maanantai 9. kesäkuuta 2014

You & I -hajuvesi

One Direction lisäsi noin tunti sitten Youtube-tililleen videon:Pojilta ilmestyy siis jälleen uusi hajuvesi. Hajuvesi ilmestyy myöhemmin tänä kesänä. Lisää tietoja tulossa myöhemmin.

Mitäs mieltä olette? Meinaatteko ostaa You&I -hajuveden?

30 kommenttia:

 1. Kyllä!! ♡ mulla on kummatki poikien hajuvedet <3 Our Moment--That Moment--You and I♥♥

  VastaaPoista
 2. Ostan jos on hyväntuoksuinen :) Our Moment mulla on, se tuoksu on musta ihana. That Momentia en ostanut koska en pitänyt tuoksusta.

  VastaaPoista
 3. Joo,ostan! Täytyy viel hommata That Moment <3

  VastaaPoista
 4. Hello, kysyn sitte tässä ku ei tos toises vastattu :--D mut siis, millä kaikilla tavoilla 1D on huomioinut joskus Suomea tai suomalaisia faneja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. -jakanut flash mob / 1d walk finland videoita twitterissä
   -leikekirja 1D dayssä
   -haastattelussa sanoneet että olis kiva tulla suomeen

   nuo ainakin

   Poista
  2. Justiinsa vastasin ton edellisen postauksen kommenttiin, joten tässä tuo kyseinen vastaus uudelleen:

   Hmmm.. Nyt äkkiseltään tulee mieleen ainakin, että pojat ovat huomioineet Twitterissä näitä suomalaisten tekemiä flas mobeja, 1D Walkeja yms.

   1D Dayssähän pojat otti yhteyttä Suomeen. Lisäksi ainakin Liam, Niall ja Harry ovat olleet erään suomalaisen naisen haastateltavana ja tuossa kyseisessä haastattelussa pojat sanoi: "Nähdään pian"

   Mulla ei itellä tuu mitään muuta mieleen, mutta tuossa olis nyt muutama juttu :)

   Poista
  3. Okei, kiitos! :)

   Poista
 5. Oikeesti, tää on nykyään kauheeta rahastusta. Pojat ei varmaan oo laittanu tikkuakaan ristiin tän hajuveden teossa, enkä usko että that moment tuoksunkaan kanssa. Our moment hajuveden teossa mukana varmasti olivat, sillä olihan se ensimmäinen mutta näistä jälkimmäisistä en sitten tiedäkkään. Poikien naamat pläntätään vaan paukkauksen kylkeen ja sitten mainostetaan One Direction hajuvetenä. Tuollaiseksihan koko touhu on mennyt, fanitkun koostuvat suurimmaksi osaksi nuorista tytöistä jotka ostavat jokaisen jutun jossa on poikien naamat. Eli en usko, että itse tulen hajuvettä ostamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon täysin samaa mieltä sun kanssa. Our Moment on ihana, mutta näitä jälkimmäisiä en vaan tajua. En kiellä ettenkö tykkäisi That Momentin tuoksusta, onko kuitenkaan "One Directionin hajuvesi"....tuntuu että pojat ei olleet paljoakaan mukana kyseisen hajuveden teossa...

   Poista
  2. Samat fiilikset mullakin!

   Poista
  3. Mitäköhän Liam sitten juuri sanoi videolla että HE ovat työskennelleet ahkerasti tämän uuden hajuveden kanssa.

   Poista
  4. Niin kuulkaas nyt Liamia, tos videossahan hänhän sanoo että he ovat tehneet kovaa työtä hajuveden kaa!! Luuletteko et Liam muka valehtelee tai mitä?

   Poista
  5. Voi kuule kun kaikki ei oo aina niin mustavalkosta...:) Liam on laitettu kertomaan viesti, jotta mahdollisimman moni (te kaksi mukaan lukien) ostaa sen siinä uskossa että se olisi poikien suunnittelema.

