maanantai 16. kesäkuuta 2014

Where We Are Tour: Tukholma, päivä 2, kuvat


x

Olin siis myös itse tällä kyseisellä keikalla, joten alla olis muutama mun ottama kuva.17 kommenttia:

 1. Ihania kuvi❤️ oisin itsekkin voinut mennä tuolle kyseiselle keikalle mut olin jo Lontoon keikal nii en sit menny

  VastaaPoista
 2. Hello, oliko unelmien täyttymys päästä poikien keikalle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO mäki haluun tietää :) ja onko noussu mieleen jotain kohokohtia, tiiän et vähän jankutan, sori, oon vaan niin janoinen yksityiskohdille :)

   Poista
  2. Nii, ja oliks tää keikka sellanen ku se yhen fanin kirjottama teksti? O.o

   Poista
  3. Toivottavasti ei ollut, eikä Hello ois joutunu kokemaan sellasta hulluutta!!!

   Poista
  4. Hei mikä tää "yhen fanin kirjottama teksti" on? ite olin tuol seisomapaikalla ja yllättävän hyvin näin ja aika eteen pääsin vaikka kahdelta vasta meninkin jonottamaan...

   Poista
  5. Mikä jonkun kirjottama teksti?? Mä en oo kuullu sellasesta ja kiinnostaa ku itekkii kyseisellä keikalla olin.

   Poista
  6. anteeks linkitys tyyli mut tuommosest osotteest löytyy koko pätkä: http://fuckyeahzourry.net/post/84109724625/one-direction-in-lima-up-to-200-cases-of-asphyxiation
   Mut siis lyhykäisyydessään, siel oli ihmiset ruvennu hysteerisiks, töniny julmettomasti toisiisa ja muuteki ruvennu käyttäytyy vaarallisesti ajattelematta muita siinä ympärillänsä :/

   Poista
  7. Ano, 16. kesäkuuta 2014 18.14
   Kyllähän se jollain tavalla oli unelmien täyttymys päästä näkemään pojat, koska oon niin kauan seurannu heidän elämää yms. Mahtava kokemus, ei voi muuta sanoa :)

   Ano 16. kesäkuuta 2014 18.40
   Eipä oikeastaan, vieläki on vähän ajatukset sekaisin :D

   Mutta siis ainaki mulle henkilökohtasesti kohokohtia oli ku bongas poikien stylistin katsomassa keikkaa, sekä poikien valokuvaajan ku se kiipes areenan katon rajaan ottamaan kuvia yms.
   Eihän nuo välttämättä muille oo ollut illan kohokohtia, mutta just mulle nuo oli ns. yksiä illan suurimpia kohokohtia :D

   Toki jos ite keikkaa alkaa miettimään niin mulle tuli ainaki hieman yllätyksenä se, kuinka erilaiset puheäänet pojilla, etenkin Niallilla, loppujen lopuksi oli.

   Lisäksi mieleen jäi se, kuinka Harrylle ei kelvannut enää pelkän vesipullon heittäminen yleisöön, vaan vesipullot oli vaihtuneet ämpäreihin (toki heitteli edelleen vesipulloja, mutta heitteli myös muutaman ämpärillisen vettä yleisöön). Myös Zayn heitti ämpärillisen vettä yleisöön.

   Harry puhui myös muutaman sanan ruotsia - lähinnä hoki sanaa köttbullar - ja kantoi jossain vaiheessa lavalla lihapullapakettia.

   Poikien bändillä oli myös "yllätys" faneille. Bändi soitti pienen pätkän Abban Mamma Mia -kappaletta ja fanit lauloivat mukana.

   Muuta ei nyt ainakaan tällä hetkellä tule mieleen.

   Mulla on muutama video tuolta ite keikalta, ja ajattelin ne tämän tai huomisen päivän aikana laittaa youtubeen, joten jos haluatte niin voin videot linkata esim. tähän postaukseen :)

   Mintsu
   Ei ollut samanlainen ku se fanin kirjoittama teksti.
   Tavallaan se oli jo tiedossa, ettei meno Ruotsissa ole yhtä hullua kuin se oli Etelä-Amerikassa, sillä pojathan on käynee Ruotissa aiemmin. Mutta kyllähän tuolla ihmisiä pyörtyili ja ensiaputeltoilla kävi kyllä melko paljon väkeä. Mutta kokonaisuudessaan tuo keikka sujui ihan rauhallisesti :)

   Koh Tao Child
   Ei, en joutunut kokemaan hulluutta :D Olin ite istumapaikoilla ja siellä oli kyllä tosi rauhallista olla. Mutta eipä siellä lattiallakaan näyttänyt mitenkään hullulta, ihan normaalilta se meno näytti :)

   Ano 16. kesäkuuta 21.31
   Tällä fanin kirjottamalla jutulla viitataan yhteen Etelä-Amerikan keikkaan, joka oli huhtikuussa. Tuolla kyseisellä keikalla porukka oli aivan sekaisin.

   Oon itseasiassa tehny postauksen tuosta "fanin kirjoittamasta jutusta", joten jos haluat käydä lukemassa sen niin etsi huhtikuun postauksista postaus, jossa on otsikko "Asiaa kiertueesta" :)

   Tässä olis vielä linkki tohon kyseiseen postaukseen, mutta linkit ei toimi kommenteissa, joten voit sen vaikka kirjoittaa omaan osoitepalkkiisi:
   http://onedirectionsuomi.blogspot.fi/2014/04/asiaa-kiertueesta.html

   Poista
  8. Okei kiitos paljon Hello, kyllähän sä muistit vaikka mitä :) tosi kiva kuulla keikasta joltain joka siellä on ollu. t. Ano 18.40

   Poista
 3. ite menin aamulla ja eturivi <3 oli ihan hulluu kyl

  VastaaPoista
 4. Jonotin tonne keikalle 12 tuntia ja pääsin eturiviin :) oli kyllä jonottamisen arvosta ja haluan vaan takaisin sinne keikalle :D paras ilta ikinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin siis perjantain keikalla :D t.ano 23.35

   Poista
 5. Mäkin olin tuol keikalla tukholmassa :)

  VastaaPoista
 6. Mäkin olin tuolla keikkalla!! Siellä oli niin ihanaa!♥♥

  VastaaPoista
 7. It was the best day ever ♥
  Ja ihan älyttömän hyvä blogi kun saa tietää kaikkea mitä ne on tehny ja näin! Aivan upee!

  VastaaPoista