maanantai 10. marraskuuta 2014

Harry ja Liam - 9.11 (Lontoo)
x/x/x/x/x/x

15 kommenttia:

 1. Moi !!! Siis mitä eroa on four yearbook editionilla, ihan normilla fourilla ja onko siitä vielä siis joku four deluxekin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä yearbookissa on sellanen kirjanen ja levy (ainakin aiemmissa albumeissa se on ollu silleen). Yerbookeissa on deluxe versio, mutta deluxen voi ostaa myös normaalina levynä...toivottavasti osasin selittää ees jotenkin :)

   Poista
 2. Siis mikä toi ellien, niallin ja edin draama oli? Siit on vissii jo aikaa mut voisko joku selittää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli Ellie ja Ed seurusteli, jossain vaiheessa Ed oli kuullut (?) Että Ellie olisi pettänyt häntä Niallin kanssa ja tämän seurauksena he erosivat. Näin olen itse asian ymmärtänyt :)

   Poista
 3. Toi vipan kuvan tyyppi joka on Liamin kaa on ollu aika mones yhtäris poikien kaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on. Mun mielest se ärsyttää jo vähä.

   Poista
 4. Voiko joku selittää tän louis twitter jutun vähän tarkemmin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonosti selitettynä:

   Louis kuvattiin Applen sateenkaari-paita päällä (tämä http://ohthefond.tumblr.com/post/102082843700/appreciatelouis-louis-at-fountain-studios ) viime perjantaina. Yks lehti teki siitä sitten jutun että Louis piti Applen sateenkaari-paitaa päällä tukeakseen Applen toimitusjohtaja Tim Cookia joka kertoi olevansa homoseksuaali. Lehtijutussa ei puhuttu sanallakaan Louisin omasta seksuaalisesta suuntautumisesta, vaan sanottiin että on hienoa kun Louis tekee tällaisen elkeen. Eilen illalla Louis (tai joku muu…) twiittas sille kirjoittajalle näin http://bromanceshmomance.tumblr.com/post/102300492744/bullshit-tweet-2-0 Ihan älytön hyökkäys, että kirjoittaja kirjoittaa pelkkää roskaa jne. ja ja sit viel että ”itse asiassa olen hetero”. Anteeksi nyt vain mutta mitä ihmettä sillä on tekemistä minkään kanssa. Ja edelleenkään se artikkeli ei maininnut mitään Louisin omasta suuntautumisesta. Kai sitä voi tukea lgbtq-ihmisiä vaikka ei olisikaan homo. Mun mielestä on ihan sairaan törkeää ja oon ihan pöyristynyt enkä suoraan sanottuna jaksa olla tässä fandomissa enää yhtään. Louis (tai kuka tahansa ne twiittaskaan) teki itsestään ihan täysin idiootin noilla twiiteillä. Missään muussa fandomissa tällästä ei sallittais ollenkaan managerien toimesta vaan noi twiitit ois poistettu heti. Mutta hei tää on 1D-fandom. Jippii.

   Joku saa selittää paremmin ja oman näkökantansa. Mä oon vaan ollut koko yön tosi vihanen ja surullinen.

   Poista
  2. mulla ei oo twitterii ni en kauheesti tiiä mitä siellä liikkuu mut oon kans vähän surullinen.. aina nää samat aiheet ja ne ei ikinä lopu. en osaa oikeen selittää miltä musta tuntuu. tekis mieli vaan lopettaa kaikkien juorujen ja lehtien lukeminen ja keskittyy poikien musiikkiin, mut enhän mä siihen tietty pysty... miks aina on menossa joku paskamyrsky..

   Poista
  3. Mä oon samaa mieltä ekan anon kaa mut rakastan poikii nii paljon et haluun tukee niitä, ja uskon et louisilleki on iha hitin vaikeeta ku kaikki kuvittelee et se on sanonu ton paskan. Toivottavasti vaihtaisi managementia pian :(

   Poista
 5. ketkä pojista seurustelee ja kenen kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zayn on kihloissa Perrie Edwardsin kanssa, Louis seurustelee Eleanor Calderin kanssa ja Liam Sophia Smithin kanssa. Niall ja Harry on sinkkuja :)

   Poista
  2. Millo zaynin ja perrien häät on?

   Poista