   Poista
  6. Samaa mieltä! mul on itelläni our moment kosk se on ihanan tuoksunen, mut en oo ostanu that momentii kosk sen tuoksu ei iske muhun oikee. tuskin ostan you&i ja must on tyhmää et niilt tulee 3 hajuvettä vuoden sisään ja niinku sanottiin jo nii tuskin jätkät on osallistunu that momentii pätkän vertaakaan

   Poista
  7. Oon ihan samaa mieltä! te kaks jotka todella uskotte tohon nii avatkaapa silmiänne vähäsen, jos ette oo vielä huomannu ni pojat on nykyään todella kaupallinen bändi.

   Poista
  8. That Momenttista oon melko varma, ettei pojat osallistunu sen tekemiseen yhtään niin paljon kun Our Momenttiin. Kun Liam kerran sanoo, että pojat "työskentelee ahkerasti" uuden hajuveden kanssa, ni uskon Liamia. Mut That Moment tuli vähän puun takaa :D

   Poista
  9. Kyl mä uskon Liamia.

   Poista
  10. Ja pojat on tälläkin hetkellä rundilla niin missä vaihees ne hajuvettä olis ehtiny työstää? :D just saying.

   Poista
  11. Hei hei hei, nyt menee kyl yli:-\ Miten muka niistä on yhtäkkiä voinut mukamas tulla poikabändi joka on vaan rahan perään? Ano , 16.42 EKA ASIA ON SE, ETTÄ MIKSI NE HALUAIS FANEJAAN HUIJATA? MÄ OON KYL TOSI HÄMILLÄNI... ei sun pakko oo sitä ostaa ja kyl sul on omat mielipiteet mut silti... Ja That Moment saattoi tulla heidän managerinsa ideasta ( tai jonkun muun 1d n kauppatyypin toimesta )sen takia että jos Our Moment meni hyvin kaupaksi he saattoivat ajatella sen olevan hyvä idea, jos toinen tulisi melkein heti perään...

   Poista
  12. Ja he ovat voineet työstää tätä hiukan pidempään

   Poista
 6. En varmaan tuu ostamaan

  VastaaPoista
 7. Rakastan hajuvesiä, joten jos se tuoksuu hyvältä, niin varmasti ostan. En fanituotteena, vaan hajuvetenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tässä tapauksessa haju kyllä ratkaisee ;)

   Poista
 8. En oo ostanut aiempiakaan hajuvesiä, mutta eipä oo tullu edullisia yksilöitä vastaan... Tämän kanssa voisin tehdä poikkeuksen, mikäli hinta ei oo korkea.

  VastaaPoista
 9. Our Momentin ostin heti kun sitä sai Suomesta, mutta That Momenttia oon käyny vaan haistamassa :D Jos tuoksuu hyvältä niin todellakin ostan! Toivottavasti se pullo ois hieeman erilainen kun nää molemmat Momentit :'D

  VastaaPoista
 10. Juu mä ostan noi hajuvedet aina tuoksun perusteella en sen takia että se on 1D:n tuoksu :) turhahan siitä on maksaa kuin kullasta ja sitten se jää kaapin perälle...
  Our Moment mulla on mutta toisen tuoksusta en tykänny (:

  VastaaPoista
 11. Oon kuullu että pojat eivät ole tikkua ristiin laittaneet noiden hajuvesien kanssa

  Kysytään miltä se tuoksuu niin kaikilla eri vastaus eikä kukaan tiedä varmaksi...mutta naamat paketin kyljessä tuo painoo sinne kukkaroon..

  VastaaPoista
 12. Katsotaan, jos se tuoksuu hyvälle :) mulla ei ole our moment:tia eikä that moment:ia, mutta haluaisin our momentin :)

  VastaaPoista
 13. Mulla on Our Moment ja That Moment ja luultavasti tulen ostamaan myös tämänkin hajuveden :)!

  VastaaPoista