikkoon tulee maa eli Finland Kahdeksanteen laatikkoon tulee syntymäaika: päivä/kuukausi/vuosi Sen jälkeen on kysymys, jossa kysytään: Miten haluat saada viestisi? - Kuvallisena vai pelkällä tekstillä. Siinä on jo valittuna kohta: kuvien kera, joten sen vihreän pallon voi antaa olla siinä.
Lopussa teidän pitää vielä ruksata vihreästä laatikosta se valkoinen neliö ja painaa nappia REGISTER, jonka jälkeen olette valmiita. Kyselkää jos vielä joitain ongelmia on.

11 kommenttia:

  1. Mä en pysty rekisteröityy tonne ni voitko ilmotella täällä sit ku se julkastaan?

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kuulin jostai et video diaryt on tulos takas !! :D tietääkö joku tarkemmin ? Ihanaa jos ois totta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo varma et onks se Harryn aito fb tili, mut sen nimisellä tilillä on ainaki päivitetty et ne ois tulossa uudelle kiertueelle takas

      Poista
  4. Voisko sit ilmottaa jos tulee jotain juttuu ku en voi rekisteröityy

    VastaaPoista
  5. Joo ilmotan kyllä kun tästä tulee tietoa :)

    VastaaPoista
  6. Mikä siinä on, jos alaikästen kannattaa kysyä lupa..? Oon vähän tietämätön.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ei siinä mitään syytä ole, mutta siis ihan ylipäätänsä alaikäisten kannattaa kysyä lupa vanhemmilta, mille tahansa sivustolle rekisteröityvätkään :)

      Poista
  7. Maksaako tuo homma ja mitä toi siis tekee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei maksa, tuon kautta saat sähköpostiisi uusimmat uutiset One Directioniin liittyen.

      Poista