torstai 12. kesäkuuta 2014

Infoa

Nyt vähän infoa tulevista postauksista:

Eli lähden huomenna Ruotsiin ja olen siellä koko viikonlopun, joten tuona aikana ei ole tulossa postauksia (ainakaan mun tekeminä). Mikäli saan netin käyttööni voin mahdollisesti tehdä postauksia, joihin linkitän uusimmat kuvat yms., mutta normaaleja postauksia ei siis ole tulossa kuin vasta maanantaina.

Pitäkää hauska viikonloppu, missä ikinä olettekin, normaaleihin postauksiin palataan taas maanantaina! :)

14 kommenttia:

 1. Itekkin oon menossa tonne Ruotsiin keikalle. Saako sinne ottaa pientä reppua, jossa pitäisi esim. Vesipulloa? Tai tiedätkö mitä sinne ylipäätänsä saisi ottaa mukaan tai niin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oon ollu suomes keikal hartwalil viime kesän ja mul oli vesipullo mukan, mut turvatarkastukses (katto vaa laukun et siel ei ollu mitään laitonta) ne otti sen pois. Joten uskoin et ei saa ottaa vesipulloo mukaa, mut ainahan sitä voi yrittää ja jos ne ei anna viedä sitä, ni luovuttaa sit sen pois, eikä rupee väittää vastaan. Uskoisin et saa ottaa laukun\ repun mukaan sinne.Ite en ainakaan ottais mitään kameraa mukaan, kosk yleensä keikoil kuvaaminen on kiellettyy. Kännykän kamerail, jos sellanen on, ni mielestäni voi kuvata. Pidä hauskaa myös meijän puolest jotka ei pääse sinne ;) :)

   Poista
  2. Mä oon menos ruotsiin keikalle ja saatiin sellane infopaketti jos sanotii ettei saa ottaa ainakaa sateenvarjoo, videokameraa eikä järkkärii ja minkäänlaist vesipulloo tai pulloo vaan esim. tripin! jotai pient naposteltavaa saa viedä mut ei mitää suurempaa...

   Poista
 2. Tietääkö kukaan et mis hotellis pojat on Tukholmassa??:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ne menee taas metsää:D Ite en pääse keikalle. Mut ne ketkä pääser pitäkää hauskaa ja laulakaa kovaa ;) :)

   Poista
  2. Arvaa kuinka nauroin tolle metsäjutulle :D Jep, pitäkää hauskaa

   Poista
 3. mä lähenkin patikoimaa ruotsin metsii jos vaikka törmäisin poikii nii voisin yöpyy niitten kaa tai sit vaikka niallin kainalos ♥ haha tai sit en...

  VastaaPoista
 4. Hei muute miten lähetän fani postin voitteko kertoa minulle step by step pliis tarviin tiätää nytte kiitos ja lähteeks ne minne euroopa homppelin jälkeen englantii kai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitäh? :D joko mä en ymmärtäny tosta yhtään mitää tai sit mä oon tyhmä ;)

   Poista
 5. Pojat menee seuraavaksi Kööpenhaminaan, Tanskaan :)

  VastaaPoista