tiistai 11. marraskuuta 2014

Louis - 10.11 (Lontoo)
x

11 kommenttia:

 1. Hei tietääkö joku mikä tää juttu twitterissä on ku jotkut twiittailee jotain tagilla #Louiswesupportyou yms. ja sit Louiskii oli twiitannu eilen jotain "Fucking ridiculous! I even have to tweet that shit !" en ymmärrä mitä on nyt tapahtunu :o mun enkku ei siis oo mitenkään hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä mä noin nopeesti lupasin tätä juttuu läpi ni siel on ollu taas joku artikkeli siitä että onko louis home ja onko oikeesti pari suhteessa... Tai ainakin louis on ymmärtänyt asian näin... En oo itse tätä artikkelia lukenu ni en osaa sanoo tarkemmin mitä siinä on käsitelty. Louis sanoo yhdessä niistä twiiedistä että hän on hetero ja piste. Sitten sanoo vielä että on ihan vitun naurettavaa että hänen pitää ees twiitata tätä paskaa... Et jotain homo juoruja taas liikeellä

   Poista
  2. Siis tarkoitin homo... En home

   Poista
  3. Ymmärrän kyllä Louisin turhautumisen :s

   Poista
  4. Paitsi ettei ne ees itse asiassa ollu mitään homojuoruja, vaan se lehtijuttu kerto siitä kuinka hienoa on että Louis mitä ilmeisemmin tukee lgbtq-ihmisiä. Louis vaan käänsi sen jotenkin noin vaikkei siinä jutussa viitattu sanallakaan sen itsensä seksuaaliseen suuntautumiseen. Sen twiitit saa sen kuulostaan vaan ihan homophobiselta. Tai sen tyyli millä se twiittas noi. Vaikka oliskin turhautunut, niin olisko voinut esittää asiansa hieman mukavammin. Tyyliin että kiitos tunnustuksesta, kaikki meidän fanit on samanarvoisia ja tuen lgbtq-ihmisiä, mutta olen itse hetero. Mutta sen sijaan se käänsi taas tän lgbtq-ihmisiä vastaan ja tavallaan nauroi niille. Ei yhtään hyvää tee sen tai koko bändin maineelle.

   Poista
  5. Okei joo en kato ollu tosiaan lukenu juttuu... Katoin vaan sen minkä näistä twiiteistä ymmärsin mut kiva tietää ni ei tarvii ite rupee selvittää asiaa mielenkiinnosta enempää...

   Poista
 2. Joku oli kans tonne aiempaan postaukseen selittänyt jotain ja laittanut linkkejä. Ekaa kertaa ikinä toivon että kaikki ne väitteet että Louis ei twiittaa on totta ja että toi ei todellakaan ollut Louis joka twiittas noi. Ei nimittäin kauhean mukava tunne jos sun idoli ei tavallaan hyväksy sua sellaisena kuin oot. Ymmärrän miks ihmiset on vihaisia. Vaikka en tiedä ajatteleeko Louis oikeasti niin, mutta sellaisen kuvan noista twiiteistä saa. Anteeksipyyntö vois olla jees. Tuskin sellaista on luvassa.

  VastaaPoista
 3. Applen toimitusjohtaja tuli kaapista, louis tuki sitä pitämällä applen sateenkaari paitaa, sit samaan aikaan oli liamin ja harryn haastis, jossa kysyttiin mistä ne tykkää naisissa, nii liam sano että naisellisuus on hyvä, ja harry sano että ei välttämättä. Nämä yhdistettynä ne homo juorut nyt sai taas vettä myllyyn ;(

  VastaaPoista
 4. Mä oon 100% Louisin puolella tässä jutussa, koska kun iloinen ja ystävällinen ihminen saa joka päivä lukea homojuttuja itsestään ja omalle rakkaalle satelee tappouhkauksia, koska Louisin "pitäisi olla homo". Luulen, että vahvimmatkaan ihmiset ei kestä sellasta kohtelua. Ja myös se tuntuu luultavasti Louisista pahalta, että kaiken aiheuttaa OMAT FANIT. Joten kun noita Larry-juttuja yms alkoi taas liikkua enemmän, niin kaikki vaan purkautu. Ei onneksi vakavammin kuin reilulla 280 kirjaimella.

  Täytyy kyllä myöntää, että säikähdin noita Louisin twiittejä ihan hitosti :D

  VastaaPoista
 5. Louis ♥ Mäki oon Louisin puolella aina. Siis miks joittenki pitää kokoajan jakaa jotain homojuoruja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin samaa mieltä!! Envaa ymmärrä miks jotkut edelleen jauhaa tosta larry jutusta. Ne tietää ihan hyvin itekki että se ei ole totta. Voin vaan kuvitella harryn ja louisin miten paljo toi käy niiden hermoille kun itekki oon jo ihan kypsä noihi larry huhuihin..D: :)

   Poista