lauantai 21. kesäkuuta 2014

Where We Are Tour: Pariisi, kuvat


Keikkakalenteriin pääsette alla olevan linkin kautta:

x/x/x

11 kommenttia:

 1. Kiva villapaita Zaynilla :3

  Onko Zaynilla uus tatuointi tossa vasemmassa kädessä (meille päin oikealla)
  Onko siitä tullu postaus vai onko se jäänyt multa lukematta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katoin ihan samaa :o mä en oo huomannu sitä ainakaa :D

   Poista
  2. Hmm.. jos puhut tosta ranteessa olevasta suuremmasta tatuoinnista (ying yang tatuoinnin vieressä) niin se ei ole uusi. Muistaakseni joskus helmikuussa hän sen hommasi.

   En oo tosta tatuoinnista mitään erillistä postausta tehnyt, mutta olen kyllä siitä maininnut ihan kuvan kera. Alla olis linkki tohon kyseiseen postaukseen, jos se on sulta mennyt ohi :)

   http://onedirectionsuomi.blogspot.fi/2014/02/pojat-17-182.html

   Linkit ei tosin toimi kommenteissa, mutta toi postaus löytyy siis otsikolla: Pojat 17.-18.2

   Poista
 2. Aikookohan pojat pitää jonkinlaista 'lomaa' kaikesta täst musahommasta yms. tän kiertueen jälkee ? Mun mielestä ainaki ansaitsisivat pienen loman.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä pojilla on jonkilainen "joululoma" sitten ku kiertue loppuu ja ei tule mitään muita "juttuja" kuten awardsit :) ja se ilmeisesti jatkuu sinne asti ku On The Road Again - kiertue alkaa :D :3

   Poista
  2. Luultavasti poikien aikataulu menee suunnilleen saman kaavan mukaan kuin viime vuonna. Eli kun Where We Are Tour on loppunut (loppuu lokakuun alussa) on pojilla luultavasti jonkin verran promoamisia ja eri gaaloja, joiden jälkeen heillä on pieni loma. Loman jälkeen he aloittavat mitä luultavimmin jonkinlaiset harjoitukset uutta kiertuetta varten ja starttaavat helmikuussa Australiaan, josta alkaa siis On The Road Again Tour :)

   Poista
 3. Milloin pojat lähtee Ranskasta seuraavaan paikkaan? Harmittaa kovasti ku oon lähdössä maanantaina Pariisiin ja missasin poikien keikan... No täytyy yrittää bongata ne lentokentältä 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli ainaki vika keikka Ranskassa :) en tiiä millon lähtee :D

   Poista
  2. Kuten ylempi ano jo sanoi: pojilla oli eilen viimeinen keikka Ranskassa. Ilmeisesti osa pojista -ellei jopa kaikki- ovat jo palanneet Iso-Britanniaan :)

   Poista
  3. Ok, kiitti tiedosta 😊

   Poista