keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Harry ja Louis - 4.11 (Lontoo)x/x/x/x/x/x/x

5 kommenttia:

 1. Oikeesti on niin päästäni pyörällä: kaverit puhuu jotain sellasta et oli ollu haastatellu Liamilla ja Harrylla ja niiltä oli kysytty et kumman kaa seurustelisit naisen vai miehen, Liam vastas naisen, mut Harry vastas et kumpi vaa, onks tää totta? (ei se siis mua haittais mut haluun tietää)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haastattelija kysyi Liamilta ja Harrylta, että mitä ominaisuuksia/piirteitä ne etsii tytössä tai että mitkä on tyttöjen parhaat piirteet ja Liam vastas että "Female. That's a good trait = Nainen. Se on hyvä piirre", Harry vastas olkiaan kohauttaen "Not that important = ei niin tärkeätä". Tuon voi siis käsittää monella tavalla, että se oli "vitsi/sarkasmia" kun Liam vastas noin, mutta media on kyllä napannut tuon "not that important"-lauseen nyt niin, että kaikki julistaa että Harry saattaa olla biseksuaali, "tuliko Harry juuri ulos kaapista" jne. Mutta kuka tietää siis mitä Harry tarkoitti. :)

   Poista
  2. http://www.mtv.com/news/1987534/harry-styles-traits-lady-gender-not-important/

   Tossa linkki haastatteluun jos kiinnostaa :-)

   Poista
  3. Mun mielipide on, että tota ei pitäis vaa ohittaa tulkitsemalla se sarkasmiks. Harry on kuitenki ollu näiden homo/bi huhujen kohteena jo pitkän aikaa, ja julkisesuudessa 4 vuotta, eikö se todellakaan oo tyhmä. Jos sitä noi huhut oikeesti kiusais, ei se tekis rikkaaksi kommentteja. Mun mielestä tää on se tapa varovasti tulla ulos kaapista, koska ihmiset ei olis valmiita siihen kertarysäyksellä. On surullista että ihmiset jotka nyt ensimmäisinä hyppää ''puolustamaan'' harrya homohuhuja vastaan, luultavasti uskoisi mediaa joka väitää Harryn seurustelevan jonku tytön kanssa ilman todisteita. Toivottavasti tän maailman heteronormatiivisuus tulee pian muuttumaan.

   Poista
  4. Oho ja tarkotin tollasia, ei rikkaaksi. Automaattikorjaus...

   Poista